Jump to content

Sewerus

The X
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Sewerus

  • Birthday 09/05/1990

Profile

  • Gender
    Male
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

3,293 profile views
  1. Ne znam gde si video da ja pozivam na nasilje, ja sam ti lepo rekao ako ti nesto nije jasno lakse cu ti objasniti preko telefona ili uzivo. Ali dobro "Tebric" nastavi da budes najpametniji na forumu.
  2. Malo straha mi stvaraju isfrustrirani internet kurajberi, hvala na savetu doduse.
  3. O cemu ti pricas druze, skini mi se sa kurca jebe mi se za tvoje misljenje. Ako hocu mogu cenu da stavim 3000e. Odsetaj, odjebi. Ako hoces na vuse jezika prevescu ti. Ako nastavi da ti bude nejasno imas broj okreni me da ti objasnim sve preko telefona ili uzivo.
  4. Ako ode javljam tebi prvom "bratic". Takodje cu da ti javim konacnu cifru izvucenu deo po deo ako me ne bude mrzelo da prodajem tako. Poy
  5. Pa 200 ljudi vidi temu, dvoje flejmuju. Ne bih to nazvao toksicnom sredinom nego problemom pojedinaca.
  6. Tortky cenim ja tvoj pokusaj da budes najdobar lik na forum, ali molim te budi dovoljno pismen procitaj sta pise u pravilima, ako te mrzi da linkujes ka jeftinijem i da ukazujes sta je skupo a sta ne - nemoj ni postovati jer to onda samo lici na tvoj klasican "sarkazam" ako se uopste moze tako nazvati. Pravila su tu, ja ne vidim da sam prekrsio neko, dok za tebe vidim da ih krsis iz posta u post. A kao sto svi mi u dragoj nam drzavi Srbiji znamo - Pravila su tu da bi se postovala. Isto tako si me flejmovao pre par meseci za prodaju 1060 grafe, pa sam je prodao posle par dana za pare koje sam trazio. Molim te zaobidji me da svojim flejmom jer za cyber ratove stvarno ne mogu da izdvojim dovoljno vremena. A o prodaji nemoj ti da me ucis posto se prodajom bavim vec 10 godina.
  7. Dragi napaceni korisnice Tortky, cena konfiguracije je 850e i sadrzi vise od Procesora, GPU-a, i RAM-a. Molim vas procitajte pravila i nadam se da ce ovde biti sankcionisanja. Hvala.
  8. Imas broj, poy Pritom ako volis da postavljas stvari na svoje mesto procitaj prvo malo pravila: Zabranjeno je: - Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza. Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma. Dozvoljeno je: - Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom). Hvala.
  9. Imas telefon u oglasu, pozovi pitaj ako te zanima. Ako ti je i kredit za telefon preskup uplaticu ti ja 100din. 850e Cena bez Tastature, Misa i Slusalica.
  10. ASUS ROG STRIX Z270H GAMING Intel® Core™ i5-7600K Processor 6M Cache, up to 4.20 GHz Crucial MX500 250GB SATA SSD SATA 6.0Gb/s • 560 MB/s Read, 510 MB/s Write HyperX® FURY 8GB DDR4 2400MHz ASUS Expedition GeForce® GTX 1050 Ti eSports gaming graphics card 4GB GDDR5 NZXT Kraken X62 CAM-powered 280mm AIO Cooler with RGB NZXT H700i Smart Case Mid-Tower with Lighting and Fan Control Thermaltake Litepower 500W Monitor Samsung SyncMaster 2243 BW 22" Windows 10 Pro N original licenca Razer BlackWidow X Chroma Mechanical Keyboard Razer Deathadder Elite HyperX Cloud II Gaming Headset --------------------------------------------------------------------------------------- Konfiguracija je koriscena za CSGO, mazena pazena i bukvalno je kao nova. Sto se tice garancija, sve poseduje izmedju 1.5god-3god garancije, sa racunima, kutijama - Osim napajanja i vodenog hladjenja, koja su takodje nova ali su papiri izgubljeni. Cena: 1250e Kontakt: 069-59-09-069 Filip (Podloga ne ide u cenu, talija je) Sve to lepse izgleda uzivo, ne znam da slikam. Dostava za Beograd je moguca licna i naravno za dzabaka.
  11. Razer DeathAdder Elite - 8000 din (Nov - Neotpakovan), sa racunom radnje u Beogradu. KP Link Kingston HyperX Alloy FPS Pro MX Red - 9000 din (Nova - Otpakovana - probana), sa racunom radnje u Beogradu. KP Link 069 59 09 069
  12. Prodata, mozda dam procenat ovom zaludnom liku da mi updateuje oglase po netu. Feelsbadman.
  13. Otisla. Drago mi je sto neko kontrolise imbecile koji spamuju bez validnih razloga na ovom forumu.
×
×
  • Create New...