Jump to content

FoxB

The X
  • Posts

    377
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About FoxB

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    BENCH
  • Omiljene igre:
    WoT, WoWp
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

2,798 profile views
  1. FoxB

    Tenis

    Bice pre da sam ja pogresno protumacio pitanje xD U tom slucaju Troicki bi trebao da igra , medjutim , sad citam da ce Tipsa ipak igrati , prikljucio se ekipi danas
  2. FoxB

    Formula 1

    Aj mi objasni molim te po cemu je to bilo identicno , i koliko je to hamilton ostavio mesta webberu ?
  3. FoxB

    Tenis

    Troicki je vec bio medju igracima koji su trebali da igraju , nije on Ako se ne varam Pasanski je pozvan kao zamena
  4. FoxB

    Formula 1

    Za reklame se slazem potpuno , stvarno postaju bezobrazni sa kolicinom reklama ... Sto se tice tog trenutka , komentator je bio potpuno upravu , ono jeste bio prljav potez ... Veber je krenuo da ga obilazi sa spoljne strane , i hamilton ga je udario , i to nije bio nenameran udarac , vidi se da je skretao ka njemu , valjda je hteo da ga uplasi da ovaj ode na travu kao sto je glok uradio ranije u trci , u svakom slucaju , sta god da je hteo , potez je bio nefer / prljav Nego , Vetel je kralj , dakle mogu da se kladim da ce za koju sezonu on biti sampion F1 , samo da dobije neki brzi bolid , i ne vidim ko ce ga zaustaviti :)
  5. FoxB

    Formula 1

    Sto se mene tice , trebala bi svaka trka da bude po kisi , jos nisam gledao nijednu dosadnu kad je padala kisa , al ih je zato bilo takvih po suvom A Vettel ce biti sampion za koju god , covek jednostavno vozi nenormalno dobro , a i polako stice iskustvo , jos mu samo neki malo brzi bolid fali , i kidace sve na stazi :)
  6. FoxB

    Formula 1

    Pa , ne bas . On se vratio ispred kimija , propustio ga da prodje i onda mu uleteo u zavetrinu . Na kraju pravca , kimi je opet bio drugi . Da nije sekao sikanu , ne bi mogao da udje u zavetrinu kimiju na tom pravcu , i ne bi mogao da ga obidje , bar jos nekoliko krivina . E sad da li je to kaznjivo , ne znam , al FIA ocito misli da jeste
  7. FoxB

    SP 2010

    Odlicno , treba nam jedan takav napadac da igra protiv Kazahstana , Azerbejdzana , Jermenije , Farskih Ostrva itd ... ;)
  8. FoxB

    drugi svetski rat šbbkbb

    Procitao sam ceo intervju , zaista je imao mnogo interesantnih prica covek . Dakle , 2 puta uspe da navuce ruse i amere da se medjusobno poubijaju :D Ali izgleda da pilote lovaca ne treba stavljati u bombardere , pa Hartman je bio jedan od najboljih a slupao je stuku pri poletanju xD
  9. Jel zna neko kako se zove remix pesme Bob Sinclair - World hold on , u kome je samo zamenjen text dok je sve ostalo isto ako se ne varam ?
  10. Pomoglo je :) Mada mi nije jasno zasto je meni pao net u 2 popodne ako su svi radovi od ponoci do 6 ujutru xD , ali dobro , bitno je da vise ne pada :)
  11. Sta mu fali xD . Samo me zanima dali da ocekujem da ce mi net koji inace smatram stabilnim opet pasti u najgorem trenutku xD
  12. Pa nisam rekao da to radi svaka macka . To je radio jedan macak , a bilo ih je vise . I ova macka koju sad imam nije nikad primetila nijednu prehladu ( a i kako bi kad kampuje u kuhinji pored frizidera )
  13. Samo bih dodao na ovu temu da sam nekada imao macka koji je tacno znao svaki put kad su ljudi bolesni i ponasao se kao i ovaj oskar , dolazio je u krevet bolesnika , tj radio je ovo sem sto je u njegovom slucaju bolesnik ostajao ziv :) . Keva je mislila da pokusava da nas leci kad smo bolesni :)
  14. Ja imam jedno pitanje - jel se zna zasto je u zadnjih 24 sata bar 3 puta prestajao da radi telekomov adsl ? Mislim ne znam da li se to desilo svima , ali i meni i ortaku nije radio u isto vreme , a s obzirom na to da sam ja na Novom Beogradu a on na Vracaru , ocito nije do nas problem . Ili ustvari ono sto me mnogo vise zanima je , oce se to opet desavati ?
×
×
  • Create New...