Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.4k
4,124 topics in this forum

1. Oglasi...

• 6 replies
    • 1.3k views
  2. Gde ćete za NG? hehe

• 6 replies
    • 729 views
  3. 46. broj RUSH!-a

• 6 replies
    • 1k views
  4. 31. broj RUSH!-a

• 6 replies
    • 1.2k views
    • 6 replies
    • 1.6k views
  5. Koja poza?

• 6 replies
    • 1.4k views
  6. Treba mi pomoc

• 6 replies
    • 1.5k views
  7. 45. broj RUSH!-a

• 6 replies
    • 1.1k views
  8. Underground

• 6 replies
    • 899 views
  9. :) ludi japanci...

• 6 replies
    • 2k views
    • 6 replies
    • 1.2k views
    • 6 replies
    • 3.6k views
  10. Frogger:)

• 6 replies
    • 1.4k views
    • 6 replies
    • 1.6k views
  11. George Bush - Second Term

• 6 replies
    • 1k views
    • 6 replies
    • 1.3k views
    • 6 replies
    • 722 views
    • 6 replies
    • 993 views
    • 6 replies
    • 3k views
    • 6 replies
    • 2.4k views
    • 6 replies
    • 851 views
    • 6 replies
    • 1.2k views
    • 6 replies
    • 2.4k views
  12. Plitke Dzordanke

• 6 replies
    • 1.6k views
  13. need helpz!

• 6 replies
    • 711 views

• Topics

• dokle god ima tajmer za pečenje (kad da krene, koliko da traje itd) top si, to spašava ako bi da ne razmišljaš o tome, a ima i vreo vazduh. piroliza jbg, to je jedna od onih stvari što dok ne znaš da ima kao ni ne treba ti, ali onda kad imaš i koristiš posle se pitaš kako možeš bez toga 🙂   ja bukvalno kod klima izuzev to inverter / nije inverter nikad nisam video neku razliku 🙂 ja bih uzeo sa najdužom garancijom i eventualno pogledao "dizajn" koliko je rogobatna ili štrči itd, mada su sličnih dimenzija sve izuzev onih fensi što su i skuplje. pa pošto nisi đani da imaš klima uređaj koji je zapravo slika ulje na platnu onda bih stvarno išao na najpovoljniju sa najdužom garancijom 🙂
    • Opet ja 🙂 može li da se preimenuje topik u bela tehnika i kućni aparati? 🙂 A ako nekoga interesuje, na kraju sam uzeo ovaj šporet https://rs.gorenje.com/proizvodi/kuvanje-i-pecenje/sporeti/COOKER-FR6A4D-AEEA2-GECS6C70WPA-GOR/p/000000000000740963 zadovoljan sam baš. Jedino što nema tu Lakijevu pirolizu, pa kada se pusti ovaj progam za čišćenje, mora da se prodje krpom i obrišu najgore fleke. Sledeći uzimam sa pirolizom, ili šta tada bude aktuelno, pa nek ide život 🙂   A novo pitanje, razume se neko u klime? Moram da zamenim jednu, evo već 20 godina je radila. Pa gledam da to uradim sada pre nego počnu prave vrućine. 12ica mi treba. Vidim ove Hisense su popularne, pa mislio ovako nešto https://gigatron.rs/proizvod/hisense-hi-comfort-12k-inverter-klima-uredaj-6926597725031 Šta mislite? Ili je u toj nekoj cenovnoj klasi manje više svejedno? Preporuka za nešto drugo? tu negde 40-50-60k, ili ići na nešto skuplje, ako je opravdana razlika?    
    • Сонда Космос 482, која тежи 500 килограма, требало је да слети на Венеру током 70-их година, али због квара на ракети никада није изашла из Земљине орбите. Упркос томе што је совјетска летелица требало да слети на Венеру, сада ће сасвим сигурно неконтролисано пасти на Земљу. Још је рано да се предвиди где ће тачно пасти нити колико ће од пола тоне метала преживети улазак у Земљину атмосферу. Холандски научник Марко Лангброек предвиђа да ће летелица ући у атмосферу око 10. маја, а процењује да ће, уколико остане у једном делу, пасти при брзини од 242 километра на сат. „Иако постоји ризик, не би требало да будемо превише забринути. Чак и ако се не распадне, објекат је прилично мали. Ризик је сличан као насумичан пад метеорита, којих неколико падне сваке године“, каже Лангброек.
    • ima, ali ne više na starom mestu nego u AVA parku, nekih 500 metara dalje i tu je i veći broj punjača.  sad to može biti mala "nezgodacija" za one koji bi u IKEU a ne AVA park, ali više sam pričao o momentu dok su zamenjivali te punjače, ovi u AVI nisu radili par nedelja a ovi u IKEA su bili sklonjeni i ti sad računaš na njih i nema ih, jer su ubo baš taj period.
    • We did more than any other country...ahaha
  • Create New...