Jump to content

abohac

The X
  • Posts

    1,043
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-8 Nije se snašao

About abohac

Retained

  • Member Title
    -€

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6,408 profile views
  1. Jeste, siva su vremena, sa perspektivnom na još mnogo sivila... Nego meni nekako svi deluju iznenađeni time, i to prekasno pa me to baš pogodi. Tako obično i bude kada talas dobre energije udari u branu, em se razbije em ostane đubre kad se povuče talas. ...the great San Francisko acid wave...
  2. The earliest written record regarding cancer is from 3000 BC in the Egyptian Edwin Smith Papyrus and describes cancer of the breast. Prihvati to ili nek ostane po tvom, ne vredi se raspravljati. :/ Velika žal što vidim nekog inteligentnog kako diže ruke. U principu se smatram moralno pozvanim da kažem nešto kad čujem/pročitam ovo što si napisao. Stvarno mi je iskreno žao i nisam siguran da mogu to da trpim bez da reagujem.
  3. Generalizuješ jedan incident, zapadnjaci imaju tu težnju da budu neinformisani i grubi, ali ne mora da je zbog toga, možda je samo slučajnost. :)
  4. Bilo ga je itekako, manje nego pre industrijalizacije ali ovo što ti tvrdiš je nonsens neopevani. Nije bio dokumentovan kao danas iz male milijarde razloga, mahom zbog primitivne dijagnostike, ali analizom kostura iz prethodnih 700 godina je utvrđeno da su stope kancera kroz istoriju bile visoke.
  5. Da će tvojoj generaciji duh i nada nestati posle Slobe je meni bilo jasno još kao tinejdžeru. Ta prilično detinjasta vera u bolje sutra posle Slobe nije imala šanse da preživi. Mahom ste sami krivi za uništenje kuće od papira, IMO. Šteta je što smatrate da nemate većinski udeo u tome nego vam je neko drugi uništio snove, greota božja, mogu samo da vas žalim.
  6. ... ... Bilo bi ljudski da skine, pogotovu ako je Koreanac klinja sa pečurka frizurom, okruglim cvikerima, tragičnom pričom i ako cepa SC1 & 2. Sa druge strane, gde treba povući granicu ugađanja osetljivosti ljudi? Meni lično je muka od "you hurt my feelings" priče.
  7. Ionako je previše sumornosti u svetu ovih dana.
  8. Pokušavam da nađem neku dobru SF temu za win7 pa bih bio zahvalan ako bi neko mogao da mi pomogne... Treba mi neka ala moebius, apstraktna tema a ne nešto tipa Alien VS Predator. guglam ali nikako da nađem veći skup tema, t.j. neki dobar sajt, sve neka buranija.
  9. Neću da uzimam Zwerku reč, ali mislim da se ovde radi u stvari o "osetljivosti" na neke teme, ne o pravima.
  10. Nije sporno odjebati manjine samo zato i da je mech borbeno vozilo nisu argumenti o kojima vredi diskutovati. Koliko se sećam korejaca sa MWO foruma, valjda su objasnili da je ta zastava sada ostala u upotrebi samo u mornarici i kao takva je ok jer ima novo značenje a pre nije bila ok jer se koristila i u drugim rodovima (al' nemoj da me držiš za reč za ovo, ne mogu da se setim 100%). To bi i objašnjavalo zašto Korejac traži da ovaj lik skine ta obeležja dok japanski brodovi veselo plove.
  11. Koreanac je sisica, mogu da se kladim da sluša Celine Dion sa spuštenim roletnama i cmizdri ceo dan. Imate istu ovakvu diskusiju na Mechwarrior Online forumu gde je hero mech Yen Lo Wang popio skin sa izlazećim suncem i bilo je smarača koji su se bunili da im je to uvredljivo al' su ih prilično temeljno odjebali. Zeključak je bio da je zastava sa izlazećim suncem ok dok se ne stavlja na stvari koje imaju ratnu namenu. Znači ok je (mada provokativno, u najmanju ruku) nositi je, na majci npr. ali kad bi se stavila na zastavu bojnog broda ne bi bilo ok.
  12. Ja imam taj HD nešto jače od 6 meseci i do sada mi je jednom pravio probleme: kada igram Crysis 3 nestane drajv a restard računara ga vrati, bez drame. Dogodilo mi se 3-4 puta, proterao sam sve testove, sve je bilo u savršenom redu i ni jednom mi se nije dogodilo dok nisam igrao Crysis 3. Poslednji put je nestao pre 2-3 nedelje. Na kraju nisam ništa pametniji, problem sam klasifikovao pod "fantomski" t.j. misteriozan a osim toga HD radi sasvim ok.
  13. BioShock_Infinite-FLT 15GB Ako neko nađe repack nek postoje. :)
  14. Još jedan argument da se nikad ne ženim. Kompromisi sucks. BTW srećna godišnjica i uzeo si fensi karte? p.s. Posle do Lokija na večeru? (nisam mogao da iskuliram)
×
×
  • Create New...