Jump to content

evgeniy

The X
 • Posts

  3,148
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

evgeniy last won the day on December 2

evgeniy had the most liked content!

Reputation

1,322 Kole

About evgeniy

Retained

 • Member Title
  hortifuckingculturist

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

11,577 profile views
 1. obidjoh konacno djovanka otkako se preselio u novi lokal, kida decko kako je razradio biznis, fato take notes! paradajz corba izuva, narocito sad kad je zima!
 2. pa i hajli se vratio nazad iz njemacku, kakav je ovo selfpwn sad
 3. ma prolupali su ljudi samo tako, one najkrs pljeke sto nisu meso videle su sad fazon 250rsd / 150gr, 350-380rsd / 200gr, "gurmanska" sa 1x1cm kockicama sunke i kackavalja 450rsd, itd, najgore dostave hrane valjaju firmama porudzbine od po 6-7k dinara i uspesno rade i obrcu kintu lol, pica kod masinca uz koju su ranije delili jogurt za dzabaka se preselila u centar, istripovali da su turisticka destinacija i da prave dobru klopu i sad biljni kackavalj i neku random pica sunku placas 1000rsd / 33cm, dok je parce 340 kinti. nista od navedenog ne jedem vec podugo jer sam kuci volim i mogu da napravim bolje i znam sta jedem, a i bojkotujem cene svega generalno. ali uvek me istiltuje kad u intervalima od par meseci vidim aktuelne cene tako nekih stvari
 4. mislim da @reki bese pominjao da juri neku mandolinu da pazari, ne znam da l' je uspeo u sustini sve dolazi uz obzir dok god nije onaj najjeftiniji tanki plastikaner sto ce da pukne cim stavim ruku na njega, nego da ima barem neko podesavanje debljine seckanja, da secivo dere i da je generalno cvrste i stabilne konstrukcije jelte. keva ima neko "V secko" rende kupljeno pre bukvalno pola veka kod dula u njemacku koje i dalje lomi kako radi, pa bih jurio tako nesto da je malo kvalitetnije, ie:
 5. tebrao jersi lud, ne poredi ih niko normalan, poredi ga sama Tesla jer žele da se prikače legendarom autu, sa legendarnim voznim karakteristikama, sa legendarnim statusom, legendarnom dizajnu, itd. sve što Tesla očajno želi =c
 6. neko okacio celog Openhajmera najlaganije, jos ga nisu zveknuli 7/10, solidno umara Nolan
 7. koju picu juriš, domaćinku ili nešto drugačije? ili još isprobavaš recepte? električna peć ili gas/otvoreni plamen?
 8. mozda glupav predlog (jer ne znam da li si bas vezan za Windows/juris garanciju, itd), ali imas gomilu gotivnih polovnih macbookova na KP za fine pare, ako je primarna svrha internetfilmovi/slike/browser igre. jeste DDR3 kilav i CPU nije najmoderniji cip od 2nm, ali 16gb rama u kombinaciji sa SSDom i i7 procesorom ipak nesto rade zajedno. npr. MBP (15") iz 2015. je i dalje objektivno super masina koju mnogi otpisuju zbog godina, iako je i dalje solidno potentan, narocito manje zahtevnim korisnicima koji ce primetiti sve njegove dobre strane (ekran, precizan trackpad, dobre zvucnike, aluminijum, kvalitet izrade generalno), ali ne i lose (ie, nema visok skor u cinebenchu krenu kuleri da divljaju kad editujes 4k video materijal, itd).
 9. sve se slazemo lale brale, da ne kazem da govoris ono sto sam napisao! 😘
×
×
 • Create New...