togFU Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Dobar kupujem malom za osamnest rodjendan a ja sam dobro zadovoljan svojim Q7 pozdrav iz Stutgart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Cek ali to mi nekako ne deluje logicno, ako nas zaobilazi ta smanjena carina pa onda imaju i carinu u EU? Ili samo kod nas dolazi iz Meksika a u Nemacku dolazi iz Nemacke? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 22 minutes ago, Zwerko said: Cek ali to mi nekako ne deluje logicno, ako nas zaobilazi ta smanjena carina pa onda imaju i carinu u EU? Ili samo kod nas dolazi iz Meksika a u Nemacku dolazi iz Nemacke? To zavisi od sporazuma izmedju Meksika i Brisela(EU) koji mozda postoji ne znam. Ukoliko postoji moguce je da nema carine jer realno sta ce EU da uvozi iz Meksika :D 23 minutes ago, tortky said: @Majstor bora Reci Viktore nesto mi delujes manje toksican ovih dana jel si se zaljubio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 :DDD KACMO kod izbora za automobil godine, ovde nije ni objavljen izlazak audija a5, verovatno zato što dolva ne voli audi / dosadan mu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 tebra okacio sam jedan gore, a jednom sam posvetio topik u 15 min danas :) a taj a5 restajling je za pičke 3 hours ago, Zwerko said: Cek ali to mi nekako ne deluje logicno, ako nas zaobilazi ta smanjena carina pa onda imaju i carinu u EU? Ili samo kod nas dolazi iz Meksika a u Nemacku dolazi iz Nemacke? svi će dolaziti iz meksika i valjda se gleda zemlja porekla pri uvozu. ovo je mislim problem mnogima i kada uvoze polovnjake iz EU - jes ga ti kupio u Njemačku, ali ako je proizveden u Japanu - FT1P u najavi Audi Q5 in fleš, u Parizu salon sad Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 pa nije restajling, novi model je u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 cake is a lie btw nova Nissan Micra, long time no see .... u suštini Reno Klio 0,9 3cyl turbo 90 KS 1,5 dCI 90 KS Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 izgleda kao neki ford focus - fiesta pozadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 kul je, šta znam... al ne znam što svi sad furaju ovaj fazon zadnjih stakala (C-stub)? Baš nekako previše lima... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 evidentni trend, kao i za sve drugo u svakoj industriji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 Videh da je Suzuki vratio Ignis - gde idu sa njim? Mali gradski ali povoljni auto ili su u "fešn" fazonu sa Adamom i ekipom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 On 9/29/2016 at 5:18 PM, dovlagsi said: nebitno ciji je bedz u ovom slucaju ferrari radio motor, 100 ks vise od bmw m3, tri-cetiri sekunde do stotke, 310 km/h da su stavili cenu 100.000 opet bi bilo svejedno dzabe sve ako nema zvucnike sa zvukom motora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 4 hours ago, Lucky said: Videh da je Suzuki vratio Ignis - gde idu sa njim? Mali gradski ali povoljni auto ili su u "fešn" fazonu sa Adamom i ekipom? Da, vrlo zanimljivo... 1.0 turbo benzinac... fanki auto :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Poy Opeglao ga je kao zvecku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 pa, nije ga bas opeglao kao zvecku na kraju, ali bi ga sasvim sigurno razbio na bilo kojoj drugoj, normalnoj stazi. porsche valjda ima pogon na svim tockovima + klizava, stara staza + Mate je vozio svoj auto, nije bas profi vozac :) stoga mislim da je razlika sigurno jos veca, imajuci u vidu koliko je rutinski oprao laferrari na onoj drugoj stazi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 On 4.10.2016. at 9:40 PM, dovlagsi said: Da, vrlo zanimljivo... 1.0 turbo benzinac... fanki auto :) da, da, to je to - kul smo i urbani - nisam siguran koliko će im to proći ako je auto iznutra kao vitara - k'o od neke sekundarne sirovine da je napravljen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 zjuuuuu Quote Мотоцикл будућности је толико безбедан за вожњу да мотоциклиста неће морати ни кацигу да носи, јер никада неће пасти, тврде челни људи БМВ-а. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 ajmo betmene ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 51 minutes ago, Debeli said: Мотоцикл будућности је толико безбедан за вожњу да мотоциклиста неће морати ни кацигу да носи, јер никада неће пасти, тврде челни људи БМВ-а. lol, to možda u idealnom svetu gde nema debila koji mogu da te pokupe na raskrsnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 realno - ja sam isprva mislio da ima tako neke dodatne sisteme zaštite, neka ludila (ipak je koncept) - ali on "samo" stoji uspravno samostalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 nova bmw petica Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 sve isto :) ovo baš moraš da si bmw fan pa da ispratiš razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Sad petica jako liči na sedmicu, a ranije nije toliko... samo ne znam da li je ovo facelift ili baš novi model? (mrzi me da googlam) U svakom slučaju za nijansu mi je bolji od prethodnog modela, što je dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 Razlika u spoljnom dizajnu je ogromna u odnosu na predhodne serije E i F. Takodje sa G serijom napokon beze iz zapadnog minimalistichnog dizajna, koji striktno nemci vole i shvatili su da trebac ici malo u korak napred sa trzishtem. Pre svega Azijskim gde se trazi malo vishe na unikatnosti, sa logichnim razlogom. :) Da, takodje nova 5ca podseca na crte koje su pocheli da guraju u nove serije 3-4 , dok je detalj odakle pochinje hauba, neshto shto su ubacili od nove 7ce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 13, 2016 Report Share Posted October 13, 2016 dobar. drže se onoga što valja i ne talasaju mnogo, što je super. fina evolucija svega do sada enterijer takođe vrlo kvalitetan! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts