Jump to content

Cartman_

The X
  • Posts

    7,527
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Cartman_

  1. Prodato,moze lock :)
  2. Drugari prodajem Huawei P9 Lite crne boje, star 3 dana,uzet u Vip-u, uz telefon ide sva prateca oprema, telefon radio par sati radi testiranja. Cena 220 za vise informacija PM https://www.kupujemprodajem.com/Huawei-P9-Lite-35893527-oglas.htm
  3. Usluzni oglas: Steelseries Rival optički miš vrhunskih performansi. Miš je pod garancijom još približno godinu dana, kupljen je nov u GameS-u. Cena novog je 9 hiljada a obzirom da je miš u odličnom stanju i pod garancijom, mislim da je moja cena korektna. http: //games. rs/mis-steelseries-rival. htmlSkoro kao nov, potpuno ispravan, bez skrivenih mana. Klikovi i scroll kao novi, glajderi odlični! Jedan od retkih primeraka kome se guma nije izlizala od korišćenja, a takođe nema ni ogrebotina! Prodajem ga jer nemam vremena za gaming. Miš dobijate u originalnoj kutiji i uz njega garanciju. Za više informacija pošaljite mi private message na KP ili me pozovite na 062/747-123, Može i sms, viber.
  4. Carevanje :D carsdsacarerasdsadcasdsadas
  5. Smorio sam se sto Samo rejv maje nisu cirilicom ispisane :(
  6. Kolega genije mi danas spusti paletu od 650kg na palac ,umirem
  7. https://www.facebook.com/video.php?v=10155171788715112&set=vb.305901075111&type=2&theater Mozda nekome bude zanimljivo.
  8. Tooo kili munjo, hvala ,to sam trazio :)
  9. Kumu je riknuo racunar pao mu je sistem ,trebam da mu formatiram hard, ali nema ni jedan driver ,ranije sam imao program kao neki driver manager koji je pronalazio sam drivere, nisam siguran na koji tacno nacin je radio, pa ako neko ima bilo kakav predlog za neki program slican tome da probam, u pitanju je XP windows... Hvala :)
  10. Ne dozvoli da te bubasvabe pobede!
×
×
  • Create New...