killYg0r Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Ako nije lazna vest, svaka cast 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 https://www.blic.rs/vesti/hronika/boris-18-i-dejana-17-stradali-na-motoru-detalji-jezive-nesrece-kod-beske-sudar/d9jdqej 83 godisnjak u merdzi pobi decu :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Posle 75 realno treba oduzimati dozvole, bez obzira na psihofizicko zdravlje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted October 18, 2022 Popular Post Report Share Posted October 18, 2022 (edited) I motori svima da se zabrane da se voze Edited October 18, 2022 by killYg0r 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Stravičnu saobraćajnu nesreću koja se dogodila danas u Beškoj, izazvao je muškarac S. B. (83), a on je, kako saznaje portal Nova.rs, uhapšen. Prema našim saznanjima, vozaču koji je izazvao nesreću vozačka dozvola je istekla pre 8 godina. U ovom stravičnom sudaru poginuli su mladić B. M. (18) i maloletna devojka D. N. (17). Evo Duly, ne treba ti dozvola uopste Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 nepopularno mišljenje ovde - nisam za oduzimanje lične svojine, ma koliki retard bio. Lepo u zatvor par godina ako treba, taj deo pooštriti, ali nisam za oduzimanje. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Nije to nista novo, pogotovo sa stvarima koje predstavljaju opasnost, kao sto su kola i motori. Ja nemam nista protiv toga 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Sa 83 je ionako već prešao igricu, dal ga strpao u zatvor ili uzeo auto ga boli patka. Trebalo bi da uvedu periodične preglede, pa češće kad krene ka tim matorim godinama. Al ovde ne bi ni to pomoglo jer jelte ni nema vozačku 8 godina 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 19, 2022 Report Share Posted October 19, 2022 Bio nešto u medicini rada za neke potvrde i sad gužva oko tih pregleda za vozačke i priča mi doktorka kako je teško s tim matorcima. Tipa došao neki deda, 80 i nešto i ovi neće da mu daju potvrdu (mislim da posle 65 godina mora da se vadi dal svake godine ili svake druge) i kao pizdi, on je sposoban da vozi, što mu ne daju, pravi haos i ona ga pita "pa jel vozite vi vaše unučiće u kolima?" "nisam lud!" :)E to je ukratko ta logika. Da li mu uzimao auto ili ne bih rekao da je svejedno. Da sprovodis zakon koji sada postoji dosledno na svakoga ne bi se dešavala ta sranja. A ovako realno imaš posledice da kad neko vidi da onaj Darko Lazic vozi bez dozvole i to svi znaju i još se hvali time onda i oni pomisle kako je to ok, neće ih ni uhvatiti. 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 Bio nešto u medicini rada za neke potvrde i sad gužva oko tih pregleda za vozačke i priča mi doktorka kako je teško s tim matorcima. Tipa došao neki deda, 80 i nešto i ovi neće da mu daju potvrdu (mislim da posle 65 godina mora da se vadi dal svake godine ili svake druge) i kao pizdi, on je sposoban da vozi, što mu ne daju, pravi haos i ona ga pita "pa jel vozite vi vaše unučiće u kolima?" "nisam lud!" :)Upravo na to sam mislio, secam se da je tako bilo sa matorcima dok sam radio u M.rada u SDu...srecom nisam ja odlucivao, nego specijalista, ja bih im svima oduzeo dozvole pa bi me sacekali penzosi da me biju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 1 hour ago, Dule_smor said: Upravo na to sam mislio, secam se da je tako bilo sa matorcima dok sam radio u M.rada u SDu...srecom nisam ja odlucivao, nego specijalista, ja bih im svima oduzeo dozvole pa bi me sacekali penzosi da me biju 😄 mislim da i ti što idu da produže dozvolu su zapravo manji problem, jer kao imaju donekle svest o tome. siguran sam da ih postoji znatno više kao ovaj deda od 83 koji jednostavno ne idu to da urade. ako ih i zaustavi pandur mogu da se vade na to da su zaboravili u drugim somotskim pantalonama sva dokumenta itd. Pandur osim ako nije baš neki drkoš verovatno neće da se smara sa matorim dedom da mu piše kaznu a ovaj je "penzioner, nema leba da jede", "krenuo je po babu u dom zdravlja" i slično (što je drugi nivo problema ofc). Neće sigurno da ga privodi negde da mu umre na putu do stanice itd. wtf se ovde desilo Quote Проф. др Дарко Мирковић, главни дежурни хирург ВМА каже за РТС да је јуче око 20 часова на Војно медицинску академију примљен дечак стар 15 година који је, према подацима других особа, користио телефон и испао из аутобуса у Борској улици. Проф. др Дарко Мирковић је рекао да се ради о изузетно тешкој телесној повреди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 18 minutes ago, Lucky said: wtf se ovde desilo Prirodna selekcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 20, 2022 Report Share Posted October 20, 2022 (edited) meni deda (pre nego sto je krenula demencija da ga melje i dok je bila u ranim fazama) krenuo u akciju da produzi dozvolu, pa ga ne znam ko (neurolog?) terao da nacrta na papiru sat i brojeve, on skroz zabagovao i nije umeo, iznervirao se sto mu traze da radi gluposti, poceo nesto da drami i na kraju mu nisu dali. i onda se bas smorio, kao kako ce do njive, kako ce ovo, kako ono. ja i burazer ga par dana obradjujemo i smirujemo kako je to dobro za njega, da treba da iskulira, da se smiri, da nije vise vreme da radi kao sto je ranije radio, da je star, da ce da mu se desi nesto lose i da ce potencijalno nekoga drugog da unesreci i on se covek posle nekog vremena skroz pomirio sa tim i valjda sam negde shvatio da je tako najbolje. svima u porodici laknulo jer imamo brigu manje, medjutim, sretne ga neka njegova stara doktorka kad je isao do grada, on se pozali, ona mu sredi, eto dozvole na jos 5 godina, no questions asked. popisase se po cimanju i ubedjivanju =c dve godine kasnije baba umre, on jos dublje utone u demenciju, pa bi to znacilo da ima jos tri godine fore da ladom nivom zuji ulicama i potencijalno uradi nesto. srecom se prilicno pogubio pa vise nije nigde isao, auto prodat, slucaj resen! Edited October 20, 2022 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 https://www.amss.org.rs/revija/ objavila malo više detalja o kamerama, prekršajima koje prate, itd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 U prevodu: nanogica 6 meseci + da ne moze policija da ga nadje na kucnoj adresi u tom periodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 I popravka, pardon, sanacija: https://rs.n1info.com/vesti/iako-nadlezni-kazu-da-pukotina-nema-radova-u-grdelici-bilo-vidi-se-svez-malter/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 23 hours ago, Nek' said: I popravka, pardon, sanacija: https://rs.n1info.com/vesti/iako-nadlezni-kazu-da-pukotina-nema-radova-u-grdelici-bilo-vidi-se-svez-malter/ ako su ga samo malo zamalali onda će pre biti fejslifting 🙂 On 11/16/2022 at 1:11 PM, Jose Jimenez said: https://www.amss.org.rs/revija/ objavila malo više detalja o kamerama, prekršajima koje prate, itd. očekivao sam najmanje 250kmh, ovo nije ništa spec! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3597177-fotogrfije-stravicne-saobracajke-na-bulevaru-kralja-aleksandra https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20573646/audi-s3-stage-3-500hp?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 3 hours ago, killYg0r said: https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3597177-fotogrfije-stravicne-saobracajke-na-bulevaru-kralja-aleksandra https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20573646/audi-s3-stage-3-500hp?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 telegrafu istekao https pa ne moš' se otvori 😞 ali ima snimak ovde - https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1722072/Snimak-nesrece-u-Bulevaru-kralja-Aleksandra.html iako je krompir rezolucija scene mogu biti uznemirujuće. a jel ovde priča da je neki lik kupio ovaj auto skoro pa hteo da ga provoza ili ga je vozio ovaj što ga prodaje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 (edited) To je bivsi auto lika koji drzi pungas stranicu/pricu. Jedina sreca po njega je sto ga je prodao na pocetku godine a izgleda da ga i ovaj klinac sad prodaje.Vidi se tablica ovde. Edited December 8, 2022 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 2 hours ago, killYg0r said: To je bivsi auto lika koji drzi pungas stranicu/pricu. Jedina sreca po njega je sto ga je prodao na pocetku godine a izgleda da ga i ovaj klinac sad prodaje.Vidi se tablica ovde. ali gde je i on našao da ubrzava tu gore kod kluza, nikad gori deo bulevara sa onim šinama i rupama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 da, bas cudno da pungas dinamik drajver uradi tako nesto Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 9, 2022 Report Share Posted December 9, 2022 ali nije ovo on! ma nije čudno, pišem i ja naravno, nego ono... uvek je ista priča, ništa se tu ne menja. baš sam sad na games.conu gledao, pošto je agencija za bezbednost saobraćaja imala štand i onda imaju promo spotove kojekakve pa jedan je bukvalno ovakav, glumi ovaj naš što je sad u Rusiji stade mi mozak, a imaju kao i neke serije "dokumentaraca" sa pravim učesnicima koji su pravili gluposti itd i razmišljam koliko to očigledno zapravo ne utiče ni na koga na kojeg bi trebalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 9, 2022 Report Share Posted December 9, 2022 500 konja u Audiju A3 zvuči razumno. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 9, 2022 Report Share Posted December 9, 2022 Taj rad, meni je u A7 i ovih duplo manje previse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts