Get Adobe Flash player

Dandy

01102000
 • Content count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Dandy

 • Rank
  Ender
 • Birthday 08/16/1976

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.facebook.com/d4ndy

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  RUR
 • Lokacija:
  Srbija

Recent Profile Visitors

6,308 profile views
 1. Za članove klana popravka svih tipova brodova je sada 10% jeftinija :) Otvoren sam za sugestije šta sledeće da kupujemo od zgrada.
 2. Od sada nam je u klanu jeftinija i popravka cruiser-a :)
 3. Od danas nas u klanu i popravka destroyer-a (pored battleship-ova) košta 10% manje.
 4. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Meni je Orville i dalje sasvim ok. Ima neke momente kada se vidi da nisu dobro promislili ili su zbrzali neke stvari, ali je sasvim gledljiv i još uvek drži Star Trek vajb. Discovery možda i neću nikada odgledati. Jednostavno me ne interesuje više... radije gledam opet DS9.
 5. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Meni je i dalje Orville mnogo interesantniji za gledanje od Discovery-a. Kod Discovery-a sam stao na pola pretposlednje epizode i uopšte mi se ne nastavlja više...
 6. Ma nek se jave tebi ako hoće, neću ja da ih jurim da im delim kodove. Dosta je bilo toga u WoT-u :P Meni ne treba, hvala :)
 7. Hm... interesantno. Vidim sada da je WoT Blitz isto već na Steam-u, nisam to znao.
 8. Od sada nas popravka battleship-ova košta 10% manje :) Šta biste hteli da bude sledeći upgrade? Recimo da spustimo cenu popravke destroyer-a?
 9. Hm... Prvi screenshot, šta se desi kada staviš dosta zastavica za povećanje XP-a na brod :P Drugi screenshot. Test Graf Zeppelin nosač aviona, sa strike konfiguracijom. Tri grupe torpednih bombardera sa dubokim torpedima koja pogađaju samo velike brodove sa dubokim gazom i dve grupe bombardera ponirača sa zapaljivim bombama. Ne bih se bunio da ga ostave ovakvog u igri (obratiti pažnju na zaradu... to je bez ikakvih dodatnih zastavica). Imao sam sa njim juče jednu partiju gde sam napravio 250k dmg-a.
 10. Mislim da mora da nas bude barem 7 online u isto vreme, da bismo učestvovali u klanskim bitkama. Sa trenutnim brojnim stanjem to je prilično nemoguće... Za trošenje nafte, pitao sam pre nekog vremena da date predloge na šta bi se trošila i zaključak je bio da prvo štedimo za onu građevinu koja smanjuje cenu popravki za battleship-ove. Verujem da je to svima vrlo korisno. Za to nam treba 5000 nafte, što znači još nešto malo manje od 1000 nam fali.
 11. Primiče se sezona klanskih bitaka. Nema nas nešto mnogo u klanu, ne znam da li uopšte možemo da učestvujemo ako ne skupimo dovoljno ljudi. Da li vas uopšte zanima to?
 12. Star Trek - The Final Frontier Topic

  Odgledah prvu epizodu The Orville-a. Osim toga što je skroz dobra i zabavna, ima više ST vajba od novog Star Trek-a definitivno.
 13. Rick and Morty

  Ja ne znam koja je ova serija koju trenutno gledam, ali nije više Rick & Morty, samo se tako zove...
 14. Proći će još neko vreme dok ne skupimo dovoljno nafte za izgradnju neke od zgrada u klanskom glavnom štabu, ali mogli bismo da počnemo da razmišljamo o tome šta bi bilo najbolje prvo sagraditi. Ja lično naginjem ka onim lukama koje smanjuju cenu popravki brodova određene klase, pa kada njihov prvi stepen kompletiramo da pređemo na nešto drugo.