Get Adobe Flash player

Majstor bora

Members
 • Content count

  1,887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

2 Followers

About Majstor bora

 • Rank
  japanska masina od pesto kubika
 • Birthday 06/07/1986

Profile

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

8,453 profile views
 1. Vesti iz sveta automobilizma

  Ajde Dule nemoj da spinujes. Naravno da nije "samo u Srbiji", ali isto tako u Srbiji ljudi imaju veci stepen nemara prema okolini od na primer Slovenije. To je nesto na cemu treba raditi generalno.
 2. Vesti iz sveta automobilizma

  Daju se ogromne pare za R&D baterija u narednih 20-30 godina tehnologija ce biti znatno bolja. Od instant punjenja do kapaciteta. Jedini problem sa celom pricom je reciklaza. Trenutne baterije jako zagadjuju sredinu i puno kosta da se recikliraju. Mogu da mislim kako bi to bilo u Srbiji kad bi krenuli da bacaju baterije u reke....
 3. zanimljive slike

  Treba realno ostaviti i link do oglasa https://www.halooglasi.com/nekretnine/prodaja-stanova/top-duplex-143m2-uknjizen-useljiv-vlasnik-fir/5425493432508 TOP DUPLEX
 4. pričajte

  Samo Rewe :D
 5. Trazi im tax-free form uz paket kao i fakturu. Na fakturi se vidi koliko si platio, na to ce da ti rebnu neku cifru od 20-30% a tax-free iskoristis sledeci put kad izadjes iz zemlje. Inace, tax-free mozes da iskoristis 3 meseca od kupovine, tako da imaj i to u vidu. Mislim da cak tax-free mozes da naplatis i u Srbiji u Reifeissen banci ako je global blue. (http://www.globalblue.com/tax-free-shopping/serbia/belgrade)
 6. zanimljivi video klipovi

  Kad vidim ovog odmah se setim
 7. Nemanjići

  Ne treba nama peta kolona mi sami radimo posao.
 8. Gorivo na NIS-u

  Problem je sto nema konzistentnosti. Ja sam jedno 2 meseca radio uporedne testove i na kraju dosao do zakljucka da zavisi kako gde u koje vreme :) Cak ni na istim pumpama gorivo nije isto iz nedelje u nedelju.
 9. Nemanjići

  Draza nije daleko od informera ali ni serija nije daleko od teske sprdacine.
 10. Lamborghini Urus

  sta fali mokasinama?
 11. moj potpis je dobio smisao

  Golf dvojka, KORG i gara... Vodi me na Pale preko Ledina...
 12. pričajte

  to is iskustva?
 13. pričajte

  Previse se brines oko nepotrebnih stvari, opusti se malo
 14. pričajte

  Avira je solidna. Takodje probaj https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ Kupio ih je malwarebytes a zadrzali su koliko-toliko up-to-date bazu i svakodnevno je odrzavaju.
 15. pričajte

  fixed