Jump to content

fushi.ryuu

The X
  • Posts

    1,863
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fushi.ryuu

  1. "Oduvek sam govorio da je uticaj fantasy liga na mentalno zdravlje čovečanstva neprocenjiv. Jednostavno, kada draftujete i svakodnevno menjate tim, osećate veličanstveno olakšanje, ljubav i bliskost sa skoro svim ljudima. Doduše, možda pomaže i činjenica da među dvanaest odabranih nemamo razne sorte marmena čija bi pogrešna energija, a i negativan IQ mogli da nas izvedu iz takta i osakate ljubav koju smo gradili decenijama."
  2. fushi.ryuu

    NBA 17/18

    Po meni su i Cavsi i Celticsi jači ovako nego prošle godine. Bar na papiru. Ajzeja će svakako sabiti, pošto voli da se dokaže, Crowder igra vrh odbranu i baš je ono što je potrebno Cavsima. Mislim i da će Rose biti odličan kao rezervni PG. Boston, opet, umesto trija IT4, Avery, Jae dobija Kyrie, Hayward, Morris + Tatuma. Verovatno im je neophodan još jedan gritty PF/C...
  3. Dinamo Kijev Jang Bojs Skenderbeg!
  4. A i zašto bi svastika postala simbol pozitivnog, kad već imamo manji?
  5. Ova poslednja mrlja je zato što si gledao Pink u njoj... :(
  6. Ovo čudo sigurno ima i kompozitni, da bi bio true 5.1... :)
  7. Strogo prvi pik na draftu...
  8. Odlične performanse u najbitnijoj utakmici sezone, ali avaj nedovoljno odlične, no možda će biti dovoljno odlične za sledeću najbitniju utakmicu sezone, jer svi će biti spremni i uigrani, a možda i nečastivi obuzme odbrambeni red koji nije bio tako odličan kao što bi trebalo da je bio odličan za najbitniju utakmicu sezone.
  9. I na kraju kad sve sastaviš lepo, dobiješ nagradu od samoga sebe, zato što si bio strpljiv i precizan. Divota jedna. :)
  10. Što spodobe? Slatkica je ova Liz. (fun fact: glumica ima 27 godina) Aunt May je već legendarna u ovom okruženju. (a i šire) A najbolja minijatura je ipak interrogation mode i Troy (bez Abeda). Predobar je film. Baš veseo i zabavan. :) Malo je za mlađu publiku, ali je vrh i ovako, za nas mlade duhom!
  11. fushi.ryuu

    NBA 17/18

    Thabo svira Jazz. Igraće na do 85 poena. ;) KCP u Lakersima jednu sezonu. Lonzo sabio - 36p 11reb. Video sam samo par highlighta, ali dobija umerene pohvale po medijima. :) Stvarno lepo vidi teren i ume da doda (ono malo što sam gledao ofc).
  12. Neki uz koji dolazi uputstvo za pravljenje origami jednoroga...
  13. Ha! Pa to je kao kad bi rekao da ne postoje glupa pitanja. :)
×
×
  • Create New...