Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,715 topics in this forum

• 0 replies
    • 496 views
    • 0 replies
    • 481 views
    • 0 replies
    • 739 views
    • 0 replies
    • 485 views
  1. The Chant review

• 0 replies
    • 522 views
    • 0 replies
    • 465 views
    • 0 replies
    • 466 views
    • 0 replies
    • 686 views
    • 0 replies
    • 547 views
    • 0 replies
    • 405 views
    • 0 replies
    • 688 views
    • 0 replies
    • 461 views
    • 0 replies
    • 409 views
    • 0 replies
    • 429 views
    • 15 replies
    • 1.7k views
    • 0 replies
    • 431 views
    • 0 replies
    • 427 views
    • 3 replies
    • 703 views
    • 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 397 views
    • 0 replies
    • 483 views
    • 0 replies
    • 406 views
    • 0 replies
    • 378 views
    • 0 replies
    • 435 views
    • 0 replies
    • 425 views

• Topics

• da ne budem baš u hejtu kao g!!! koji jeste u pravu, ne znam dokle si stigao u gledanju ali pitanja dobijaju određene odgovore i može da bude da ti na polovini prve sezone budeš u fazonu što ovo što ono a zašto ovako a zašto onako, ali to se "posloži" do kraja sezone. generalno mislim da ni ovaj lik što je pisao knjige nije kad je radio prvu baš imao sve rešeno u glavi, verovatno je imao neku osnovnu ideju i neke razloge što se događa silo, ali tek kad se knjiga probila počeo je da mozga dalje pa napisao i ostale u pokušaju da detaljnije objasni dešavanja. evo recimo sad i ja u trećoj sezoni (a paralelno čitam i knjigu) imam neka pitanja koja trenutno čine stvari "šupljim" ali se sećam da sam imao slična i kad sam gledao i prvu i drugu sezonu.  
    • možda ovde, ne znam jel imamo neki "prirodne katastrofe" topic 😞    
    • bratstvo i jedinstvo na delu!
    • Kucamo na vrata zaboravljenih asova :)) Dade silne pare Boltu i Čenu, a takvo blago ima i u svojoj domovini! Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће некадашња прва тенисерка света Јелена Јанковић бити промотер специјализоване изложбе Експо 2027. у Београду. Јанковићeва је рекла да јој је велика част што ће бити амбасадор Експа и истакла да ће се потрудити да на достојанствен начин и са великом љубављу представља Србију свету.  
  • Create New...