Jump to content

Ребел

The X
  • Posts

    3,157
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Everything posted by Ребел

  1. Знам апсолутно све што нам је до сада речено кроз медије и што је доступно по нету, од разних сепкулација до теорија завере, а имам и другаре који су лекари. Дакле, да је то то лико утицало, имали бисмо већ сада огроман скок, период инкубације је ДО 14 дана, у минорним процентима преко тога, најчешће 5-7 дана од инфекције. Такође, имали бисмо мали Вухан овде пре свега од митинга подршке Мартину, јер су ту људи стајали много згуснутије и време је било хладније, дакле директно је погодовало вирусу. Даље, пошто сам био на протестима и тамо где је била највећа гужва, тј, људи најзгуснутији, ОГРОМНА већина је носила маске - а код тих догађаја би свакако носила и да нема пандемије. 🙂 И на све то, вирус се не преноси знојем, то што кажу капљично се односи на капљице из респриатнорних органа, ако дођу у контакт са слузокожом неком. Не знам никог код мене у теретани да се разболео, нико са фудбала који играм се није инфицирао на фудбалу, нико за кога знам да је био на протестима се није инфицирао. Ово не говори да су протести слободна зона, где је немогуће заразити се, нити да ми је нејасана епидемиолошка неоправданост таквог скупа. Оно што тврдим је да бисмо ове бројке (и горе, јер су реалне сигурно горе) имали све и да смо допустили да нас Вучић поново закључа. То је буквално питање здравог разума, а не политичке острашћености.
  2. Пробај НовуС и Н1.
  3. На основу чега би кренуо да опада? И што су хтели да нас затварају, ако је опадање само недељу дана касније било извесно?
  4. Да су протести утицали имао би свакодневно по хиљаду потврђених заражених, а не исти број као прошле недеље, док су се дешавали.
  5. Брнаба окривила протесте за тренутно стање. СТО СМРТИ СВИМА!
  6. Мислим да ти се у животу нисам обратио, а сам си се умешао у ово. Дакле, можеш да сисаш курчину.
  7. Ретард си, то сам и рекао.
  8. Да ти прскамо у фацу?
  9. Напокон си се јавио, пичкетино искомплексикрана.
  10. Ја бих у новој влади да се најбем мајке мајмунчини што вићује.
  11. Маро, дај ако мислиш да је коментар за плус, ако не мислиш и не треба. Младене, могуће је, мада нисам сигуран, јер нас на форуму има 10 и реално је да било кога бк да то ради.
  12. Само апдејт за дебилчину која ми даје минусе - добио сам минус за то што сам рекао да је Радован Караџић ујак Биљане Србљановић, па се на то надовезао преглупи Vlada_ с још једном дезинформацијом да је у питању Ратко Младић, а није. Дакле, сто ти крвавих мајки посред пичке јебем.
  13. Па зато што се овде ретко кад прича шта ментално захтевно и све је лако проверити и онда кажем ствари попут оних са УПТ сада и ако ми неко испадне Влада (што је најчешће, јер су људи генерално глупи), бмк баш да га бејбиситујем и водим ка одговорима и мислим да је ретардиран ако допушта себи да дискутује наводно са ставом о нечему о чему не зна ништа.
  14. Шта ти значи "без озбиљне подлоге"? А друго, ја знам да сам агресиван и да серем у фацу нарочито онима који нису у стању логички да размишљају, а нападају друге. И онда типа псујем или шта већ, то разумем. Неко ме јури по форуму и лупа ми минусе за смајли, за рендом неутралан пост, где мени неко каже нешто и ја одговорим. И вићује ми увек са закашњењем, типа, добијем минус на причајте од пре два дана, где ми је неко нешто рекао нешто као хехе и мој одговор је "него како!" и неко ми два дана касније залепи минус на то, тад сам постао уверен. Оно што ми смета је што та дебилчина, ко год да је, ако се не слаже не може да се суочи контраставом по било ком питању, него ми даје минусе на три дана старе постове.
  15. Па иде ми на курац, јер је анонимно.
  16. Могу да разумем ово само ако си мислио да му тражим да ми каже ко је. Нисам рекао у том смислу, него да знам да није тако како говори.
  17. Ти можда можеш да видиш. Једна особа, највише две.
  18. Е, да и дегенерику који ме јури по форуму и анонимно ми вићује постове да пожелим да му сви највољенији умиру у мукама од рака.
  19. Ја сам мислио да Нујсли није био на журци, због ћалетовог стања?
  20. И ћале Неше Слине од короне. Чак се и римује.
  21. Јеботе, таман сам помислио да је тема таква да је деб1 у стању да не напише малоуман пост. Каква грешка.
×
×
  • Create New...