Jump to content

Dandy

01102000
 • Content Count

  1,074
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 Snašao se

2 Followers

About Dandy

 • Rank
  Ender
 • Birthday 08/16/1976

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.facebook.com/d4ndy

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,893 profile views
 1. Pazi, mene uopšte to na kraju nije toliko mnogo koštalo. Ne sećam se sada tačno koliko su me koštala prva dva booster-a za dublone, mislim da su zajedno 14000. Iz raznih sanduka koje sam dobio tokom ovog perioda, vratio sam oko 4000 dublona, tako da me je efektivno to koštalo oko 10000. Što se grindanja tiče, igrao sam uglavnom taman toliko da završim sve one dnevne misije koje donose tokene. Prva, druga i treća direktiva nisu bile toliko teške, četvrta mi je već bila naporna, a petu i ove dalje nisam ni završio... Uz to se zaradi dosta svega i svačega. Zastavice, dani pemium-a, desetine hiljada uglja i dve hiljade čelika. Sve u svemu, mislim da je sasvim ok akcija. Čak i oni koji nisu izgrindali ceo Puerto Rico su mogli da dobiju dosta bonus stvari u okviru Dockyard-a, bez ikakvog ulaganja dublona.
 2. Igra li još neko osim mene ovo trenutno?
 3. Završih i treću direktivu i sada imam 7 aktivnih booster-a (za jedan sam zaradio poene kroz dnevne misije).
 4. Ja sam zapravo ozbiljno zagrizao da ga izgrindam. Kupio sam dva premium booster-a i završio sam prve dve direktive, tako da sada već imam aktivnih 4 booster-a (5 ako se računa onaj inicijalni koji svi dobijaju besplatno). Već sam iz raznih sanduka dobio oko 4000 dubloon-a nazad, tako da ako uspem da odradim izgradnju do kraja, nije tako loša investicija.
 5. Ah... uključih se konačno u Naval Battles. Nisam ni znao da se to zapravo igra solo.
 6. Igra li se WoWS? 🙂 Nešto imam želju da probam malo grupni play, pa da vidim kako stojimo sa aktivnim ljudima u klanu?
 7. Ok, pošto sam bio prisutan kada se stvarao klan RUR, znam koje je originalno značenje skraćenice :) , ali jesam li ja jedini tupson koji je propustio da primeti da i ovo postoji? https://en.wikipedia.org/wiki/R.U.R.
 8. Wow, baš su sve izmenjali. Što je dobro, jer ima mnogo više stvari za koje može da se skupi nafta. Koji je beše tvoj nick u igri?
 9. Hm... tek sad vidim. Ovaj krug prijava je zatvoren, sledeći je od ponedeljka. Inače, pošto sam ja baš drastično smanjio igranje WoWS-a u poslednje vreme, da li je neko raspoložen da ga unapredim, pa da može i on da radi ovakve stvari za klan?
 10. Super je Stellaris. Igram ga redovno. Možda je i bolje što se nisi navikao na neke stvari od pre patch-a. Sent from my S60 using Tapatalk
×
×
 • Create New...