Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

On 8/1/2022 at 7:20 PM, digrejzo said:

danas u Beogradskoj neke BMW batice sa KM tablicama jedu picu kod Bucka, stavili karton na gepek i rokaju, upalili sva cetiri i kao lagano ce oni tu petnaestak minuta dok im svi sviraju i zaobilaze ih pazeci da ih ne sjebe neko iz leve trake jer je bila solidna guzva. malo me sve to trigerovalo jace (valjda zato sto mi delovali kao neki dileri moroni Kosovari, plus su bahata stoka a i malo garavi, mozda su Sipci bili jebemliga), pa sam uredno spustio prozor i uzviknuo "RETARDI JEBENI" dok sam polako prolazio pored njih i gledao ih, jedan se zbunio, a drugi mi otpozdravio sa "DEBELI".

fina interakcija, 10/10

iznabadali bi me jer sam bio sa devojkom, ali jednog bih na kvarno dobio jer sam bio u FATA modu na kratko!

Expand  

samo jedan auto? pa tu uvek ispod 5-6 nikad nije, mada su u jednom trenutku kao komunalci krenuli da ih čiste.

no svakako je vrhunac ludila to, kao i ono kad neki car stane na šine i blokira tramvaje jer je otišao tu da skoči nešto da samo završi. pre je bilo izraženije dok su šine bile sa strane, sad kad su u centru ulice malo ređe ofc, osim tamo gde su i dalje sa strane!

Полицијски пресретачи зауставили су и искључили из саобраћаја током протекла 24 сата двојицу возача због насилничке вожње, саопштено је из МУП-а.

На ауто-путу Београд-Ниш, у смеру ка Нишу, код Колара, тридесеттрогодишњи турски држављанин у раним јутарњим часовима - око 1.38, возио је БМВ брзином од 230,2 километара на час при ограничењу брзине од 130 километара на час.

Свега неколико минута касније, око 1.50, на ауто-путу код Велике Плане, пресретачи су зауставили још једног тридесетдвогодишњег турског држављанина који се такође возилом марке БМВ кретао брзином од 230,2 километра на час.

Против оба возача поднете су прекршајне пријаве због насилничке вожње.

Expand  

ja sam mislio da kod nas radi ono na naplatnim rampama da ti obračunaju da si vozio brže nego što je limit?

On 8/1/2022 at 12:03 PM, killYg0r said:
Expand  

bar ti nije lik uleteo sa desne strane. ovom raskrsnicom prolazim svaki dan makar jednom i znam koji je pakao. A pakao krece od raskrsnice Ustanicke sa V. Ilica koju si malopre presao

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

On 8/1/2022 at 7:20 PM, digrejzo said:

danas u Beogradskoj neke BMW batice sa KM tablicama jedu picu kod Bucka, stavili karton na gepek i rokaju, upalili sva cetiri i kao lagano ce oni tu petnaestak minuta dok im svi sviraju i zaobilaze ih pazeci da ih ne sjebe neko iz leve trake jer je bila solidna guzva. malo me sve to trigerovalo jace (valjda zato sto mi delovali kao neki dileri moroni Kosovari, plus su bahata stoka a i malo garavi, mozda su Sipci bili jebemliga), pa sam uredno spustio prozor i uzviknuo "RETARDI JEBENI" dok sam polako prolazio pored njih i gledao ih, jedan se zbunio, a drugi mi otpozdravio sa "DEBELI".

fina interakcija, 10/10

iznabadali bi me jer sam bio sa devojkom, ali jednog bih na kvarno dobio jer sam bio u FATA modu na kratko!

Expand  

Tako je Digi samo Fata mod i cvrsta ruka!!! 😄

Ne znam da li sam pisao da sam imao vise rod rejdzova ove godine? Krivo mi sto nisam imao kameru da zabelezim... Trigerovalo me gomila stvari ukljucujuci konstraktu i baticu iz Milkija i neki posteri ovde pa se nisam puno javljao iako je bilo mesta za doskocice!

Par situacija na temu retarda, ima da se cita 🙂 

Reveal hidden contents

prevelik ti avatar m8

On 8/2/2022 at 4:26 PM, Čamuga said:

nisi smeo da izadjes picko!!

Expand  

Realno, bod za vepra, sad priča drugarima kako se neki tamo u karavanu usro nije smeo da izađe! Evo ti ideja za sledeći put - izađeš odma iz kola, uletiš u njegova, izvučeš ključ iz brave, zafrljačiš ga negde u pizdu materinu, vratiš se u svoja i gas 👍

facebook.com/speed.rs

On 8/4/2022 at 8:48 AM, dovlagsi said:

Realno, bod za vepra, sad priča drugarima kako se neki tamo u karavanu usro nije smeo da izađe! Evo ti ideja za sledeći put - izađeš odma iz kola, uletiš u njegova, izvučeš ključ iz brave, zafrljačiš ga negde u pizdu materinu, vratiš se u svoja i gas 👍

Expand  

pre toga mu sipaš peper sprej u oči da bi imao te bitne sekunde da to uradiš 🙂

• Upvote (+1) 1