nickwood Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Iz mesare Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahah Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 odgledao prvih 6 vrlo dobro, atmosfera je carska, muzika josh vishe...na momente kao da namerno zalaze u 70s blackspoitation domen pa scene znaju da izgledaju cudno ili cak "loshe" ali mislim da je to namerna stilska odluka flashback deo sa "orighinalnim kostimom" me nasmejao mnogo =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 daj na pm odakle skidas, moji inteli su zatajili :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 rarbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 burez-ww tacka org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 On 23.9.2016. at 10:22 PM, Dule_smor said: Poceo da gledam Strain misljeci da ce biti "ozbiljna" pancemic/apokalipsa serija, a ono ispade Van Helsing...jel se tako nastavlja cela prva i druga sezona ili ce biti zanimljivije 4 sezone ukupno, odnosno ova i jos jedna. Prvo su hteli samo tri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Znaci ipak su ubacili jos jednu sezonu, smaraci...taman sad gledam drugu sezonu i tempirao da zavrsim gledanje trece kad izadje poslednja epizoda, al su me zajebali...btw, jel se zna koliko sezona ce imati stranger things ili ce i tu da dodaju zavisno od popularnosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 zavrsio Luka Kejdzha, zadovoljan sam, mada ako bih rangirao marvel/netflix kolaboracije ispace da je ovo najslabija sezona televizijske serije (meni je #1 JJ s1, #2 DD S1, #3 DD s2 i onda Luk dodje na #4 ) nekako mi je kraj mega klifhengerichan...plus se bojim da ce isto u Iron Fistu da odugovlace sa spajanjem njih dvojice u tim zbog cele "relevantne rasizam-price".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 sta je JJ i DD :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 JareJevil i Dessica Dones, naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 e da, nisam prijavio ovde da sam odgledao NARCOS S1 i S2, swe pohwale realno, meni je baš fino legla, možda i zato što sam zaista jako malo znao o pablu i ekipi, nikad nisam ni čitao o tome niti gledao dokumentarac... jednostavno nije me zanimalo nikad... a sa druge strane i ovde a i u RLu sam čuo da ljudima koji su upoznati sa materijom (gledali dokumentarac) nije baš nešto... tako da, ako ste kao i ja bili u totalno "bmk da čitam o tamo nekom cigi koji je dilovao drogu" do sada, preporuka da se ipak da šansa tom istom cigi u vidu serije NARCOS :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 gledam ovaj strain, skroz korektna vampirsko-zombijska serija, k'o walkin' dead samo zanimljiva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 The grandfather paradox je tema obe serije, Frequency A police detective in 2016 discovers that she is able to speak via a ham radio with her estranged father; Frank Sullivan, a detective who died in 1996 Stars: Peyton List, Mekhi Phifer, Daniel Bonjour http://www.imdb.com/title/tt5531470/ ---------------- Timeless An unlikely trio traveling through time to battle unknown criminals in order to protect history as we know it. Stars: Chad Rook, Abigail Spencer, Matt Lanter http://www.imdb.com/title/tt5511582/?ref_=tt_rec_tt Obe interesantne za početak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 šta je ovo, crnac + smeđa lepojka + belac (samo su crnja i belac zamenili odelo i kariranu šulju) je novi trend za 2016 serijski program? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoskoG Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 Tek su prve epizode Lucky. Strpi se Očekujem od druge-treće epizode da će biti i LGBT obazveznog para, bez koga ni jedna serija "ne može" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 ima snimak na netu kako ova ebigejl spenser drka picku i snima telefonom! jbj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2016 Report Share Posted October 7, 2016 On 10/5/2016 at 1:38 PM, Lucky said: The Expanse - http://www.imdb.com/title/tt3230854/ Stvarno je kul serija. Dosta dobro izgleda za tv seriju, fine su i animacije, rendering pa čak i kostimi. Malo mi se ne dopada završetak jer je nekako "naglo" došao i malo su "otišli predaleko" ali videćemo već. Nisam čitao knjigu koja je ofc bolja. Amos je najveći car realno! neverovatno, ali ona staaara "knjiga je bolja od serije" u ovom slucaju je daleko naglasenija nego kod npr igre prestola nakon procitane knjige mislim da sam 3 ili 4 puta pokusavao da odgledam seriju i shvatio da je toliko djubre te je izbrisao sa cvrstom odlucnoscu da je nikada vise u zivotu i probam da odgledam :) samo jedno pitanje da li serija postaje iole bolja po pitanju dinamike, glume i dijaloga nakon trece epizode? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 Hm... ja sam pročitao knjige, a serija mi je i dalje sasvim ok. Knjiga je bolja, naravno. Ne vidim šta ti je to toliko smetalo u seriji? Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 14 hours ago, G!!! said: samo jedno pitanje da li serija postaje iole bolja po pitanju dinamike, glume i dijaloga nakon trece epizode? :D nisam čitao knjigu, pa je meni na primer 2-3 epizode trebalo da se "naštimujem" na koncept serije, setting, žargon. Rekao bih da malo postane zanimljivije i posle tih nekoliko uvodnih epizoda kad se skapira šta se događa. Možda je tebi baš to bilo problematično jer si znao pa nisi imao nikakav faktor iznenađenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 8, 2016 Report Share Posted October 8, 2016 On 10/7/2016 at 11:30 PM, manager said: ima snimak na netu kako ova ebigejl spenser drka picku i snima telefonom! jbj! stanko drug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 (edited) Procitao sam isto sve knjige i meni je serija zapravo odlicna. Trebalo mi je par epizoda da se naviknem na likove jer je po meni poprilicno promasen kasting (sem kod amosa, on je fenomenalan, mada ni njega tako nisam zamisljao). No kad sam se navikao ono sto je sledilo je daleko daleko kvalitetnije od svega sto sam mogao da zamislim da je syfi sposoban da ucini Uostalom sam stil knjiga je napisan tako kao da je TV ocigledan sledeci korak Knjiga je fkors bolja, mada let's be realistic, ni ona nije neko remek delo, i generalno tih prvih par knjiga predstavljaju uvod i upoznavanje sa likovima i settingom pre nego sto shit really hits the fan, sto je pocelo od poslednje i nastavice se i u sledecim Edited October 10, 2016 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 inače sam zaboravio da prokomentarišem da su ovog punishera sjajno sredili za ulogu a i on sam je fino izneo, totalno ima taj vajb nekog raspalog pandura kojeg zabole za sve, zajedno sa onom kretenskom frizurom i šeširom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 On 8/29/2015 at 0:15 PM, Kole said: @Zvezdanistija - iz nekog razloga sam prvo pomislio da pitaš za Black Mirror (koji je brutalan i treba ga gledati obavezno) al kad reče sf onda sam tek ukopčao šta pitaš. Vidim drugi su pogledali više od mene i dali sud pa sam vidim zakasnio al moja 2 centa su da sam pogledao pilot, ima interesantnih premisa i skinuo sam još 2 il 3 epizode i evo stoje na hd i bio sam već zaboravio da ih imam... Nisam uspeo da iskopam neki drugi relevantan post na ovu temu, možda i nismo pričali previše o seriji. Black Mirror - http://www.imdb.com/title/tt2085059/ Bilo kako bilo, najtoplija preporuka. Dve sezone po tri epizode, sad videh najavu i za treću sezonu koja će biti "full" 12 epizoda, stiže 21. oktobra. Nisam pogledao još sve od ovih prvih šest u dve sezone, ali ovo do sada odgledano - velika preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2016 Report Share Posted October 17, 2016 nikako da pogledam, stoji mi odavno u wishlisti, možda je sad pravo vreme! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts