Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,715 topics in this forum

• 0 replies
    • 393 views
    • 0 replies
    • 398 views
    • 0 replies
    • 303 views
    • 0 replies
    • 356 views
    • 0 replies
    • 555 views
    • 0 replies
    • 301 views
    • 0 replies
    • 358 views
    • 0 replies
    • 317 views
    • 0 replies
    • 324 views
    • 0 replies
    • 366 views
    • 0 replies
    • 550 views
    • 0 replies
    • 413 views
    • 2 replies
    • 843 views
    • 0 replies
    • 334 views
    • 0 replies
    • 276 views
    • 0 replies
    • 325 views
    • 0 replies
    • 646 views
    • 0 replies
    • 531 views
    • 0 replies
    • 296 views
    • 0 replies
    • 342 views
    • 0 replies
    • 370 views
    • 0 replies
    • 630 views
    • 0 replies
    • 601 views
    • 0 replies
    • 332 views
    • 0 replies
    • 341 views

• Topics

• a jbg jasno je bilo da ce prosupljiti prica kada krene da pojasnjava sta silosi gde i kako, prosto to se uradi retko kada valjano ta retroaktivni razvoj celog stinga, mozda jer se prica uvodi polako ka tom raspletu pa ti taj rasplet bude vidljiv prosto previse dugo, a ti si navikao ne neke obrte tokom gledanja serije. Zato i iskljucim ocekivanja po tom osnovu, pa vise vozam mini zaplete po epizodama.  Mada mozda je u knjigama to bolje reseno, nisam citao nazalost
    • Jeste, u pravu si, piše i na njihovom sajtu "Songs of the Past launches in 2027 as a paid expansion for The Witcher 3" DLC se plaća nego sam pobrkao jer prethodna dva DLC-a isto daju besplatno za onoga ko ima samo osnovnu igru (što kapiram da sada i nije baš previše ljudi). Ali u svakom slučaju realno su mogli sve da naplate i ljudi bi rado platili ako bi bio kvalitetan content, a očekujem da će biti, a ovako zapravo to što su uložili u razvoj prebacuju u marketing budžet i grade dobru volju ka igračima pred lansiranje nove igre. Vrlo suprotno većini aktera na tržitu 🙂  
    • Nije samo remaster besplatan, DLC se plaća?
    • Mislim da CDPR radi ovde fantastičan marketing potez - em daje ljudima za "džabe" ono što svi ostali naplaćuju kao što je remaster i DLC, em taj DLC koliko sam ja skapirao povezuje donekle priču između Witchera 3 i 4, što je opet fantastičan potez da ubaci igrače u raspoloženje za novi nastavak. Sad samo ostaje da ne sjebu launch kao sa CP 2077, ali bih rekao da su ovo najpametnije uložene pare u marketing što su mogli da urade. 
    • Pa po onome što kaže Steam prodali su oko milion komada, što nije loše, ali mislim da je daleko od toga što bi Ubisoft voleo i što bi se njima računalo kao uspeh. Verovatno je u njihovoj nekoj matematici tu oko break-even, što je njima realno loše imajući u vidu da je logika poznatog IP-a trebalo da dovede dosta više ljudi. Ali jbg...  Mislim da sa ovim remake idu na "siguricu sigurice" kao neće da čačkaju bukvalno ništa što ne moraju čisto da bi ga kupili svi oni koji iole vole HOMM3.
  • Create New...