Ramirez

The X
 • Content Count

  5,098
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ramirez last won the day on March 1 2014

Ramirez had the most liked content!

Community Reputation

318 Snašao se

About Ramirez

 • Rank
  dreamer
 • Birthday 11/20/1985

Kontakt podaci

 • Facebook URL
  http://

Profile

 • Gender
  Male
 • Omiljene igre:
  Civilization

Recent Profile Visitors

8,721 profile views
 1. Ramirez

  EURO 2016

  Sta ovo znaci, da ce svako pominjanje politickog aspekta sporta na sportskom topiku biti povod za split?
 2. Ramirez

  EURO 2016

  Ne samo da je ok, nego sam i ja skroz u lepota igre fazonu i ne podnosim bunkerase, cak ni nase kad tako igraju makar pobedjivali. Ali nisam ditecovan od realnosti kao neki leptirici ovde.. :)
 3. Kad vidim Helen Miren, znam da je MI X iza toga, najverovatnije drzavna propaganda, i ili zaobilazim u sirokom luku, ili gledam sa tim u vidu pa filtriram sve propagandne tacke koje uocim... u poslednje vreme su takvi filmovi gotovo od uvodne spice do kreditsa na kraju propagandno djubre, da nema svrhe vise ne bacati vreme na to i kao filtrirati bilo sta..
 4. Sto kaze jedan ortak, necu da setam uz reku i svako malo se okrecem iza ramena da pazim na biciklisticki saobracaj. Jos je gore sto se te bici-staze cesto ukrstaju sa setackim, a po planu ovog setalista kod BnV, bici-staza je trebala da bude po sred setalista, sa pesackim stazicama levo i desno, mamicu im alavu.. :)
 5. Biciklisti nam sjebavaju lagano grad. Fasisti na dva tocka, koji odmah izadju na protest ako nesto negde nije njima po volji, bez pregovaranja, samo mora da im se ispuni. Tako i ovo novo setaliste kod Savamale ima vecu i vazniju biciklisticku stazu od pesacke.
 6. 12 cuki dezurstvo, propustam citave reci.. :D Ali ne rece boju!
 7. Trebao si i marku model kola, pa i boju da nam das!
 8. Ramirez

  EURO 2016

  Kao neko ko je poslednji euro gledao pre 10 godina, kad sam otprilike prestao da se zanimam za profesionalni sport, moram reci da sam sokiran ovim Siptarima. Gledao malo Svica-Albanija dok sam rucao, ko god primi loptu Siptar, a u p m. Sad nemam sta pametnije na poslu da gledam, pa cu navijam za Ruje. \o/
 9. Mene kao buni ovo. Ne znam jel ste menjali anketu u medjuvremenu ili sta?
 10. Sta je TWOFK koji kjurac? Mislim da je ovo treci put da pitam za tako neku retardiranu skracenicu sta je, koji moj vas mrzi da iskuckate dve reci vise....
 11. RIP Bato. I dugo nam pozivele dobre sise.
 12. + koriste vreme opsteg klanja i slabosti Kraljevstava, izmedju ostalog i dosta tesku situaciju u King's Landingu dobar deo trajanja price (mislim da je u knjizi opisan i kanibalizam za vreme nestasice hrane).. A i politicki je problem, jer ako onaj ko vlada gradom krenuo da se obracunava sa njima, to bi mu oslabilo pozicije prema ostalim kucama i navelo mozda neku da iskoristi pogodan trenutak i umesa se.