Jump to content

SomiKnight

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About SomiKnight

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Evo malopre su mi skinuli ban, tri dana je eto trajalo, na kraju niti su mi poslali mail, niti se iko izvinuo, bas su likovi. A bas su likovi ti admini, ja napisem support u vezi host-a nesto, a Sonnenbank mi odgovori, kako ja da vidim ko je host, iz replaya to sigurno ne moze, posalji mi ss chata iz pregame-a ... ludak ... i to jos da je jedini, kakvih sam se gluposti naslusao od admina to je strasno. Naravoucenije, ne pisem tamo vise na forumu, i ne saljem support nikoje vrste sem ako direktno ne utice na mene nesto. A ovde hvala svima na pomoci, poz.
  2. Ok hvala na savetu, nisam ni mislio dok ne vidim sa ovim banom sta ce biti, pa rekoh ako kojim cudom ostane ne bih imao drugog izbora nego da probam da napravim novi nalog, jer ban od dve godine mu dodje skoro isto kao i perma ban :) . Inace kako oni uopste provale da imas 2 accounta, sta drugo mogu nego po ip adresi a to se lako menja? Poslao sam support u vezi toga pa cekam. Inace i ja sam bio pretpostavio da je zbog fog of war-a ali kapiram nemoguce da je admin toliko glup da ne vidi da je replay, a i u pravilniku pise da za map hack moraju dva admina da se sloze, pa me sve to zbunilo malo. Stagod, hvala jos jednom, cekam odogovor na support.
  3. E hvala, nisam znao da moze vise account-a da se otvori, hvala.
  4. Iz nekog cudnog razloga sam dobio ban na dota-league, pa me interesuje sledece, da bi se otvorio novi nalog na battle.net-u jel dovoljno samo promeniti frozen throne, tj instalirati novi frozen throne na stari reign of chaos, ili moraju oba nova za novi nalog.
  5. Pa ok, kapiram ali cemu sve to, zar je toliko tesko naci par sponzora i odraditi posteno posao. Cisto me je interesovalo kako je u inostranstvu jer sam pomislio da je moguce da postoji neki zakon protiv takvog :poslovanja: , ispada krivicno je delo kada neka gatara uzme pare za par lepih reci a ovo je kao skroz legalno, prevara u oba slucaja...
  6. Ovaaaj, da li mi se cini ili se te stvari rade u dilu sa telekomom, tacnije da li taj sistem kvizova postoji i u inostranstvu, dobije se veza, iskljuce vas, kesiraju poziv i idemo dalje. Ili to traje samo dok traje i tranzicija
  7. A sta to fali Ati Tray Tools-u?
  8. Da, bio i ja, bas lep vasar...tuga... Da makar i pivo nisu razvodnili onoliko... E kad se setim prvog festivala, to je bila prava stvar, mada ako sledece godine navrne Miroslav Ilic i kompanija...pa da isplaniram more u ovo vreme...
  9. Prolink GeForce4Ti4200 64Mb Cena: 40e, ne mogu jeftinije. 064/3531473 mail:somiknight@gmail.com
  10. Nisam shvatio za komande i igraca plave boje. Inace nasao sam ovu verziju http://forum.lowyat.net/index.php?act=Atta...e=post&id=65047 Navodno radi AI al nisam probao ,i nema za novu verziju varijanta, ako je neko probao nek da utiske, i objasnjenje za komande.
  11. Treba mi da uparim sa istim takvim modulom, dakle 512mb Kingston na 333mhz. Mail: somiknight@gmail.com
  12. SomiKnight

    DoTa u lan-u

    U cemu je problem kad kreiram igru (dota allstars v6.09b) i stavim random hero kao opciju ona ne radi vec sam moram da biram heroja, a pretpostavljam da bi sa tom opcijom moglo da se igra protiv kompa jer ovako nema njegovih heroja, hvala.
×
×
  • Create New...