Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad


Bahamut

Recommended Posts

1 hour ago, millanče said:

Internet da za ove što naskaču na haubu, to nisam uživo još video... "Rikverc manijake" sa kojima bi bilo teško dokazati da je do njih, a ne do tebe sam se nagledao i uživo 😄

pa kad mi nemamo te kineske zakone da povređenog moraš da izdržavaš do penzije ili tako neki fazon. 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, digrejzo said:

danas u Beogradskoj neke BMW batice sa KM tablicama jedu picu kod Bucka, stavili karton na gepek i rokaju, upalili sva cetiri i kao lagano ce oni tu petnaestak minuta dok im svi sviraju i zaobilaze ih pazeci da ih ne sjebe neko iz leve trake jer je bila solidna guzva. malo me sve to trigerovalo jace (valjda zato sto mi delovali kao neki dileri moroni Kosovari, plus su bahata stoka a i malo garavi, mozda su Sipci bili jebemliga), pa sam uredno spustio prozor i uzviknuo "RETARDI JEBENI" dok sam polako prolazio pored njih i gledao ih, jedan se zbunio, a drugi mi otpozdravio sa "DEBELI".

fina interakcija, 10/10

iznabadali bi me jer sam bio sa devojkom, ali jednog bih na kvarno dobio jer sam bio u FATA modu na kratko!

samo jedan auto? pa tu uvek ispod 5-6 nikad nije, mada su u jednom trenutku kao komunalci krenuli da ih čiste.

no svakako je vrhunac ludila to, kao i ono kad neki car stane na šine i blokira tramvaje jer je otišao tu da skoči nešto da samo završi. pre je bilo izraženije dok su šine bile sa strane, sad kad su u centru ulice malo ređe ofc, osim tamo gde su i dalje sa strane!

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Полицијски пресретачи зауставили су и искључили из саобраћаја током протекла 24 сата двојицу возача због насилничке вожње, саопштено је из МУП-а.

На ауто-путу Београд-Ниш, у смеру ка Нишу, код Колара, тридесеттрогодишњи турски држављанин у раним јутарњим часовима - око 1.38, возио је БМВ брзином од 230,2 километара на час при ограничењу брзине од 130 километара на час.

Свега неколико минута касније, око 1.50, на ауто-путу код Велике Плане, пресретачи су зауставили још једног тридесетдвогодишњег турског држављанина који се такође возилом марке БМВ кретао брзином од 230,2 километра на час.

Против оба возача поднете су прекршајне пријаве због насилничке вожње.

 

ja sam mislio da kod nas radi ono na naplatnim rampama da ti obračunaju da si vozio brže nego što je limit?

 

Link to comment
Share on other sites

On 8/1/2022 at 2:03 PM, killYg0r said:

bar ti nije lik uleteo sa desne strane. ovom raskrsnicom prolazim svaki dan makar jednom i znam koji je pakao. A pakao krece od raskrsnice Ustanicke sa V. Ilica koju si malopre presao

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, digrejzo said:

danas u Beogradskoj neke BMW batice sa KM tablicama jedu picu kod Bucka, stavili karton na gepek i rokaju, upalili sva cetiri i kao lagano ce oni tu petnaestak minuta dok im svi sviraju i zaobilaze ih pazeci da ih ne sjebe neko iz leve trake jer je bila solidna guzva. malo me sve to trigerovalo jace (valjda zato sto mi delovali kao neki dileri moroni Kosovari, plus su bahata stoka a i malo garavi, mozda su Sipci bili jebemliga), pa sam uredno spustio prozor i uzviknuo "RETARDI JEBENI" dok sam polako prolazio pored njih i gledao ih, jedan se zbunio, a drugi mi otpozdravio sa "DEBELI".

fina interakcija, 10/10

iznabadali bi me jer sam bio sa devojkom, ali jednog bih na kvarno dobio jer sam bio u FATA modu na kratko!

Tako je Digi samo Fata mod i cvrsta ruka!!! 😄

Ne znam da li sam pisao da sam imao vise rod rejdzova ove godine? Krivo mi sto nisam imao kameru da zabelezim... Trigerovalo me gomila stvari ukljucujuci konstraktu i baticu iz Milkija i neki posteri ovde pa se nisam puno javljao iako je bilo mesta za doskocice!

Par situacija na temu retarda, ima da se cita 🙂 

Situacija 1: Semafor na mostaru ka Sajmu, guzva bas poprilicno i otvara se polako zeleno. Krecem lagano i vec vidim nekog Cayena i sivu limuzinu kako divljaju i seku cik-cak bukvalno svakoga do semafora kod Ada mola. Naravno uhvatilo ih crveno i morali su da cekaju sa ostalima. E sad kad krenes sa tog semafora i ako drzis 40 otvorice se i Ada i Lidl za zeleni talas, ali taj moron to ne bi skapirao za 3 zivota i naravno da ga je uhvatilo crveno kod Lidla na zaustavnoj liniji. Kako vec napamet znam tajmere i semafore na Cukarici, polako se ja prestrojim u krajnju desnu i sa 40-50 prodjem raskrsnicu dok je Cayen tek krenuo sa semafora. Bilo oko 23:30 uvece i nagazim ga dobranih 120 tu pored Tempa i pripremam se za skretanje desno na nadvoznjak ka Cukarici. Ovaj Cayen batica trigerovan jer ga je ispolivao 307SW, 2006g vozi jedno 140, sece 3 trake i obilazi me pre penjanja na nadvoznjak da bi me overio kocnicama. Na toj uzbrdici pre nadvoznjaka inace moze da se vozi 110-120, ali u krivinu mora da se udje sa maks 80 (bar sa 307SW, kad promenim auto azuriracu!), medjutim moron sa tih 140, usporio na 60 i troluje vozeci u 2 trake. Blic + sirena nije dalo efekta pa sam se sklonio u levu traku da bi se i on primirio u istoj. Kako je uzeo traku, tako sam nagazio onih 75-80 i obisao ga spolja, na nadvoznjaku uredno otvorio prozor i pokazem mu kurcinu. Mentolu opet nije bilo jasno kako 307SW pisa po Cayenu pa resio da proveri! Crveno nas cekalo kod crkve i dok sam ja milio da mi otvori zeleno lik nije gubio vreme pa me sa 60 sece u stilu najboljih ruskih rod rejdzera i nabija mi se vratima u krilo i prati me gde idem... Probah sve gde sam ga izvrteo ko vola da bi se on bukvalno isprecio horizontalno preko cele raskrsnice i izasao iz auta. Moje godiste negde izmedju 35-40, 185-190 oko 110kg zadrigao, raspasan u vecim farmerkama sa prslukom (ovo se desilo negde u Februaru) . Ja mahinalno u rikverc nekih 5m i otvorim prozor da vidim sta hoce budala. Lik mi prilazi na prozor i pita "kome pokazujes kurcinu?" ja mu rekoh onom ko je zasluzio... lik me gleda gleda i kaze "izadji picko ako smes". Ja mu rekoh da mogu da izadjem samo ako hoces da ti iscupam koleno, a on opet gleda gleda i "izadji picko ako smes". Pitah ga da li je normalan i kako to vozi jer je lagano mogao da nam se usere u zivot pri tim brzinama... Opet se zaculo veprovsko: "izadji picko ako smes" pa mu rekoh da je bolje da se razilazimo i ne ulazimo u probleme i uz laganih 10  i "bezis picko" obidjoh mu Cayena i nastavih ka Zarkovu. Nije se vise kurcio do Vera gore.



Situacija 2: Nedelju dana nakon Situacije 1.. oko 8:40 se spustam sa BB na Radnicku ka Sajmu vozim zenu na posao... debili se rasirili u 3 trake i bleje na telefonima. Sviram par puta Cayenu koji vozi 30-40 i blokira desnu traku kod Jugopetrola... Lik krenuo da svira meni i da mi blica, spustam prozor i uredno ga pozdravljam kurcinom gde lik odmah krece za mnom. Agresivno se penjem ka mostu gde lik prati sve do kruznog toka gde ja ulecem izmedju 2 vozila i provlacim se do izlaza ka NBG... Kad sam se popeo na most otvorilo mi se za 120 i Cayena vise nisam video.

Situacija 3: Trougao Sajam na Mostar ka gradu pre autobuske stanice. Tu realno ima mesta za 2 trake, ali nubovi i retardi uglavnom prave 1 i guse saobracaj. Iz leve polovine trake se ukljucujem u krajnju levo... Medjutim lik koji je bio u desnoj traci je resio da mu migavac daje prvenstvo prolaza i usao mi u krilo kod auto pranja. Ukocismo obojica gde me je vepar pogledao preko ramena jer mu nije bilo jasno. Nastavljam polako svojom trakom gde me opet sece nastavljajuci svoju pricu... Iskuliram ga i nastavljam da vozim iza njega pa kad je svako otisao u svoje trake punim gasom u trecoj ga obidjem pre levka na autoputu. Spustam na 35-40 I trolujem sad ja njega! Bilo oko 17:00 pa je bila guzva tu kod ukljucenja kod Steka i dalje ga trolujem i ne dam mu da me obidje ni levo ni desno... Kako se nije ukljucio nastavlja iza mene kod Steka sa laganih 40. Prolazimo Steko u stilu pit stopa Formule 1 i pri izlasku iz boxa prestrojim se sa 80 u brzu traku. Krenuo baja za mnom i ja tu videh super priliku! Lik u sporoj traci vozi 55-60 i na telefonu pa sam sa svojih 80 pustio gas i usporio na brzinu lika iz spore trake. Trigerovani batica koga blokiram je ukljucio sva 4, blicao mi i trubio od Steka pa narednih 4km! :DDD
Sacekah iskljucenje na Dusanovcu jer sam isao do Sumica i lik ostro za mnom i zaustavismo se odmah pre skretanja. Izlaze i vozac i suvozac i kod mene na prozor... Spustam i suvozac krece sa da li si normalan? Vozac mu kaze idi u auto i ovaj ga poslusa. Lik mi pokazao znacku i pre nego sto je hteo da kaze nesto ja mu rekoh "super druze, ima i moja bratanica jednu takvu kuci... to joj ne daje za pravo da vozi ko retard". Lik zapenio pa me pitao "da li znam da sam napravio prekrsaj ugrozavanja bezbednosti saobracaja vozeci 60 u brzoj traci?" Ja ga upitah da li je sada i saobracajac i koje je ogranicenje na toj deonici puta? Lik krenuo da smerca gledajuci levo desno pa mi rece "ajde bezi ajde bezi da te ne gledam vise!". Uredno sam mu se zahvalio i nastavio svojim putem 🙂 

prevelik ti avatar m8

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, FATA said:

Ne znam da li sam pisao da sam imao vise rod rejdzova ove godine?

ti? nemoguće!

edit: pročitao sam rejdžove i predlažem da se skupimo svi sa ovog dela foruma da ti kupimo dash cam jer ovo je čisto zlato! ne smemo ništa više propustiti!

  • Like +1 1
Link to comment
Share on other sites

On 8/2/2022 at 6:26 PM, Čamuga said:

nisi smeo da izadjes picko!!

Realno, bod za vepra, sad priča drugarima kako se neki tamo u karavanu usro nije smeo da izađe! Evo ti ideja za sledeći put - izađeš odma iz kola, uletiš u njegova, izvučeš ključ iz brave, zafrljačiš ga negde u pizdu materinu, vratiš se u svoja i gas 👍

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, dovlagsi said:

Realno, bod za vepra, sad priča drugarima kako se neki tamo u karavanu usro nije smeo da izađe! Evo ti ideja za sledeći put - izađeš odma iz kola, uletiš u njegova, izvučeš ključ iz brave, zafrljačiš ga negde u pizdu materinu, vratiš se u svoja i gas 👍

pre toga mu sipaš peper sprej u oči da bi imao te bitne sekunde da to uradiš 🙂

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...