Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

dobio holandski residence permit, od septembra sam na full time mba o/

• Upvote (+1) 2

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ispeglah dusu malopre. Jebala me Karadjordjeva na +60C da me jebe bas

gde si jeo? ne verujem da je karadjordjeva per se kriva za peglanje, mozda im nesto bas i nije bilo kako treba.

a naravno, mozda se samo hvalis da si jeo karadjordjevu :D

Forum neprikladan za signaturu!

:)

Otvoriše na krstu neku "El Greco" pekaru, kao sve grčke stvari, ovo ono ... ne deluje ovako loše na prvi pogled, mada kidaju sa cenama. Ali eto, ako neko baš gotivi ta grčka peciva, ima tu :) posebno ako je iz zemuna ili nbgda :)

dobio holandski residence permit, od septembra sam na full time mba o/

BRAVO DVINI!!!!

Plače mi se koliko je teško :/

UŽAS JEDAN.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Otvoriše na krstu neku "El Greco" pekaru, kao sve grčke stvari, ovo ono ... ne deluje ovako loše na prvi pogled, mada kidaju sa cenama. Ali eto, ako neko baš gotivi ta grčka peciva, ima tu :) posebno ako je iz zemuna ili nbgda :)

Ja ću čekirati sutra, pa javljam utiske :D

:v

Plače mi se koliko je teško :/

?

:(

Kopam po porukama na starom nalogu i umirem od smeha cega tu sve ima :D od poruke tipa "cao, jel to stvarno tvoj stomak", preko "reci mi molim te, da li znas ko se jos na forumu drogira, osim mohija", do "nemam vremena da izlazim (poz vudu)"... :D ajooooj :D 

i naravno, lakijevo objasnjenje zbog cega me je suspendovao :

Edited by Ma_

Boli te kurac, tamo bar imaš 100 prilika dnevno da se privališ nekom na džoint :LOL:

XF7ehBK.gif

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...