mohican Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Pa mozda je marmen tad vec polozio taj ispit! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 mora da je on među najboljim studentima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Pazi, vrlo je bitno napraviti i dobar spin, ovaj nije toliko dobar, ali ce proci bar kod nekog, bolje nego da je cutao. Ali je lepo sto su i fakultet i studenti i svi stali uz njega :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Ја сам у фазону да би најбоље било да је изашо са трипом ''лол ови интравебзи, зајебаше ме јебга ето видите моћ нета блабла''. Пошто сам се у почецима упознавања са њузовима и сличним фазонима и ја лошије сналазио, чак су и нењуз новине објављивале вести са њуза у почетку, а и ми овде смо се напржили на пар вести. А и сада немамо појма када је у питању нешто што није њуз и онда смо у фазону ''јел ово стварно'' кад неко окачи неки клип или слику. Да је дошо ко чоек и реко то, не би ми био не знам колики грех, био бих у фазону ох ју, па не мош тако књигу писат и то је то. Овако сам у фазону омг лол ја тролово а ви насели лол, који краљ. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 U picku materinu opet sam branio retarda. Zamisljao sam jozefa k. od 55 godina sa tufnastom leptir masnom, koji radi rukoljub i pati zbog greske, jebote suza mi krenula razmisljajuci kako mu je tesko i kako je zrtva tehnoloskog buma Evo sry opet Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 pa čak i da jeste bio jozef u pitanju, bio bi retard, jer se petlja u stvari koje ne razume mada, realno, čim se spomene univerzitet u kragujevcu, treba imati istok/marmen/megatrend korpus pred očima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Zar nije to Marmen prvi ovde koristio? realno ovo je tacno kako je bilo. "u stvari sam se zezao" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Istok Pavlovic Profesor Kocić iz Kragujevca, koji je u svoju knjigu ubacio vest sa Njuz.neta takođe citira i mene u istoj knjizi. Prosto je nemoguće da neko ko me prati i čita nije čuo za Njuz.net. Čovek je dakle namerno citirao Njuz u knjizi iz marketinga, želeći da napravi skrivenu foru da vidi kako će studenti da odreaguju (što je i sam potvrdio). Lepa ideja, ali mu se obila o glavu jer su domaći mediji odmah dočekali da objave narodu populističku priču "pogledajte kakve neznalice predaju našoj deci"... "posramljeni profesor isključio mobilni"... i slično Potvrdu ove informacije sam takođe dobio u Inbox od nekoliko njegovih studenata, koji za njega imaju da kažu samo sve najbolje. To je dakle istina o celoj priči. Naravno, domaći mediji su još jednom sve iskontruisali zarad posete (uključujući i Blic). Da su istražili i objavili istinu, niko na to ne bi kliknuo jer je dosadno. Na kraju, savetujem vam da čitate vesti isključivo u "Politici" jer je iskustvo pokazalo da oni jedini ovako nešto ne bi objavili. Jeste da su im vesti dosadne u poređenju sa ostalim portalima, ali su bar istinite. Ko hoće da ima uzbudljivu, ali nerealnu sliku sveta, tu su svi ostali mediji. МА ИДЕМО БРЕ! НЕМА СТАЈАЊА! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 giljotina za obojicu Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 politika kaže, jel.... ček da malo počeprkam po bukmarkovima eo ga http://www.politika.rs/rubrike/Magazin/Vesti-fejsa-i-seksa.sr.html e a može i ovo btw - http://www.politika.rs/pogledi/Istok-Pavlovic/index.1.lt.html Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 jaoj kako crvenim sad od sramote :) Pa sta je bre ovo sinergija kretena na sve strane Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 jaoj kako crvenim sad od sramote :) Pa sta je bre ovo sinergija kretena na sve strane Pa nasla krpa zakrpu, sta je tu cudno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 jaoj kako crvenim sad od sramote :) Pa sta je bre ovo sinergija kretena na sve strane Idi brisi one postove gde branis profesora, nije jos kasno! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Istok Pavlović EKSPERT i ovaj docent na Kg univerzitetu. jebote... DAJTE LOMAČU!!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 istokuj igora!!!1 Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Deusuj narod!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 kurac za deus! topik cita mr.minus? Jel to djvoodoo/marmen/marikami? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Marmena za dekana Ekonomskog u Kg!!!!!!!!!!!!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 igi predji na projectserver, dacu ti task da branis docenta bota :)..a istoku saljem na approval! gledao sam profu juce na tvu kako se brani..koja neveštost..".ja sam time hteo da motivišem prave zainteresovane studente.." Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 I posle profesorka ne sme da bude elitista, pih Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bliss Posted July 12, 2013 Popular Post Report Share Posted July 12, 2013 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 hahahah Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) moram samo da se vratim i na ovo Profesor Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Milan Kocić izjavio je danas da unošenje dela izmišljenog teksta sa satiričnog portala “njuz.net” na 302. strani autorskog udžbenika “Direktni marketing” nije greška već marketinški trik koji su, kako je naglasio, najbolji studenti shvatili. "“Moja želja je bila da sjajni studenti, koji znaju šta je marketinški trik, prepoznaju da taj izvor nije akademski, a oni koji nisu baš na pravi način shvatili moju želju, da pokušaju da procene šta je to što treba saopštiti na ispitu, a šta ne treba”, izjavio je Kocić novinarima u Kragujevcu." Mislim, evo, mozak mi curi u neverici dok čitam ovo, profesor direktnog MARKETINGA, koji termin "marketinški trik" koristi tamo gde mu mesto nije. Fora - može, trik (bez MARKETINŠKI) - može, pa i troll može čak... al ne znam, valjda je hteo da istakne kako je on veliki stručnjak za marketing, pa trpa tu reč i gde treba i gde ne treba. Jedino ako je hteo da izreklamira studentima (jer se na njih odnosi ovaj "trik") činjenicu da je retard. Kad bolje razmislim, može i marketinški trik, ali pod uslovom da se desi sledeće: 1. korak - on je ovo namerno uradio, jer je znao će njegova fora da bude po celom internetu - check 2. sada će on kao zvezda marketinga da dobije više dodatnih poslova i poštovanja u struci - to care! međutim, iz citata se može zaključiti da je ovaj trik namenjen studentima, a ne široj javnosti... sad sam već počeo i ja da serem previše... ufff Edited July 12, 2013 by Mrzitelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 glavu dajem da je celu ovu priču oko toga kako je on to namerno uradio smislio istok lično. ko još može tako genijalno da ispinuje svoju budalaštinu i predstavi je kao genijalan marmenski potez i okrene kao u svoju korist ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts