Zwerko Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Samo ako si spreman da posle odgovaras nanogicom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 Haker Nesa Slina, utero materi, uspeo da umrezi institucije i sada je na snazi ona urbana legenda koja ide zadnjih 10 godina da ne mozes da registrujes kola ako ne izmiris sve dugove...nema veze, idemo dalje, samo neka se okrece Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 kola mi na firmu! fak ju nesha btw pre neki dan mi stiglo rešenje - 71 kmh u gradu 6000 din 30 dana 4 boda Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 pozz za mega pravnike sa rura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 11, 2016 Report Share Posted April 11, 2016 ^sve to stoji, ali mislim da se ovde cilja na trosenje novca koji na taj nacin ulazi u budzet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted April 12, 2016 Popular Post Report Share Posted April 12, 2016 Koji god da je razlog koji neko koristi da natera stoku da placa kazne, za prekrshaje koji su pocinjeni, je dobar razlog, po mom mishljenju.Dobra stvar za mene je i shto cu se na licnom/privatnom nivou osecati malo manje glupo jer izmirujem sve svoje racune, poreze i kazne na vreme. 6 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 pa da, tad postajes partner 1 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted April 12, 2016 Popular Post Report Share Posted April 12, 2016 Koji god da je razlog koji neko koristi da natera stoku da placa kazne, za prekrshaje koji su pocinjeni, je dobar razlog, po mom mishljenju.Dobra stvar za mene je i shto cu se na licnom/privatnom nivou osecati malo manje glupo jer izmirujem sve svoje racune, poreze i kazne na vreme.Čekaj malo da ostariš, onda se nećeš osećati glupo zbog drugih jer ti izmiruješ svoje račune, već ćeš sa zadovoljstvom čekati u redu i plaćati račune jer će to TEBE činiti srećnim, a za druge ćete baš boleti. Toliko će te boleti kara generalno da ćeš početi da nosiš bele čarape i sandale, na primer. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Izguglo sam njušku od degenerika, izgleda kao da mu je savest duboka, griža koju će za života vući mu je kazna najveća. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 jebote izdominirali ste svi topikom, idem po ovoj strani i samo lupam PLUSE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Haker Nesa Slina, utero materi, uspeo da umrezi institucije i sada je na snazi ona urbana legenda koja ide zadnjih 10 godina da ne mozes da registrujes kola ako ne izmiris sve dugove...nema veze, idemo dalje, samo neka se okreceNa stranu pravni aspekt koji je suštinski pogrešan, ali ne znam zašto bih sažaljevao ljude koji ne izmiruju svoje obaveze. Krše ti ljucka prava? Ne platiš parking, ne platiš kaznu, a nema te na prijavljenoj adresi, nemaš prijavljenih prihoda i to fino koristiš, u izvršnom postupku mogu da te povuku za kitu, besplatan parking i besplatno izdrkavanje po putu, ho ho ho, idemo samo neka se okreće, plaćanje je za ovce. E pa tough shit sinak. @topik - ja sam u par navrata osušio usta pričajući i objašnjavajući elementarne stvari krivičnog prava, da razumete malo stvari ako već prdite o njima, jer pravo nije kako mali perica zamišlja pravdu na svijetu, već šta piše u zakonu, i zašto tako piše, ali ovde je lakše baciti instant blic oneliner nego se zapravo udubiti u to šta se dešava, i to mi je jasno, jer je ljudski, a i mi smo društvo kakvo jesmo, i naše pravosuđe je kakvo jeste. Prosto nemam više ni snage ni voštanih bojica da crtkam šta i kako svaki put kad blic izađe sa ŠOK SAMO U SRBISTANU tekstom povodom neke presude To umrezavanje podataka je samo jedan korak ka cilju a to je umrezavanje svih sistema u okviru cele EU. Te tako nije bitno da li se pogresno parkirate u Bugarskoj, Nemackoj ili Sloveniji jer ce vam na adresu stici kazna da platite i izvrsni postupak naplate je manje-vise prepisan kao i drugim zemljama EU. Otvaranje granica i povecanje prometa ljudi i robe u okviru clanica EU zemalja neminovno zahteva centralizovan sistem. To inace zele da urade i sa putarinama ali koliko se secam taj projekat jos uvek nije zaziveo. No svakako buducnost donosi sve vecu centralizaciju i unifikaciju pravila kako u EU pa tako i kod nas. Ono sto ce biti glavni problem u buducnosti je zastita podataka o licnosti i uopste nadzor koriscenja tih podataka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 Nisu mu smanjili nego je prvostepeni sud ponovo sproveo postupak i izrekao (novu) prvostepenu kaznu zatvora.Tek ce apelacija da mu skine jos par godina, kek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sunshine. Posted April 12, 2016 Popular Post Report Share Posted April 12, 2016 Haker Nesa Slina, utero materi, uspeo da umrezi institucije i sada je na snazi ona urbana legenda koja ide zadnjih 10 godina da ne mozes da registrujes kola ako ne izmiris sve dugove...nema veze, idemo dalje, samo neka se okreceNa stranu pravni aspekt koji je suštinski pogrešan, ali ne znam zašto bih sažaljevao ljude koji ne izmiruju svoje obaveze. Krše ti ljucka prava? Ne platiš parking, ne platiš kaznu, a nema te na prijavljenoj adresi, nemaš prijavljenih prihoda i to fino koristiš, u izvršnom postupku mogu da te povuku za kitu, besplatan parking i besplatno izdrkavanje po putu, ho ho ho, idemo samo neka se okreće, plaćanje je za ovce. E pa tough shit sinak. @topik - ja sam u par navrata osušio usta pričajući i objašnjavajući elementarne stvari krivičnog prava, da razumete malo stvari ako već prdite o njima, jer pravo nije kako mali perica zamišlja pravdu na svijetu, već šta piše u zakonu, i zašto tako piše, ali ovde je lakše baciti instant blic oneliner nego se zapravo udubiti u to šta se dešava, i to mi je jasno, jer je ljudski, a i mi smo društvo kakvo jesmo, i naše pravosuđe je kakvo jeste. Prosto nemam više ni snage ni voštanih bojica da crtkam šta i kako svaki put kad blic izađe sa ŠOK SAMO U SRBISTANU tekstom povodom neke presude U par poslednjih situacija u kojima sam se zalio na slicne stvari sam komentarisao da mi je drago sto se uspostavlja sistem da vise neces moci da ne placas kazne koje si zaradio ( letos kad su mi sami uzeli skoro 500e npr.).Jedini razlog iz kojeg to nisam placao je ta sto ja kazne, sto parking sto prekrsaje u saobracaju, nisam placao zadnjih 10 godina i nikad se nista povodom toga nije desavalo ?! Reci koliko bi se glupo osecao da sam tolike silne pare dao a ispostavilo se da ne moram( kao ljudi koji su godinama placali RTS ), negde u nekoj podsvesti je mozda i to nepostojanje sistema bio uzrok sto nisam pazio, pricao telefonom, parkirao u zoni po 5 sati ( nikad ne vozim bahato, divljam, alkohol ne pijem, drogu ne uzimam, tako da frazu ,,besplatno izdrakavanje po putu,, si ovde pljusnuo napamet, verujem da je to bezakonje kod drugih davalo mnogo vece nuspojave nego kod mene, popicu litar dedine rakije boli me kurac, komsija ce da mi sredi to)...Kada me zaustavi policajac sa nekom pricom kako sam nesto zasrao ili vidim lika kako mi kaci kaznu za parking, uvek sam bio Yeah right samo pisi, platicu vam kao i do sada sto sam vam placao, pandure sam vise puta trolovao po tom pitanju kada mi pise i onda daje cenu, kao ovo ti je 5, 10 hiljada...pisete mi kazne 10 godina vec ja vam nikad zutu banku nisam dao, slobodno pisi i nemoj da mi objasnjavas koliko je svejedno pare dobiti necete.Danas sam otisao u Ustanicku, od 5 kazni po 5000, platio sam 4, jedna iz aprila 2014 je zastarela pre neki dan, na putu ka poslu, posto jebeni mobilni po ceo dan zvoni, mi je pandur kod Zooloskog vrta pisao telefon 5000 (instant karma), bio sam bez kazni celih 2h, naravno platicu 2500 u roku od 8 dana.@Dovla, to sto ti je auto na firmu ne znaci mnogo, sacekacete na produzenju licne karte, vozacke ili neceg slicnog 3 Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 ovaj Sanšajn CARINA! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Alo, @dovlagsi, možda ne znam kog sladoleda nema zimi, ali možeš da mi odgovoriš na pitanje!nemoj se ljutiš vićo, evo sad sam tek na forumu otkako napisah taj svoj post!radarska kontrola u bulevaru jna, miholjsko leto, divan dan, nedelja, apsolutno nigde nikoga... kad sam bio kod sudije, 20 ljudi sa istom situacijom kao što je moja, sve ih snimili na istom mestu! @Dovla, to sto ti je auto na firmu ne znaci mnogo, sacekacete na produzenju licne karte, vozacke ili neceg slicnogOK, al pricasmo o produzenju saobracajne, tu mogu da ga duvaju Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 (edited) Ja nisam placao kazne prekrsaje zadnjih 15 godina. Fazon je da ne potpises zapisnik i zastari za 2 godine (sto se tice saobracaja). U slucaju da potpises zapisnik, nije obavezno tvoje prisustvo, sudija donese resenje o prekrsaju i izrekne kaznu. Ne znam za radare i ostala slikanja i druge novokomponovane metode, ali za druge prekrsaje su se stvari poslednje 2 godine drasticno promenile, sto se tice postupka i zastare. Edited April 13, 2016 by ZOOM_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Tako je i ovaj Despot isto... 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 ako strani sud utvrdi nadležnost i donese presudu onda tamo leži 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Stanojević je u nedelju izašao pred prekršajnog sudiju i izrečena mu je novčana kazna od ukupno 18.800 kuna (295.000 dinara). Osim toga, dobio je zabranu korišćenja međunarodne vozačke dozvole B kategorije u iduće dve godine, a mora platiti i sudske troškove od 932 kune. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=18&nav_category=167&nav_id=1121208Koliko kontam kazna je samo novcana i oduzimanje dozvole, nece da lezi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 da leži što je UMALO nekog ubio? šta je bre ovo?!?! PREKOG društvo?!?! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 nije takav zakon, nije normalno da neko robija za ono što NIJE uradio, za ono što je MOGAO da uradi. postoje kazne i za prekršaje, ali NEMA krivičnog dela, nema oštećenog, nema žrtve, nema krivice. ima prekršaja. Vuki bi ovo bolje objasnio. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 eh...kakav bi ti komesar bre bio...:)))))kažem, Vuki, ako bude imao volje, bolje će da objasni. ja mogu da kažem da je postojeći sistem zasnovan koliko na kažnjavanju krivaca, toliko i na izbegavanju kažnjavanja nevinih. drugim rečima, problematično je utvrditi meritornu granicu pravcem koji si ti krenuo. posle samo 2-3 godine "tvog pravosuđa", svi bi bilo po zatvorima... kapiraš? PREKOG društvo... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 " Bave se uvozom japanki i sportske odeće za region."ali uvozom japanki i sportske odeće :)) carvel koliko ja znam je ona firma što drži ili je držala urban store, ali i pored toga "japanke i sportska odeća" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 nije meni taj primer bas ok..jedno je da ti krsis zakon bez posledica, iako ih moze biti.drugo je da nema posledica iskljucivo zbog nekog drugog.. da tjale nije dodgeovao bila bi palacinka jasno.zar nema neka granica kad je dovoljno intent, bez da napravi stetu da se racuna kao krivicno delo? ozbiljno pitam..tipa lik zamahne na mene bejzbolkom, ako je na 2cm od moje tikve, to nece racunati kao da bi me opalio, nego moram da cekam da opali, da bi mu vratio.. isto je za nozeve, pretnje, placljku, kidnapovanje dece i ostalo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 zakoni su sranje, vreme je da uzmemo stvar u sopstvene ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts