Popular Post Dule_smor Posted October 12, 2022 Popular Post Report Share Posted October 12, 2022 ahaha aktivno je novo dinamicno! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Evo malo kako radi zakon: Quote "Тешко излазимо на крај с њима, реч је о асоцијалним лицима у сваком сегменту живота, много кривичних дела чине, али не можемо да изрекнемо мере пре судског поступка, а он траје, потребно је да се предузме много радњи, а за то треба и много времена", рекао је судија Павлица у Београдској хроници. Рок за прекршајни поступак је две године. Најпре полиција сакупља, обрађује податке и подноси захтев за покретање прекршајног поступка, то се заводи у суду, доставља судији, он испитује захтев. За све то време, окривљени управља возилом. "Ако је све у реду, судија зове окривљеног, он онда не прими позив, правда се да је имао дијареју, корону, да је био на годишњем одмору. Онда иде други позив, он се не одазива, издаје се затим наредба да се приведе. Полиција потом не може да га пронађе, следи потрага. Некад га пронађу за недељу дана, некад за 10 месеци. Када га пронађу, то лице долази у суд и каже да то није тачно, да није управљао возилом, кажу да имају сведоке, траже суочавање са полицијским службеником", појашњава судија. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 1 hour ago, Lucky said: Evo malo kako radi zakon: A, pa onda sve ok, pišite onda mene sledeći put i za 50.5 kh/h, sad razumem kako vam je teško sa njima, super! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Kada Fata hoce da edukuje morone onda Fata retard, a ovamo kukate... Dok se normalan narod ne pobuni i krene da razbija glave moronima po ulici, bukvalno se nista nece promeniti ,vec ce nas gaziti na svakom koraku kao sto nas gaze i sada. Inace na temu pesackog i zaustavljanja na istom... Situacija od pre nekih mesec dana. Oko 21:00 izasao da prosetam do vidikovca i u zarkovu izlazim na pesacki. Sa leve strane mi staju, ali sa desne vidim auto na nekih 80m koji ne jebe zivu silu. Nastavljam polako ocekujuci da ce da uspori i stane, medjutim stoka usporava i nece da stane nego se provlaci i sece me. Izmacinjem se i bukvalno kako je prolazio auto u fazonu "THIS IS SPARTA" zabam nogom po sred vrata i prelazim ulicu. Zaustavlja se auto na sred ulice nakon nekih 20m izlazi i kao: Tele: Cemu to, jesam ti se izvinila? Ja: Da si me pregazila da li bi izvinjenje pomoglo? Koliko znam, na pesackom se staje. Tele: Jaooo, nasao si 2 zene da maltretiras... Nadji nekog svoje velicine Ja: Slobodno pozovite muzeve da im polomim obe noge kad ne mogu vama. Tele: Ala si bezobrazan... Ja: Samo postujte pravila i nemamo nikakvih problema. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post evgeniy Posted October 13, 2022 Popular Post Report Share Posted October 13, 2022 26 minutes ago, FATA said: Ja: Slobodno pozovite muzeve da im polomim obe noge kad ne mogu vama. fato brale, kako mislis muzevima da polomis noge ako ne mozes zenama? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 https://www.blic.rs/vesti/hronika/teska-nesreca-u-ovcar-banji-putnici-izasli-iz-autobusa-krenuli-preko-mosta-i-popadali/erh9xhh prvo, ovi slogirani novinari, na b92 pisu kako je AUTOBUS PROPAO SA MOSTA a ono to je obican pesacki viseci most, mi kad smo penjali ovcar prelazili smo taj most, vodic nas je pustao jednog po jednog (iako je sam most relativno solidno izgleda), mislim da cak postoji i znak ... a ovde pise da je 50 ljudi palo u vodu, jebiga ne most protiv ljudske gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 4 hours ago, FATA said: Izmacinjem se i bukvalno kako je prolazio auto u fazonu "THIS IS SPARTA" zabam nogom po sred vrata ovaj fata pravi nindža, zamišljam street fighter okret i udarac jer ne vidim kako drugačije možeš da izvedeš 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Ne vidiš kad mu nisi kupio kameru! 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 On 10/12/2022 at 10:06 AM, Lucky said: mora da prilagodi brzinu da može bezbedno da zaustavi vozilo. nisam pravnik pa neka daju oni svoj sud ali ja tu ne vidim da piše vozač mora da zaustavi vozilo na svaki nagoveštaj da pešak hoće da pređe. Zakon o bezbednosti saobraćaja u članu 42 kaže 'Vozač je dužan da brzinu kretanja vozila prilagodi osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima, tako da vozilo može blagovremeno da zaustavi pred svakom preprekom koju pod datim okolnostima može da vidi ili ima razloga da predvidi, odnosno da vozilom upravlja na način kojim ne ugrožava bezbednost saobraćaja' Ovime je praktično zakonodavac otvorio put slobodnom tumačenju date situacije i vozač se stavlja u podređeni položaj odnosno unapred postoji pretpostavka da nije vozio pažljivo i nije prilagodio vožnju uslovima na putu. Što donekle i ima smisla, jer vozač mora biti daleko oprezniji od ostalih učesnika u saobraćaju tipa pešak, biciklista i slično, jer je mnogo opasniji po njih. Inače, crtica iz života... Pre 8-9 godina, rentakar auto, vozim ka Kladovu i na 30ak km do, naletim na odron. Kamenje na putu, auto ispred mene pređe preko, ja tek onda vidim kamen, nisam mogao ni da ukočim ni da manevrišem levo jer je bio auto u suprotnom smeru i pređem i ja preko kamena. KRKRKRRRRRRKRKK...u retrovizoru samo vidim trag ulja. Elem, auto je bio spušten te sam zakačio kamen i napravio haos. Zovem rentakar, oni kažu mora policijski zapisnik, zovem patrolu, oni dođu, naprave uviđaj. Ja reko' tužiću puteve Srbije, a onda mi oni objasne da se primenjuje gore navedni član, jer na ulasku u kanjon, nekih 100tinak km pre tog mesta, stoji znak da su mogući odroni te sam morao da prilagodim brzinu uslovima na putu. Ko je tuda vozio, zna da nema šanse preko 50km na čas, a najčešće se vozi i sporije jer su krivine, tako da svakako nisam vozio brzo odnosno preko ograničenja, ali zbog ovog člana mogu da me terete i teretili su me 🙂 Mogao sma i bez dozvole da ostanem, ali sam uspeo da doteram do zastarelosti pa je bilo nikom ništa. A rentakar je snosio svu štetu tj osiguranje. Srećom inače bih još otplaćivao, bilo preko 10k € štete.... 1 Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 40 minutes ago, Zwerko said: Ne vidiš kad mu nisi kupio kameru! I go pro, za vanredne pesacke situacije! 1 hour ago, Lucky said: ovaj fata pravi nindža, zamišljam street fighter okret i udarac jer ne vidim kako drugačije možeš da izvedeš 🙂 Vezbao sam tamo negde 2008-2010 kad sam se lupao sa autobusima koji su mi zatvarali vrata ispred nosa i taksistima koji su me sekli! Par puta sam lose udarao da me je bolela noga par meseci, jednom sam slomio staklo na vratima vozaca na 706. Ovo sad je bilo da sam bio na pola druge trake, a ona nece da stane.. Kako sam zakoracio desnom nogom i video da nece da mi stane vratio sam desnu nogu nazad i zategao je i odvalio po vratima punim djonom. Ulubio sam vrata, ali nisam primetio koliko jer stoka i dalje nije stala nego tek nakon nekih 20m. Doniraj go pro za slikovitiji HD prikaz sledeci put 😂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Zakon o bezbednosti saobraćaja u članu 42 kaže 'Vozač je dužan da brzinu kretanja vozila prilagodi osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima, tako da vozilo može blagovremeno da zaustavi pred svakom preprekom koju pod datim okolnostima može da vidi ili ima razloga da predvidi, odnosno da vozilom upravlja na način kojim ne ugrožava bezbednost saobraćaja' Ovime je praktično zakonodavac otvorio put slobodnom tumačenju date situacije i vozač se stavlja u podređeni položaj odnosno unapred postoji pretpostavka da nije vozio pažljivo i nije prilagodio vožnju uslovima na putu. Što donekle i ima smisla, jer vozač mora biti daleko oprezniji od ostalih učesnika u saobraćaju tipa pešak, biciklista i slično, jer je mnogo opasniji po njih. Inače, crtica iz života... Pre 8-9 godina, rentakar auto, vozim ka Kladovu i na 30ak km do, naletim na odron. Kamenje na putu, auto ispred mene pređe preko, ja tek onda vidim kamen, nisam mogao ni da ukočim ni da manevrišem levo jer je bio auto u suprotnom smeru i pređem i ja preko kamena. KRKRKRRRRRRKRKK...u retrovizoru samo vidim trag ulja. Elem, auto je bio spušten te sam zakačio kamen i napravio haos. Zovem rentakar, oni kažu mora policijski zapisnik, zovem patrolu, oni dođu, naprave uviđaj. Ja reko' tužiću puteve Srbije, a onda mi oni objasne da se primenjuje gore navedni član, jer na ulasku u kanjon, nekih 100tinak km pre tog mesta, stoji znak da su mogući odroni te sam morao da prilagodim brzinu uslovima na putu. Ko je tuda vozio, zna da nema šanse preko 50km na čas, a najčešće se vozi i sporije jer su krivine, tako da svakako nisam vozio brzo odnosno preko ograničenja, ali zbog ovog člana mogu da me terete i teretili su me Mogao sma i bez dozvole da ostanem, ali sam uspeo da doteram do zastarelosti pa je bilo nikom ništa. A rentakar je snosio svu štetu tj osiguranje. Srećom inače bih još otplaćivao, bilo preko 10k € štete.... 10k stete, pa koji si to rentacar vozio, mercedes amg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Ahahahahha, da 🙂 Mercedes A 45 AMG, tek stigao ispod čekića...bila neka test vožnja u stvari, Mercedes SRB mi dao auto na vikend i eto Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Steta sto ti nisi fasovao tu stetu pa da budes pazljiviji sledeci put, vozio bi kao po jajima... Ovako buduci bahatluk u najavi Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozurik Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Ne, ne vozim dinamicno, ako na to ciljas Quote You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Na to sam ciljao. Iz iskustva koje imam, a koje nije pregolemo (mozda negde izmedju 600-700k predjenih km) , ako se vozi u ogranicenju jako je tesko napraviti bas neko sranje, pogotovo kad imas besan auto sa svim mogucim pomagalima. Drugi razlog zasto ti ne verujem da si vozio 50 i manje je sto se pri tim brzinama besni automobili jednostavno guse i ne mozes ih voziti opusteno. Jedino ako kad kazes 50 ne mislis na milje, to mi vec ima smisla. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 Ahaha Djole, namirisao Fata krv, sad si gotov 😄 Inace lupio sam za Mercedes, nisam znao da si tolika burzujcina da dobijas Amg na test voznju, nije ni cudo sto te se Nemke odrekao! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 1 hour ago, FATA said: Na to sam ciljao. Iz iskustva koje imam, a koje nije pregolemo (mozda negde izmedju 600-700k predjenih km) , ako se vozi u ogranicenju jako je tesko napraviti bas neko sranje, pogotovo kad imas besan auto sa svim mogucim pomagalima. Drugi razlog zasto ti ne verujem da si vozio 50 i manje je sto se pri tim brzinama besni automobili jednostavno guse i ne mozes ih voziti opusteno. Jedino ako kad kazes 50 ne mislis na milje, to mi vec ima smisla. Ne znam da libsi vozio prema Kladovu, pogotovo posle kise. Dzaba bilo i 40 da vozis tamo, jer su krivine i cesti su odroni i vrlo cesto se desi da ne moze se vidi kamen na putu. Ja sam pola zivota isao tamo cesto, imali smo kucu tamo na Dunavu, pa znam o cemu Kozurica prica. Desavalo se i da tzv. drumska mafija postavlja to kamenje pa pljacka ljude. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 13, 2022 Report Share Posted October 13, 2022 2 hours ago, FATA said: Drugi razlog zasto ti ne verujem da si vozio 50 i manje je sto se pri tim brzinama besni automobili jednostavno guse i ne mozes ih voziti opusteno. Jedino ako kad kazes 50 ne mislis na milje, to mi vec ima smisla. What? 2 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 16 hours ago, Zwerko said: Ne vidiš kad mu nisi kupio kameru! pa kamera je za njegov auto, neće na glavu da je stavi dok peške ide valjda. 15 hours ago, FATA said: Doniraj go pro za slikovitiji HD prikaz sledeci put 😂 donirao bih gopro samo zbog mentalne slike da fata sad kad izađe iz kuće metne na čelo kameru i ide u lokalni maksi 🙂 aka, svi znamo da to nećeš raditi :)) 15 hours ago, FATA said: Ovo sad je bilo da sam bio na pola druge trake, a ona nece da stane.. Kako sam zakoracio desnom nogom i video da nece da mi stane vratio sam desnu nogu nazad i zategao je i odvalio po vratima punim djonom. Ulubio sam vrata, ali nisam primetio koliko jer stoka i dalje nije stala nego tek nakon nekih 20m. bogami, bio si na korak od toga da se pojavi insta objava kako si zlostavljao neku ribu i hvatao je za dupe na pešačkom! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 14, 2022 Report Share Posted October 14, 2022 1 hour ago, Lucky said: pa kamera je za njegov auto, neće na glavu da je stavi dok peške ide valjda. Moraš da razmišljaš out-of-the-box! 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 Samo dinamicno...pa jbte ja na autobahnu ne vozim preko 200, vrlo se nesigurno oseca covekhttps://rs.n1info.com/vesti/mup-sa-probnom-vozackom-dozvolom-i-drogiran-vozio-212-na-sat/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 30 minutes ago, Dule_smor said: vrlo se nesigurno oseca covek covek da, ali ne i namrljani retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 15, 2022 Report Share Posted October 15, 2022 Sto je najgore, tako te ubije neka budaletina i nikom nista :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted October 15, 2022 Popular Post Report Share Posted October 15, 2022 možda ti učini uslugu i pošalje na neki bolji, bezretardni svet ☀ 3 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 18, 2022 Report Share Posted October 18, 2022 Kod susjeda izgleda ipak malo bolje funkcionise sa takvim retardima:https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/sud-je-ovaj-porsche-cayenne-vrijedan-750-000-kuna-oduzeo-bahatom-mladicu-momak-se-pravio-pametan-a-onda-mu-je-sudac-odlucio-stati-na-kraj-1232397 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts