Jump to content

nikita_

The X
  • Posts

    9,360
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    24

Everything posted by nikita_

  1. Ja sam uzeo ove pre nekih 10ak dana http://spawn-gaming.com/index.php/product/volos-c4c/ Nosim ih kuci kad se vratim sa posla, 2-3 sata kad sedim za kompom pred spavanje, da bih lakse zaspao. Sto se toga tice pomazu mi, a mozda je i placebo! Monitor je LG 27UD58-B, ako je bitna informacije.
  2. Uuuu na to sam naleteo pre 2 godine, sve kida!
  3. Sad kad si naucio matematiku, nauci i strane jezike!
  4. nikita_

    Carbage

    http://shitty-car-mods-daily.tumblr.com/
  5. Vracene su mi pare pre 2 dana od onog lika sto me skamovao za GTX 1080 proslog Juna. Cak sam i zaradio 2k jer je pao euro !
  6. To je zato sto ne znas ko je Robert Altman i na kapiras film kao delo. A Crash patetican, white liberal holivudsko izdrkavanje sto nema 0.1 grama subtilnosti i kompleksnosti. Inace odgledao sam Gattacu prvi put skoro, bas sabio. A i koreanski Breathless, sabio isto. http://www.imdb.com/title/tt1373120/?ref_=fn_al_tt_5 Nisam jos gledao The Shape of Water, al obecavam da ocu !
  7. Sad cu da skinem Shape of Water, i da ga odgledam i onda cu da se vratim ovde i da napisem da je dobar film.
  8. @Corey , slusaj i OST prvog Niera, po meni je bolji :)
  9. Nikad nisam "prostudirao" njihovu diskografiju (aka odlsusao album od pocetka do kraja i ispratio kako su se menjali godinama) al sve sto sam cuo mi se dopalo. Posveticu im se malo sad, al ona je stvarno imala prepoznatljiv glas. Bas bedak.
  10. De si reki! Inace izlecio sam totalno ramena posle nekih 4 godine i mesec dana jebatanja sa kiropraticarima, kostolomaca, vezbama i masazama. Sad samo jako, iako je tesko!
  11. Nikad nisam gledao bluckbuster da u nekim trenutcima ima ovliko kvaliteta a u isto vreme najgoreg moguceg cringe-a i debilnih momenata koji su vece dno nego bilo sta od superherojskih filmova iz sredine 2000tih . Iako pise da je scenarista samo Rian Johnson mislim da se davio u povaćki od Kathleen Kennedy Sitno ali bitno zapazanje
×
×
  • Create New...