Jump to content

SaKaL_HuNtEr

The X
 • Content Count

  563
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About SaKaL_HuNtEr

 • Rank
  Nisam otkrio gde se menja titula!

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://www.kgb-hq.com

Profile

 • Gender
  Male
 • Klan/Tim:
  KGB
 • Omiljene igre:
  Cs,Heroes 3, NFSU, GW
 • Lokacija:
  SCG, Zvezdara

Recent Profile Visitors

4,030 profile views
 1. SaKaL_HuNtEr

  WTS GOLD

  Prodaja golda na sledecim serverima : Stormscale Horda Outland Horda Kazzak Horda Shattered Hand Horda Za vise informacija PM ili add skype : kgb.sakal
 2. TURNIR SE POMERA ZA 1 sat i 30 minuta, znaci svi imate satnice znate kada igrate i na to dodajte 1 sat i 30 minuta. Tako se mora ne mozemo drugacije,izvinjavamo se unapred svima zbog toga. PONAVLJAM JOS JEDNOM, TURNIR SE POMERA ZA 1 SAT i 30 MINUTA.
 3. TURNIR SE POMERA ZA 1 sat i 30 minuta, znaci svi imate satnice znate kada igrate i na to dodajte 1 sat i 30 minuta. Tako se mora ne mozemo drugacije,izvinjavamo se unapred svima zbog toga. PONAVLJAM JOS JEDNOM, TURNIR SE POMERA ZA 1 SAT i 30 MINUTA.
 4. TURNIR SE POMERA ZA 1 sat i 30 minuta, znaci svi imate satnice znate kada igrate i na to dodajte 1 sat i 30 minuta. Tako se mora ne mozemo drugacije,izvinjavamo se unapred svima zbog toga. PONAVLJAM JOS JEDNOM, TURNIR SE POMERA ZA 1 SAT i 30 MINUTA.
 5. SaKaL_HuNtEr

  WTB gold

  kupujem ogromne kolicine golda .. ponude na PM
 6. 8:7 half za RB kao terori na de_train
 7. http://divertisment.dolcetv.ro/pgl/ to vam je za stream gledanje a za hltvove i to , idite bre na hltv.org RB eo igra upravo vs saints eu4ia pobedila prvi mech neke wasd.AMD sa 16:10 .. dodavacu vam ja ovde updejtove a sto se tice BGD-a , da .. oni su zavrsili takmicenje po grupama ...nisu prosli dalje.
 8. Evo nekog sistema koji ce se igrati tamo u rumuniji... http://www.pgl.ro/forum/threads/90052-DreamHack-Balkan-2011-Regulament-%C5%9Fi-Program?p=1934820&viewfull=1#post1934820
 9. Pa najverovatnije moguce da je tako da
 10. Ja sam cuo da su ovi joint efforts do jaja :D, sad ne znam koliko je to tacno
 11. RB [serbia] BGDOnline [serbia] REVOLTE! [Hungary] FeSzTyPiNcE [Hungary] joint Efforts [Hungary] HSBG [bulgaria] Saints [bulgaria] Eu4ia [bosnia] + 8 rumunskih Sistem takmicenja itd, bice sutra/prekosutra objavljen od njihove strane.
 12. I dalje cekam lika za CD-key da mi se javi, instalacija je spremna na externom hardu :D
 13. Nema sta mnogo tu da se radi ...znamo da su nase ekipe TOP od ovih zemalja sto ucestvuju ..neko ko moze da iznenadi su oni TEG/EQ rumuni ili HSBG bugari ..to je to
 14. Pa ne kazem ja DULE da ti to uradis ... moze par ljudi da se dogovori, ovaj napise nesto onaj .. i da bi taj topic bio veoma koristan svima ..ja cu se snaci nisam ono toliki RTD :)), ali sigurno bi mnogo mnogo znacilo za ostale ljude koji ce poceti da igraju :)
×
×
 • Create New...