Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,687 topics in this forum

• 0 replies
    • 642 views
    • 0 replies
    • 489 views
    • 0 replies
    • 648 views
    • 0 replies
    • 606 views
    • 0 replies
    • 404 views
    • 0 replies
    • 434 views
    • 0 replies
    • 661 views
    • 0 replies
    • 549 views
    • 0 replies
    • 492 views
    • 0 replies
    • 581 views
    • 0 replies
    • 525 views
    • 0 replies
    • 541 views
    • 0 replies
    • 430 views
    • 0 replies
    • 477 views
    • 0 replies
    • 516 views
    • 0 replies
    • 494 views
    • 0 replies
    • 430 views
    • 0 replies
    • 590 views
    • 0 replies
    • 592 views
    • 0 replies
    • 527 views
    • 0 replies
    • 382 views
    • 0 replies
    • 371 views
    • 0 replies
    • 542 views
    • 0 replies
    • 403 views
    • 0 replies
    • 413 views

• Topics

• followup ovde, zvali su me još jednom posle oko obnove ugovora i ponudili apsolutno isto - evo vam 5ica L ona je sad 4200 din i imate to i to - sve isto kao kad sam imao Soko Lite koji je bio 3600 ili tako nešto. I tu ih iskuliram planirano. Onda sam se "nameračio" da pređem na A1, imaju dva ova paketa prilično korektna, prvi onaj Neo 30 koji ako imaš lidl plus 😛 je 1 din 6 meseci a posle toga 2400, a generalno ne sećam se kad sam potrošio gigabajte neta (ovde ih ima 30) međutim ispostavlja se da u poslovnicama mogu da odobre odmah popust za ovu Neo Super koja je inače 3000 din, mogu da je spuste na 2100 tako da kad uradiš kalkulaciju ispadne za celu ugovornu obavezu oko 7000 din skuplje taj Neo Super nego ovaj Neo 30 a ipak daje duplo više roming neta pa kao ajde. Podnesem ja tu zahtev. Očekivano, javlja se MTS odmah istog dana, da pita što ja hoću da pređem, objasnim im "problematiku" toga da nude skuplju tarifu sa bukvalno svim istim stvarima kao do tad, i ova kao - jel vam odgovara 50% popusta na pretplatu sve vreme trajanja ugovora, koju god da izaberete 🙂 Tako da sad ova na kojoj sam bio tj. nova 5L ispada 2050 dinara. Sad još samo da stvarno ispoštuju kad mi stigne računa i bićemo ok :))
    • Tesla 3 sa posebnom ponudom uvoznika sada za 33500 eur https://autoblog.rs/blog/auto/vesti/2026/04/19/tesla-model-3-cenom-stigao-na-nivo-skode-octavije
    • ili, imam bolju ideju - Miloša Savčića, pošto je tamo registrovana Ambasada Južne Koreje :)) Bilo bi zanimljivo kada im neko šalje poštu na Ambasada Republike Koreje, Kim Il Sunga 4, 11000 Beograd :))
    • NBA liga zvanično je potvrdila ono čemu su se ljubitelji košarke u Srbiji nadali, Nikola Jokić je i zvanično u najužem krugu kandidata za MVP priznanje.   Kapiram da ipak neće izabrati Jokaru (a na ovoj fotki deluje kao da je i on svestan toga! 🙂  ali ajde, makar je upao u top 3 🙂
    • V...angine (od van + engine, ofc)?
  • Create New...