Jump to content

XyHTeP

The X
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About XyHTeP

Retained

  • Member Title
    Brasno crew

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

2,381 profile views
  1. vidim svi hvale taj wacom, WACOM Bamboo One 55 WACOM Bamboo 2 Pen 65 WACOM Bamboo 2 Touch 75 Izabracu neku od ovih... mada su mi iznad namenjenog budzeta (40-50e).
  2. Mozete da mi preporucite neku low budget graficku tablu, prvenstveno mi treba za highlighting pdf dokumenata, i za povremenu upotrebu u ps (tipa neki select, nista crtanje). 10x
  3. Probaj sa MS Access-om, jest da je "amaterski" alat, ali za popodne ces sve izvaliti kako sta radi. Odradis tabele sa prim. kljucevima, relacije, upite, formu i eto ti baze!
  4. U kontekstu globalne finansijske krize;)
  5. To je to... samo dovoljno je da skines samo iso fajl (+english mod dir), ne trebaju ti rarovi.
  6. Evo sad sam stavio u share od burazera na BGW. Nick jddipqd. [The.Fall.Last.Days.Of.Gaia.Extended.English.Mod] = 2.3 gb-a
  7. "The Fall - Last days of Gaia" Verovatno se secate se price, kako je cancelovana verzija na engleskom jeziku. Al ne lezi vraze, neki zaludan moder, je preveo sve stringove na engleski jezik...i uz par patcheva i doticni mod, igra je iznenadjujuce igriva. Dakle sve je prevedeno na engleski (inventar, char, oruzija itd...) osim glasova u igri koji su i dalje na shvapskom sa engleskim subtitlovima jelte. Naviknete se na to vrlo kratko, tako da ne smara puno. Znaci wasteland, posle katastrose sve je prslo, vladaju bande...New goverment se formira i glavni lik se joinuje kao placenik, sa skrivenim ciljem da otkrije ko mu je ubio oca i kidnapovao sestru. to je glavni plot, ali ima puno sporednih zadataka..itd.itd. Grafika je mozda zastarela(2004) za danasnje prohteve, i to je mozda razlog zasto nije odradjena svetska distribucija. Ali mene je odusevila...nekako te uvuce u tu celu pricu... .Vodis 6 likova, Kamera se rotira, ima zoom (furam retro 3d izometriski :) ipak sam fallout nostalgicar Dakle to je mesavina, fallouta i jagged aliance -a. Dijalozi su kratki za moj ukus, ali kvestovi su zanimljivi... Sto se tice borbe, to je ono klasika nwn. strategija nikakva ...imas silent aproach i massacre. Trece nema :) Brda oruzija kazu oko 400, i koliko ja vidim obuhvatili su svaki moderni pistolj i pusku. Sve u svemu, da vam ne kvarim dozivljaj...ko nije probao pravac pirate bay. Evo vec 2 dana sam prikovan za komp, i jos ne vidim kraja igri. a obisao sam tek nekih 8 gradova. Uzivatje.
  8. serbian national anthem by i don't bloody know :)
  9. XyHTeP

    Fallout 3

    Gledao sam taj film, ono vrteli su ga na studio B-u, ili je to bila Politika...Ne secam se. A sam film je lud. Masina za vadjenje sperme, tog se secam :)
  10. Lol, oces da ti stolar napravi ceo separe +materijal za 200e i to ti je mnogo kesha? Nisam nesto preterano upucen u materiju, ali otprilike to ce te izaci oko 800e-1000e ako zelis da izgleda kako valja. A i ti treba stolar koji je tapetar istovremeno. To je tako:) Ili mozes da nadjes za dzabe. Pitaj onog divinitija za "sekret hendshejk" ;)
  11. Odakle tebi pravo da pljujes SRBE sa Kosmeta? Kad kazem Srbe mislim na celu populaciju koja zivi ili je zivela dole? Bilo je izroda, koju su prodali, ukrali pare, ali to nije cela populacija. i samo da znas posle ~97, nijedan siptar nije hteo vise da kupi kucu.Zasto? Sto da platis kad samo udjes u praznu srpsku kucu. A ako zelis da se vratis, izacice oni...ali pre nego sto je budu zapalili. A i kako ne bi pobegao odande? Ja imam neke rodjake i dalje dole i oni tvrdoglavo ostaju dole. Mozda je bolje da pobegnu i da se kao 250.000 drugih ljudi nastani u nekom centru za privremeno raseljene i da cekaju da ih neko kao ti okarakterise kao izdajnike Srpstva.
  12. fatboy, Zanima me da li vas u ldp-u uce na iste replike o Kosovu (srpske paravojne organizacije 90tih) ili sam kupis forice na b92 blogu? Ne znam ko je predlozio da fatboyu plati kartu preko grane, prikljucujem se inicijativi. Bolje ti je tamo, duvaj ga.
×
×
  • Create New...