Jump to content

method_

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About method_

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,790 profile views
 1. http://www.gather.rs/members/HEJTER what about this =|
 2. Baci ih da se ukrstaju sa ovima sto vec vide sebe u lan zavrsnici.
 3. Svim učesnicima naše lige dodeljujemo stalne sobe na našem TS3 serveru. 31.223.221.187:9987
 4. Pa treba sigurno ono drvece, palme itd :D idi na neki server gde se igra tuscan sve ce ti skinuti pa ces moci da gledas..
 5. Nisi trebao da cekas da prodjes grupe pa da mu kazes to.
 6. Imas hltv.. edit: strim ce raditi kad pocnu mecevi.
 7. Još mesec dana do turnira a znaš i sam da se kod nas svi prijavljuju u poslednji čas.
 8. Hvala svima, liga će se održati posle GS.Gigatron turnira, a završnicu smo planirali pre turnira u Varvarinu. Uzgred pomeren je i datum prijava ekipa do 19. novembra.
 9. Pozdrav, posle uspešno održane prve United We Stand online lige predstavljam vam drugu ligu pod podkroviteljstvom našeg tima. Prijave će biti otvorene do 14. novembra kada će se izabrati 16 ekipa. Prijave se isključivo vrše na forumu! http://www.uws-team.info HLTV će biti obezbeđen na svakom meču. Pravila - Obavezan Anti Cheat - Pobednička ekipa je u obavezi da postavi ss smoke runde. - Zabranjeni su ESL modeli. - Ekipe su dužne da se pojave 10 minuta pre meča na server. - Say je zabranjen. Sistem - Na turniru će se igrati winner/loser bracket sistem. - 16 ekipa će odigrati svoje mečeve posle kojih će pobednici mečeva otići u winner, a poraženi idu u loser bracket. Nakon toga poražene ekipe iz winner bracketa idu u loser bracket dok poraženi iz loser bracketa napuštaju takmičenje. - U finalu ekipa iz winner bracketa ima 1 mapu prednosti što znači da joj je potrebna samo jedna osvojena mapa, dok ekipi koja dolazi iz losera mora pobediti u obe mape. - Mape se određuju sistemom banovanja. Mape koje su u opticaju de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_tuscan de_mirage de_forge Nagrade Verovatno će biti nagrada poput domena i web hostinga, ali ništa ne obećavamo. Kontakt Steam - marko_0 : jasmin2010 Mail - office@uws-team.info
×
×
 • Create New...