Jump to content

lawl_

The X
  • Posts

    2,198
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by lawl_

  1. Ja sa foruma redovno vidjam Ćelu, kad idemo da se bijemo!
  2. Nije me bilo dugo, svratio samo da vidim da li je Cela i dalje aktivan ili je propao ko zeton 😄
  3. Od mog poslednjeg javljanja forum je oživeo i to je dobro
  4. što je ovaj forum propao, bio je tako dobro mesto :C
  5. Pozdrav za leška drugarčinu koga sve devojke vole! O/
  6. Petak - Mind Against kao i što sam napomenuo, bzvz. Opet pokušavaju da budu Tale of Us. Maceo standardno, ništa sad ludilo seča vena bilo je skroz korektno i ništa više od toga. Možda po meni i najbolji set je b2b Cattanea i Saiza.
  7. Zdravo Vanja i zdravo Dobrivoje o/ blok 45 je naj ači :v
  8. Ja sam imao sličan problem sa referenciranim formulama takođe i izbacuje mi Error čim ga odnesem na štampu u kopirnicu ili bilo gde drugde. Jedino rešenje na koje sam ja naišao jeste da unlinkuješ ta referencirana polja sa komandom ctrl+shift+f9 i probaš opet. Meni je pomoglo, probaj :)
  9. Vodostaj u porastu bukvalno na svim mernim stanicama Save i Dunava, u Panačevu, Smederevu i Šapcu prevaziđena granica redovne odbrane od poplava. Ne verujem da može da se ponovi ona katastrofa od prošle pre dve godine, ali svakako SNS govna na vlasti prstom nisu mrdnula da promene nešto.
  10. Meh, za sada jedino što Henry Saiz i Solomun dolaze mi ostavlja neki WOW dojam, ostalo mi je i dalje bzvz. Slušao sam Mind Against, jedna bleda kopija Tale of Us-a i ništa više. :( Cattaneo jeste car, ali opet, i njega sam slušao 5 puta do sada kod nas :(
  11. Uh ajde na eksternom ću da nađem taj miks i proverim koji je bitrate bio, mislim da je 128, pa ako jeste uploadovaću :)
  12. Možda već zaboravljen, ali svakako i dalje top 5 mikseva ikada snimljenih.
  13. lawl_

    SD Partizan 15/16

    ok, a koji su to fenomenalni igrači koje imate? Dva loša crnca, Marinković koji je talenat, ali ne može da bude vodja ekipe, otpade iz Zvezde (Cvetković, Vitkoviac i Milutinović) koji kurcu ne vrede, i još jedan talenat u vidu Aranitovića, ali sa još manje iskustva. Andrić je stalno povredjen, plus mi on i nije nešto spec, jer ne može da pogodi bacanje (setite se prošlogodišnje tekme u Zadru npr). Murića ne računam, jer je on isto poluigrač koga za 4 godine u Krki niko nije hteo, a Vrapca i kompaniju ne želim da komentarišem, jer je to tek smejurija. Čak mi bolje deluje naš onaj nesretni tim iz 2010/2011 koji nije izborio ABA ligu jer je bio peti kod nas - Nedović, Jelovac, Bakić, Drča, Strahinja Milošević, na čelu sa Uvalinom Na žalost, situacija je takva da je Vučić uspeo da vam uništi ekipu skroz, rastera sponzore i totalno vas ukanali sa ovom novom nesposobnom upravom. Koliko god ja mislio da je Dule pukao sa mozgom, on je najbolji trener ikada u Partizanu, i trebalo je osmisliti novu upravu oko njega, ili npr postaviti Duleta za predsednika, a Džileta/Miloja za trenera. Postavljanje debilnog crnogorca Pekovića za predsednika je retko retardiran potez, jer si na čelo kluba postavio maloumnog lika sa iq-om debelo ispod proseka, koji još i nije u zemlji i ne radi ništa oko ekipe. Niko ne pominje fenomenalne igrače, da imamo fenomenalne igrače borili bi se za PO :D Samo kažem da je po meni, najveća greška dovođenje trenera koji ima -5 iskustva vođenja ekipe, bukvalno se lik igra trenera. Nema autoritet, ne zna na vreme da prekine seriju protivnika i preokrene u svoju korist. Siguran sam, da smo imali nekog iole boljeg trenera, ne bi bili u ovoj poziciji. Tvrdim da je tako. I istina je to što govoriš, apsolutno treba oterati neke degenerike iz PTZa poput Vrapca, Milutinovića i Cvetkovića. A Peković kao predsednik i ostanak Todorića u upravi je tek smehotresno. Nadam se da će 'debeli 2' uspeti da izvuče ekipu iz govana koliko god je to moguće. Ako ne bar da otera ovu bandu kurcobolnika i lažnih igrača na vreme.
  14. lawl_

    SD Partizan 15/16

    Pola utakmica smo od svih ovih dobili na čisto neiskustvo trenera. Božić možda i dobro pripremi utakmicu (što se i videli po nekim susretima), ali ne ume da završi na vreme istu. Čovek zatraži tajmaut, mumla 30 sekundi i to je to. Akcije NE POSTOJE, pik en roll se ne igra (doduše za to i treba malo bolja uigranost i kvalitet igrača), Igrači su posle serije poraza jednostavno dobili takav nivo kurcobolje i divljaštva da je to neverovatno (primer anđušić). Poslednja utakmica, jedino što su se crnje trudile ostale je boleo penis za sve. Tako da, ekipa možda jeste skupljena sa koca i konopca ali da imamo najlošiju ekipu u ligi, da izvineš hajli, to sigurno nemamo. edit: i aba liga ove sezone, nikad u životu nije bila lošija.
  15. + devojka već godinu dana (prota can confirm!) + bio u Amsterdamu, umro sam posle toga + rejvovao dosta i sve što ide uz to + sajt i projekat koji sam pokrenuo još davno je počeo napokon neke pare da donosi - nisam bio na moru x godina - od posla ništa - ugojio se više nego što je trebalo - treninga nema - hoću da se iselim ali sam bednik sng
  16. wat? D: lepo te pita čovek da li si ti marko iz klipa a svi znamo da jesi :V
  17. Nek mi sisaju karu sa tim čekanjem baš. Ništa do sada nisam ovoliko dugo čekao sve ili stigne na kuću ili mi donesu onaj papir gde mogu da odem i podignem paket (carinska pošta 6) :c
  18. Jel ima neki kontakt telefon ovih iz uprave carine da proverim da li je neka pošiljka stigla na moje ime? Već jedno 15 dana i dalje nemam nikakvu informaciju o pošiljci iz UK (nemam tracking jelte zato što je bilo besmisleno da platim 35e samo za shipping+tracking) čija je vrednost oko 35e :/
×
×
  • Create New...