Jump to content

Vesti iz sveta automobilizma

VELIKI KURAC

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

9 hours ago, dovlagsi said:

Ma jok, spolja je 98% isti.... Unutra su izmene. 

pa onda još logičnija izmena.

pričao sam baš sa kolegom koji je hteo da uzme Tucsona i poredio sa Sportage, bukvalno kaže da je tačno jedan nivo opreme ispod Tucson bio u odnosu na Sportage sa sličnim karakteristikama i cenom. Očigledno su sad odlučili da ih izjednače pa će i Tucson dobiti taj veliki ekran i šta god već.

• Like +1 1

4 minutes ago, Dule_smor said:

Ako je veliki ekran najbitniji deo opreme onda stvarno treba kometa!

nije, ali je deo celog paketa plus je trend. tako da za iste pare od opreme si dobijao manje + nemaš taj ekran. pod opremom mislim na sve što nije core tipa motor etc. tako da isti proizvođač nudi dva modela (oba ružna, da se pomene!) koji su 99% isti auto, ali u jednom brendu ne nudi sve šta nudi u drugom za iste uslove. Sad to verovatno hoće malo da izjednače, a i drugi ih odavno tim povodom prestižu.

Pa realno ovaj novi dizajn su već gurali na Sandero i već je on tad izgledao kao da ne odgovara klasi u kojoj pripada, u pozitivnom smislu, tako da mi je bilo logično da će da poguraju isti i za naredni Duster i taman kad ga još malo namunje da je za "off road" može da dobro ispadne. I jeste.

Baš me zanima uživo na šta će da liči, ali rln za te pare deluje kao vrh kupovina.

Pa klikni gore na snimak, da vidiš uživo

Dacia stvarno radi sjajan posao, pravi je auto za narod. Čitam sad, za 20k ćeš imati verziju sa 50+50 lit rezervoarima, benzin + LPG, sa turbo motorom od 1000 kubika. Rejndž je 1300 km 😐fabrički svič između goriva.

Druge verzije su 48V mild hibrid 3cyl 1000ccm Miller-cycle sa 130 KS i hibrid sa ukupno 140 KS - 1600ccm atmosferski benz atkinson + 40 kW elektromotor i starter. Svaki je dobar sklop i zvuče vrlo dugotrajno. Svaka im čast. 

facebook.com/speed.rs