Jump to content

Rastibudjilizovane klejbezable

Forum za diskusiju o S.V.E.M.U. što vam padne napamet, na ozbiljan ili šaljiv način.

Subforums

1. FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

118.3k
4,125 topics in this forum

• 3 replies
    • 948 views
  1. Papir za crtanje?

• 3 replies
    • 1.4k views
  2. Carmageddon for iOS

• 3 replies
    • 494 views
    • 3 replies
    • 994 views
  3. kakav spam !!!

• 3 replies
    • 960 views
  4. GANDOR: Lovac na Nirdalu

• 3 replies
    • 841 views
    • 3 replies
    • 1.1k views
  5. star wars sound track

• 3 replies
    • 561 views
  6. Jel mozda neko zna?

• 3 replies
    • 839 views
  7. jos jedan gde ima :(

• 3 replies
    • 987 views
    • 3 replies
    • 667 views
    • 3 replies
    • 623 views
  8. Roleri..?

• 3 replies
    • 1.4k views
  9. E komsija...

• 3 replies
    • 918 views
    • 3 replies
    • 875 views
    • 3 replies
    • 597 views
    • 3 replies
    • 1.3k views
    • 3 replies
    • 752 views
    • 3 replies
    • 1.4k views
  10. real life homer

• 3 replies
    • 868 views
  11. Elektricar

• 3 replies
    • 1.2k views
  12. skrill - pomoc

• 3 replies
    • 938 views
  13. H1N1 vakcinacija :D

• 3 replies
    • 740 views
  14. SMS preko kompa

• 3 replies
    • 688 views
  15. RUSH! 37 izasao!

• 3 replies
    • 1.2k views

• Topics

• Preterah ga sa 2 godine, ali je bila frustracija igrati na PC.  Evo ga lik koji je pokrenuo release build u 2025. 😄  
    • Može i ovde ili je za kometu? https://www.bbc.com/news/articles/ckgmy90z991o A sperm donor who unknowingly harboured a genetic mutation that dramatically raises the risk of cancer has fathered at least 197 children across Europe, a major investigation has revealed. Some children have already died and only a minority who inherit the mutation will escape cancer in their lifetimes. The sperm was not sold to UK clinics, but the BBC can confirm a "very small" number of British families, who have been informed, used the donor's sperm while having fertility treatment in Denmark. Denmark's European Sperm Bank, which sold the sperm, said families affected had their "deepest sympathy" and admitted the sperm was used to make too many babies in some countries. @Dule_smor zar se ne rade neki testovi pre baš da se otkriju ovakve stvari?
    • @Bugonia - pretpostavljam da je korejski bolji? Meni je baš legao, a sećam se da mi je od Poor Things malo bilo mučno i koji krasni sam ga i i gledao, tako da je ovo veliki napredak :D Ali, vidiš, rađeno je po nečemu, pa je zato, znači ipak i ubuduće OPREZ kad je uvrnuti Grk u pitanju :D  @Gromovnici/Novi Avengeri i takav polu-ok, a polu nikaki je jedan od boljih (manje očajnih?) u odnosu na masu đubreta koju su zaređali da izbacuju posle Endgame.
    • Ja se isto ne bih složio da je bilo neigrivo đubre, tačnije nije bilo na PC-u, bilo je bagova, ali ništa što bih ja rekao da je sad neka katastrofa, moglo se igrati realno. Konzole su doduše bile druga priča, to na kraju nisu ni uspeli da ispeglaju kako valja na PS4/Xbox One.  Ali da, taj decembar 2020. definitivno nije bio baš dobar za CD Projekt Red, međutim stoji to da su uspeli da potpuno obrnu percepciju o igri. 
    • Interesantno je recimo da je Kia za restilizovani Sportage kod nas vratila dizel modele, u prvoj iteraciji koju sam ja uzeo ih nije bilo. Mislim nije da sam hteo da uzimam dizel, ali se sećam se nešto drugih proizvođača koji su izbacili dizel pa ga posle opet vratili, obično kada ga izbace je to prosto to 🙂  A danas me obradovala poruka da treba da vozim malo duže kako bi se regenerisao filter čestica - prvo sam bio zbunjen kako to postoji na benzincu, ali izgleda da ipak postoji 
  • Create New...