Jump to content

Frame

The X
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Frame

Kontakt podaci

  • Twitter
    https://twitter.com/frame_supercell

Profile

  • Gender
    Male
  • Website / YouTube link
    https://www.linkedin.com/in/vperge/

Recent Profile Visitors

5,269 profile views
  1. nasao sam shifru za nalog lol

  2. Test test ima li zivih

  3. Trenutno imamo vise opcija za mesto, ali ja licno bih voleo da bude Black Turtle V - u Svetogorskoj. Mesto je dovoljno veliko i skroz je opusteno za CCP, jer na Fanfestu smo bili po takvim mestima obicno svake veceri.
  4. ovo? To je jedina trolfejs majica koju sam ja ikada napravio. I nikada odstampao...
  5. ....tako nekako. samo logo: http://dl.dropbox.com/u/848088/rurlogomajica.png
  6. Ne brinite za uplate, imacete dovoljno vremena i poslace se mailovi svima koji su se prijavili :)
  7. Lista prijavljenih igraca - dodata - na dnu strane za prijave. Azurirace se sto pre moze kako prijave dolaze.
  8. <3 feelin' the love. Ovako za pocetak, a onda i u KGB-u da napravimo jos veci haos ^^
  9. Mali album sa dogadjaja ako neke zanima kakva je atmosfera bila ^^
  10. Ideja Achievementa se rodila mnogo pre WoW-a, WoW je samo popularizovao celu pricu. Oni i jesu dizajnirani da budu tu samo da se igrac eto iznenadi sto je dobio nesto sto nije ni ciljao kao simbolicna nagrada, i niko ne tera nikoga da se oni jure, niti ce, verujem da pravi igraci to da rade, ali ne smeta, jer ce otkljucavati decalove i avatare, sto je u principu isto kao sto su se otkljucavali avatari u wc3, samo sto je to bilo vrlo vrlo prosto. Da si isto pitanje postavio na blizzconu ili bilo kom drugom mestu gde su developeri dobio bi isti odgovor :) "We never discuss dates", sto je v2.0 "It's done when it's done" ^^ Neki ljudi vec imaju kljuceve, ceka se aktivacija, a inace, za one koji zele neke originalne sc2 avatare, mozete videti kolekciju koju sam poceo da pravim na blizz.rs forumu, cisto da i ovde ne linkujem sve.
  11. za one koji nisu odgledali blizzcon panele (a zele) mogu da odgledaju u 3 playliste sve sto je bilo. http://www.starcraft.rs/. mada, ko je pratio live coverage direktno na sajtu svakog minuta je mogao da sazna u principu sve sto su paneli govorili posto smo imali live coverage ^^ u svakom slucaju, hf watching if you will.
  12. StarCraft II Battle Report #3 Ima i hd stream a evo i hd linkova za dl: http://bit.ly/sc2b3 http://bit.ly/sc2b32 http://bit.ly/sc2b33 ko jelte nije procitao comment ispod streama. Odlican konacno high(er) tech report.
  13. Iskreno, nista ne funkcionise ako ima samo jedna osoba koja se zalaze za to. Zato eto kao sto se Sting ponudio, moze da bude uvek pomoc from time to time. Hvala Sting, Koma, 4txx, bionic, zljonza za dosadasnje odgovore, i glasove ^^
×
×
  • Create New...