Get Adobe Flash player

Dandy

01102000
 • Content Count

  1,065
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Dandy

 • Rank
  Ender
 • Birthday 08/16/1976

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.facebook.com/d4ndy

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,578 profile views
 1. Idem u ćošak da se stidim...
 2. Ok, pošto sam bio prisutan kada se stvarao klan RUR, znam koje je originalno značenje skraćenice :) , ali jesam li ja jedini tupson koji je propustio da primeti da i ovo postoji? https://en.wikipedia.org/wiki/R.U.R.
 3. Čestitam, postao si Deputy Commander :)
 4. Wow, baš su sve izmenjali. Što je dobro, jer ima mnogo više stvari za koje može da se skupi nafta. Koji je beše tvoj nick u igri?
 5. Hm... tek sad vidim. Ovaj krug prijava je zatvoren, sledeći je od ponedeljka. Inače, pošto sam ja baš drastično smanjio igranje WoWS-a u poslednje vreme, da li je neko raspoložen da ga unapredim, pa da može i on da radi ovakve stvari za klan?
 6. Dandy

  Stellaris by Paradox

  Super je Stellaris. Igram ga redovno. Možda je i bolje što se nisi navikao na neke stvari od pre patch-a. Sent from my S60 using Tapatalk
 7. Za članove klana popravka svih tipova brodova je sada 10% jeftinija :) Otvoren sam za sugestije šta sledeće da kupujemo od zgrada.
 8. Od sada nam je u klanu jeftinija i popravka cruiser-a :)
 9. Od danas nas u klanu i popravka destroyer-a (pored battleship-ova) košta 10% manje.
 10. Dandy

  Star Trek - The Final Frontier Topic

  Meni je Orville i dalje sasvim ok. Ima neke momente kada se vidi da nisu dobro promislili ili su zbrzali neke stvari, ali je sasvim gledljiv i još uvek drži Star Trek vajb. Discovery možda i neću nikada odgledati. Jednostavno me ne interesuje više... radije gledam opet DS9.
 11. Dandy

  Star Trek - The Final Frontier Topic

  Meni je i dalje Orville mnogo interesantniji za gledanje od Discovery-a. Kod Discovery-a sam stao na pola pretposlednje epizode i uopšte mi se ne nastavlja više...
 12. Ma nek se jave tebi ako hoće, neću ja da ih jurim da im delim kodove. Dosta je bilo toga u WoT-u :P Meni ne treba, hvala :)
 13. Hm... interesantno. Vidim sada da je WoT Blitz isto već na Steam-u, nisam to znao.
 14. Od sada nas popravka battleship-ova košta 10% manje :) Šta biste hteli da bude sledeći upgrade? Recimo da spustimo cenu popravke destroyer-a?
 15. Hm... Prvi screenshot, šta se desi kada staviš dosta zastavica za povećanje XP-a na brod :P Drugi screenshot. Test Graf Zeppelin nosač aviona, sa strike konfiguracijom. Tri grupe torpednih bombardera sa dubokim torpedima koja pogađaju samo velike brodove sa dubokim gazom i dve grupe bombardera ponirača sa zapaljivim bombama. Ne bih se bunio da ga ostave ovakvog u igri (obratiti pažnju na zaradu... to je bez ikakvih dodatnih zastavica). Imao sam sa njim juče jednu partiju gde sam napravio 250k dmg-a.