Highl1 Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 a mozda da ipak odes kod doktora, da ne bude da si sjebao ukrstene ligamente kao siroma' wulfi... ili kao ja, ja sam ih kidao ... @Leško: konjski gel je ispod 300 dingera, i odlična je stvar, meni je pomogao poprilično sad kad sam sjebao ruku u martu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 DDDDdddobro jutro :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Za razliku od jutra juce i moze da se kaze da je dobro, ne pada kisa barem. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 jutro jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 I ja sam jutarnji car danas lol! moram na fax po potpise, inace ne bih isao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 EDESTE LJUDI E DOBRO JUTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 dobro jutro! vitjo, nabijem te na kurac, dodji na irc da mi das broj racuna!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 @Lesko moli boga da nisu prednji ukrsteni ligamenti... been there, done that ontopic : kafica pa da se spremim da se userem od igrica ceo dan Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Divno vreme već drugi dan za redom ... a danas šta još sve treba završiti, to je strašno. Pa je bolje da krenem što pre :) @ DNR - A čekaj, kako izvališ da ti je pauk agresivan? Šta, krene da ti jede tu olovku kojom ga poke-uješ? :)) To mi nikako nije jasno. Ajd' kad beži ili kulira, kapiram ... btw, jel ne postoji neka opasnost da te ugrize ili nešto, šta ti kažu od kojih si kupio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Dobro jutro! Ustao sam u 6 (spavao 3 sata samo) i osećam se odlično! Pijem kaficu i preslušavam nov album Faithless-a. Mogu reći da je sasvim solidan za sad (ima 2 pesme i sa Dido čak). Večeras instaliram MGS 2 jer nisam igrao... Inače počeo sam sve klasične filmove da skidam u 720p ili 1080p. To vredi imati! "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Dobro jutro! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Inače počeo sam sve klasične filmove da skidam u 720p ili 1080p. To vredi imati! Moj čovek!! Edited May 18, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Roflmao za bube i sve. A za pauka, ako je tarantula, trebalo bi da je np kada te ugrize, kao sto macka moze da te ogrebe lol. Stvarno ne znam zasto sam ustao ovako rano, sada ce vreme koje sam izgubio biti jos duze. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Spava mi se. Jako. :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Dodjoh sa faxa,sabio sam kolokvijum! Sad malo odmora, pa da dizhem teshko :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Divno vreme već drugi dan za redom ... a danas šta još sve treba završiti, to je strašno. Pa je bolje da krenem što pre :) @ DNR - A čekaj, kako izvališ da ti je pauk agresivan? Šta, krene da ti jede tu olovku kojom ga poke-uješ? :)) To mi nikako nije jasno. Ajd' kad beži ili kulira, kapiram ... btw, jel ne postoji neka opasnost da te ugrize ili nešto, šta ti kažu od kojih si kupio? ovo i ja ocu da znam, ne samo od sada, vec me je uvek tripovalo kad likovu uzmu da se zezaju sa paucima, zmijama i tako tim stvorenjima. mislim, nije to konj, pa da ga nesto ucis, kako vidis da li je agresivan ili ne, koliko on konta tebe kao pretnju, a koliko kao vlasnika? da li je uopste sposoban za memoriju i interakciju takve vrste? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 mrzim kada moram da palim svetlo u stanu u 13h popodne... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Proklete bolnice i operacije i ležanje i sve u kurac! Počeo sam da gledam 10 serija i 4 anime u isto vreme, ne mogu više da pohvatam ko, gde, šta ... :) I, da, šta je sa vremenom jebenim :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Shta ti je bilo medo :( nisam upucen :((( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) svako jutro imam slajm i sline,preko dana normalno disem, wat do? Edited May 18, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 svako jutro imam slajm i sline, wat do? Cekaj sunce da iskulira ova vlaga. ;) Tako je i meni, sezonski fejluju sinusi/nos. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Meni je vec 3-4 meseca :C sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 barem nishta nisi sanjao sinoc, ili se en secash;)btw. meni je tako vec 2 godine, a vi kukate bre, kod lekara na alergijske testove:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Jesam sanjao, samo se secam nekog peskira, ostalo pojma nemam! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts