Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

On 8/4/2022 at 11:17 AM, reki said:

bukvalno sam procitao WoT ocekujuci da si iznabadao nekog

vrati mi 3minuta

Полако Реки, пофасовао сам дискус у августу просле године... Јеси пробао нагло да се окренес кад ти нерв бриди сигурно да ниси! Мало да се засуши па ћемо да отварамо главе! Ваља набавити и камеру да имам неки видео за успомену!

14 hours ago, Junkie said:

Molim te jel možeš da koristiš srpski termin okinut i ne skrnaviš nam više jezik [roflmao]

Џаџа Наравно да могу па нисмо лицимУри!!! 

20 hours ago, f4ts0 said:

fato.....

Bilo oko 23:30 uvece i nagazim ga dobranih 120 tu pored Tempa i pripremam se za skretanje desno na nadvoznjak ka Cukarici. Ovaj Cayen batica trigerovan jer ga je ispolivao 307SW, 2006g vozi jedno 140, sece 3 trake i obilazi me pre penjanja na nadvoznjak da bi me overio kocnicama. Na toj uzbrdici pre nadvoznjaka inace moze da se vozi 110-120, ali u krivinu mora da se udje sa maks 80 

jel ti kapiras sta pises 😄

Који део Иги дечаче? Кајен и окинут сам већ примио к знању!

prevelik ti avatar m8

3 hours ago, Jose Jimenez said:

Kaže mi drugar juče da mu je na oči poginuo momak na motoru u Resavskoj. Vozio preko sto, uletao u makazice i u punoj brzini se zakucao u auto.

Nikad gluplja i besmislenija smrt.

Jbg, preko 100 u Resavskoj :c

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

53 minutes ago, manson said:

Još gori su biciklisti.

ne bas 😄 kili je rasista i generalista, ali svi znaju da su najveci moroni koji voze kola a nisu zasluzili ni kasiku da drze, problem je samo sto kad postoji moron biciklista/motorista, to se primeti vrlo lako (ili kad napravi sranje pa nema tonu metala da ga spasi)... 

jer automobilista ima najvise ofc, ovo je sve pitanje statistike, kolicina morona po glavi stanovnika je konstanta kontam 😄

nadam se da si otisao u neku pravu kafanu i da si preskocio Przar!
Zapravo sam bio nekoliko dana ali u potpunom nekom ludilu (pozitivnom :) da uopšte nisam gledao kafane u smislu šta je dobro nego daj samo nešto da se pojede. Dobio sam preporuku za Moravče i neke teleće repove ili šta već ali nisu imali :( pa sam jeo samo neki roštilj...

S druge strane sam bio potpuno fasciniran koliko se vozi Golf 2 :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

7 hours ago, digrejzo said:

vozi se jer nemamo 'leba da jedemo =c i cale ga i dalje vozi, '86 godiste, sto bi rekli hondasi milano red boja!

8 hours ago, Zwerko said:

S druge strane sam bio potpuno fasciniran koliko se vozi Golf 2 🙂

kad smo već na toj temi, ja sam sad u CG video više Yuga nego u celom Beogradu u proteklih 6 meseci. Da nema ovih Glovo što su izvukli te jugoooove (juge? juga?) iz naftalina da ih voze po gradu procenat bi bio još manji.

• 4 weeks later...

@Luckykako@Luckykako ide

Kako ide kampanja skupljanja za kameru Laki?! 🙂

Bilo par nekih sitnijih izliva besa bez komunikacije koji nisu vredni pomena, ali i 2 koja jesu! xD

Situacija 1: Zvezda - Makabi... Parkiram se u Save Grujica na dole (kasnije bitno). Kasnio pa se samo strcao niz ulicu. Odgledao onu patnju od utakmice, popricao sa kolegom nadajuci se da ce se malo rascistiti pa krenuo nazad. Dok sam tabanao uvideh koliko je sati i da sam se bas zajebao sto sam se parkirao nizbrdo... No rekoh na foru cu se okrenuti bez svetala dok neka lobanja ne bude gledala, pa tako i bi... 7-10 minuta se nismo pomerili i snimim preko ramena da je polako krenulo (pustio semafor kod Dr. Misovica). Kako je gepek paralelnog auta prolazio visinu moje haube, brzo upalih auto motajuci pun desni, ali jedna lobanja ispostavice se kasnije da je teleca snimila moju nameru pa se zaletela u mene... Ukljucio neka plavo/crvena svetla/rotaciju na plastici kod farova i robotsku (skremblovanu?) sirenu i zalepio mi se haubom uz haubu da bih odustao i oteza mi okretanje. Mic po mic, mic po mic zivot je u stvari jedan veliki vic! Okrenem se iz 2-3 puta i otvorim prozor znajuci da tele hoce da mukne i da se obrati. 

Tele: Gde si posao, jesi video da ti sviram da stanes?! 

Ja: Pa da se okrenem, nisi video? 

Tele: Ti si neki pametan? 

Ja: Sta trebam da cekam 45min da se rascisti?

Tele: Naravno da trebas da cekas, ako treba i celu noc.

Ja: To ti sledeci put pa probaj. 

Tele: Muuu i ode. 

Situacija 2: Friske od danas 🙂 Vracam se iz Panceva sa utakmice i povezoh kolegu do Ade. Krenuli obilaznicom i dosta njih vozi 80 ali se sklanjaju u desnu traku. Ispred mene neki golf koji se uz migavac sklonio iz leve da ga preteknem (vozio sam 120). Bila guzva pa sam vozio levom no kako sam video ovog golfa da se zalece iza i ja se uz migavac polako sklonih da me pretekne. Kako je prosao tako i ja za njim. On 130-140 ja nekih 110-120 i picimo maltene par KM do ispravljanja krivine kad odjednom golf grece da koci... Mislih na prvi mah da ce usporiti medjutim ispalo naglo kocenje do 70.. Uhvatim ugao da pogledam sta se desava ispred kad neka  superb jebe u levoj i ne vadi. Obidjem ga, svirnem mu i uredno pokazem srednji prst vijoreci ga kao zastavu sto je iziritiralo nasu telecu glavu 2... U tom trenutku smo izasli na pravac i semafore a superb koji se do tada gusio i vukao po putu odjednom dobija super snagu! Tu vec vozim 100 znajuci da redovno pecaju na tom pravcu gde je 80 ali ne jebem. Zalece se da me obidje sa desne i provuce izmedju vozila u desnoj i mene u levoj sa nekih 120 medjutim malo sam ubrzao i vozio po liniji da blokiram obe trake. Lik krece preko zute gde se ja vracam u levu i kako smo obisli vozilo u desnoj traci tako mi se zalece u desno krilo i to sve sa nekih 80-100. Uz malo kocenja i eskivaze  nastavljamo dalje i ubezo stajem na semaforu... Spustam prozor i cekam tele 2 koje se ubrzo zaustavlja u traci za levo sa otvorenim prozorom. 

Tele 2: Muuuuuu, ovaj: Hoces odmah sada odmah da te vodim u 29og u stanicu jesi me cuo?!!! 

Ja: Sta si ti neki inspektor? 

Tele 2: Sta mi blicas jel vozim 80?

Ja: Kultura je da se sklonis kad vec vozimo 120-130

Tele 2: Jesi normalan ogranicenje je 80!!!

Ja: Sta si sada jesi li inspektor ili saobracajac? 

Tele 2: Da cutis sada da cutis jesi cuo! Jel vidis da imam dete nazad? 

Ja: Kako da vidim kad nisam skoro mazao soferku X-rejom a i nemam polaroidne cvike kod sebe!!! Ovaj: voleo bih da mi objasnis kako mogu da znam? 

Tele 2: Zato vozis 80!!!

Ja: Zato ne budes bezobrazan nego se sklonis u sporiju traku... 

Tele 2: Muuuu, ovaj: hoces sad da izadjemo tamo da ti objasnim par stvari?!! 

Ja: Mogli bi, ali nije ti hitno... 

U tom trenutku otvorilo zeleno pa je demonstrativno nagazio i isekao me da mi stavi do znanja! 

Vozili smo tu duzinu do pancevca i cekao me 2x da me isece medjutim skapirao sam pa mu nisam udovoljio 🙂 sklonih se na trenutak par vozila iza njega i kad nije gledao obidjoh ga dok mi je motor vristao u trecoj! Zacnuo sam ga jer pezo opet jase! Onda je obisao u zutoj par vozila i naglo usporio sa 100 na 60-70 ispred mene. Zajebavao me par puta medjutim iskulirao sam ga pa smo se razisli kod silaska u des. Stefana! Cak i onaj iz kajena je bio gospodin za ovog!

prevelik ti avatar m8

On 8/9/2022 at 12:55 AM, digrejzo said:

vozi se jer nemamo 'leba da jedemo =c i cale ga i dalje vozi, '86 godiste, sto bi rekli hondasi milano red boja!

a Moravce je standardno dobar pik, gj!

Ja sad kad sam bio htedoh u Moravu, onda nisam mogao da je pronađem (?) onako u prolazu uveče kolima i završih u Čaršiji. 

Nije bilo loše, mada je moglo i bolje!