Jump to content

Ребел

The X
 • Content Count

  3,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Ребел last won the day on May 15 2020

Ребел had the most liked content!

Community Reputation

1,464 Kole

2 Followers

About Ребел

 • Rank
  Игуманија
 • Birthday 01/07/1988

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Lokacija:
  Србија

Recent Profile Visitors

11,945 profile views
 1. Знам апсолутно све што нам је до сада речено кроз медије и што је доступно по нету, од разних сепкулација до теорија завере, а имам и другаре који су лекари. Дакле, да је то то лико утицало, имали бисмо већ сада огроман скок, период инкубације је ДО 14 дана, у минорним процентима преко тога, најчешће 5-7 дана од инфекције. Такође, имали бисмо мали Вухан овде пре свега од митинга подршке Мартину, јер су ту људи стајали много згуснутије и време је било хладније, дакле директно је погодовало вирусу. Даље, пошто сам био на протестима и тамо где је била највећа гужва, тј, људи најзгуснутији, ОГРОМНА већина је носила маске - а код тих догађаја би свакако носила и да нема пандемије. 🙂 И на све то, вирус се не преноси знојем, то што кажу капљично се односи на капљице из респриатнорних органа, ако дођу у контакт са слузокожом неком. Не знам никог код мене у теретани да се разболео, нико са фудбала који играм се није инфицирао на фудбалу, нико за кога знам да је био на протестима се није инфицирао. Ово не говори да су протести слободна зона, где је немогуће заразити се, нити да ми је нејасана епидемиолошка неоправданост таквог скупа. Оно што тврдим је да бисмо ове бројке (и горе, јер су реалне сигурно горе) имали све и да смо допустили да нас Вучић поново закључа. То је буквално питање здравог разума, а не политичке острашћености.
 2. Пробај НовуС и Н1.
 3. На основу чега би кренуо да опада? И што су хтели да нас затварају, ако је опадање само недељу дана касније било извесно?
 4. Да су протести утицали имао би свакодневно по хиљаду потврђених заражених, а не исти број као прошле недеље, док су се дешавали.
 5. Брнаба окривила протесте за тренутно стање. СТО СМРТИ СВИМА!
 6. Мислим да ти се у животу нисам обратио, а сам си се умешао у ово. Дакле, можеш да сисаш курчину.
 7. Ретард си, то сам и рекао.
 8. Да ти прскамо у фацу?
 9. Дак1јеви алтови
 10. Напокон си се јавио, пичкетино искомплексикрана.
 11. Ја бих у новој влади да се најбем мајке мајмунчини што вићује.
 12. Маро, дај ако мислиш да је коментар за плус, ако не мислиш и не треба. Младене, могуће је, мада нисам сигуран, јер нас на форуму има 10 и реално је да било кога бк да то ради.
 13. Само апдејт за дебилчину која ми даје минусе - добио сам минус за то што сам рекао да је Радован Караџић ујак Биљане Србљановић, па се на то надовезао преглупи Vlada_ с још једном дезинформацијом да је у питању Ратко Младић, а није. Дакле, сто ти крвавих мајки посред пичке јебем.
×
×
 • Create New...