Jump to content

edd.freak

The X
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Reputation

14 Neutral

About edd.freak

Recent Profile Visitors

3,668 profile views
  1. Imam macku u stanu, dosta je radoznala i hrabra, pa mi treba savet kako da obezbedim prozore i vrata od terase. Predpostavljam da mi treba neki komarnik, dovoljno jak da je zadrzi. Jel ima neko slicna iskustva ili predlog?
  2. Sterilisao sam macku pre 4 dana, stara je oko 8 meseci. Jede po malo, pije vodu i vrsi nuzdu. Ono sto me brine je njeno ponasanje, naime po ceo dan sedi ili lezi, prilicno je bezvoljna. Inace je vrlo aktivna, jurca po kuci i igra se. Da li je to normalno zbog bolova, okovratnika, i uopste postoperativnog stanja?
  3. Jel može preporuka za neki japanski, sushi restoran u BG, išao bi sa devojkom da probamo.
  4. Odneo u mts, izvadio covek karticu, ubacio negde i za 2 minuta pozvao vlasnika koji je kasnije valjda dosao po fon.
  5. Na kartici nema ni jedan broj osim emergency number, koji kad pozovem kaze da nije emergeny number. +38164789 kad pozovem sa mog telefona onda radi.
  6. Svejedno mi je sta sam nasao, ne razumem se u telefon, moj je star 10 godina. Samo hocu da ga vratim to je sve
  7. Keva je nasla mobilni telefon Samsung GT-S6310N koji je zakljucan i ne mogu da mu pristupim. Ima veci broj propustenih poziva i nekoliko poruka, ali niko me nije kontaktirao dok je bo kod mene, a ne mogu da radim nista bez potrebne kombinacije za otkljucavanje. Mreza je MTS i imam zapisan broj za kartice 19 nekih cifara. Kontam da odem u mts pa da oni probaju da udju u trag vlasniku.
  8. Jedno pitanje. Da li integrisana grafika (Intel HD graphics 4400) sa procesora intel core i3 4130 ima neku ulogu ako bih uzeo konfiguraciju sa zasebnom grafickom karticom? Prodavac mi je preporucio odredjenu konfiguraciju sa pomenutim procesorom i Ge force grafikom. Da li se isplati uyimati taj procesor ako uzimam i odovojneu grafiku?
  9. Drugari i ja pokusavamo da organizujemo docek nove godine za oko 50 ljudi. Do sada smo uvek pucali pare na standardne kafice, klubove i kafane i isli nas 20 do 30 na jedno mesto. Za ovaj docek smo odlucili da malo ustedimo i probamo sami da se organizujemo, cenim da ce da nas ispadne jeftinije. Najbolja varijanta bi bila neki prostor, magacin, skladiste, stan, nesto sto nije sredjeno (tipa kafic standardni), ispasce manje para, a za ostalo cemo sami. Jel ima neko neku ideju ili sajt gde bih mogao da trazim tako nesto. Vidim da su u ponudi uglavnom kafici, klubovi ili specijalizovani prostori koji traze mnogo para. Jel imao neko iskustva sa pronalazenjem ovakivih prostora, do 150 e npr.
  10. Kako mogu da gledam utakmicu online, ostao sam bez tva
  11. Tastatura je u pitanju. Kako da ih skinem?
  12. Da li postoji način da nekako očistim pojedine tastere na lap topu, prosuo sam kafu pa malo zaglavljuju.
×
×
  • Create New...