Highl1 Posted November 24, 2021 Report Share Posted November 24, 2021 igrom slučaja, drugar juče dobio dete, i kod njega na čast svratio drugi drugar koji je uzeo compassa skoro, pa me vratio compassom gajbi. Laki, ono brate ne vredi 30k, da jebe oca, užas je unutra 🙂 vozio sam se letos u Stelviu, i da su isti segment (a ko što je Dovla objasnio, nisu), compass je baš treš unutra i na nivou je i30 u osnovnoj opremi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 8 hours ago, Highl1 said: igrom slučaja, drugar juče dobio dete, i kod njega na čast svratio drugi drugar koji je uzeo compassa skoro, pa me vratio compassom gajbi. Laki, ono brate ne vredi 30k, da jebe oca, užas je unutra 🙂 vozio sam se letos u Stelviu, i da su isti segment (a ko što je Dovla objasnio, nisu), compass je baš treš unutra i na nivou je i30 u osnovnoj opremi pih, ako je stvarno tako onda njesra. meni je taj momenat kako izgleda auto iznutra dosta važan. zato su mi i svaki hyundai, škoda, pa čak i toyota i honda u novim izdanjima bezveze. znam kad 2018 gledao na sajmu modele, Renegade je u tom trenutku iznutra imao veoma solidnu završnu izradu u odnosu na ove druge u tim cenovnim rangovima, pa nekad i od skupljeg ranga. Po slikama mi je delovalo da Compass to prati, ali očigledno nije tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 baš užasna plastika, soc deluje ceo infotainment, sve kao da je nekako sklepano da bude što jeftinije Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 13 hours ago, Highl1 said: igrom slučaja, drugar juče dobio dete ja bi pre rekao da je jeboa pre ~ 9 meseci 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 25, 2021 Report Share Posted November 25, 2021 3 hours ago, Highl1 said: baš užasna plastika, soc deluje ceo infotainment, sve kao da je nekako sklepano da bude što jeftinije jbg 😞 fiat izgleda ponovo fiatuje. btw, drugar kupio Tipo neki najnoviji, moram reći da je za tu cenu vrlo korektno taj auto napravljen. u toj kategoriji hjundai, dacia, štagod, dobro deluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Beograd dobija sajam polovnih vozila - B92 Quote Glavni grad Srbije dobija svoj prvi "Sajam korišćenih vozila" koji će se održati od 3. do 5. decembra u Beogradskoj Štark areni. Zlatno doba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 14 minutes ago, manson said: Beograd dobija sajam polovnih vozila - B92 Zlatno doba. video sam ovo nisam mogao da verujem. iskočilo mi kao reklama ja gledam šta bre štark arena wtf kad ono sajam polovnih vozila :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Oće li biti hostesa? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 haha čekaj pa ovo je sve bolje Quote Cena karte iznosi simboličnih 300 dinarai one se mogu kupiti prilikom dolaska na sajam na blagajni koja se nalazi na severnom ulazu arene, hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 59 minutes ago, Zwerko said: Oće li biti hostesa? Verovatno neke polovnjače. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 1 hour ago, manson said: Beograd dobija sajam polovnih vozila - B92 Zlatno doba. Bukvalno tuga, cemer i jad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 1 hour ago, manson said: Verovatno neke polovnjače. sad bi neko napisao "od 1 do 6 godina" ali nemojte, da nas ne uhapse! :)) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 Ja mogu da se zakunem da sam najavu za sajam polovnih automobila već video pre par godina? Moguće da je to bilo prošle godine, pa otkazano zbog kovilja, pa je sad ipak opet "prvi" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2021 Report Share Posted November 29, 2021 43 minutes ago, togFU said: Ja mogu da se zakunem da sam najavu za sajam polovnih automobila već video pre par godina? Moguće da je to bilo prošle godine, pa otkazano zbog kovilja, pa je sad ipak opet "prvi" 🙂 kvik gugl kaže bilo u srpskoj atini! https://www.danas.rs/zivot/auto/sajam-polovnih-automobila-na-auto-moto-berzi-u-novom-sadu-21-i-22-septembra/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 BMW XM standalone M projekat koji ide u serijsku proizvodnju, ne deli platformu ni sa jednim akttuelnim BMW-om Plug-in hybrid 750 KS, zwerko reaguj! Nadam se da će ih Citroen tužiti zbog oznake modela! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 3 minutes ago, dovlagsi said: Plug-in hybrid 750 KS, zwerko reaguj! 750KS, može! Malo ružan doduše ali bitno da je moćan! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Al samo na struju će ići ko Kremenkov auto! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 29 minutes ago, dovlagsi said: BMW XM standalone M projekat koji ide u serijsku proizvodnju, ne deli platformu ni sa jednim akttuelnim BMW-om Plug-in hybrid 750 KS, zwerko reaguj! Nadam se da će ih Citroen tužiti zbog oznake modela! Skoda Kodiaq, onaj pikap Elona Maska i svinja imali dete i ispalo ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 1 hour ago, togFU said: mislim da si omanuo, najjače da ova ekipa priznaje EV ili plug-in kao bilo kakav koncept :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Just now, Lucky said: mislim da si omanuo, najjače da ova ekipa priznaje EV ili plug-in kao bilo kakav koncept :)) Mili, ne znam šta ti tačno znači to EV i "koncept" ali ako si me osramotio pred celim rurom sledi fizički obračun! Što mi se ne bi svidžao BMW novi, jeste da više volim audi ali ovaj BMW moderan nekako a i velik što je najvažnije, plus ima 750 konja šta nije jasno breee 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 2 hours ago, togFU said: Mili, ne znam šta ti tačno znači to EV i "koncept" ali ako si me osramotio pred celim rurom sledi fizički obračun! Što mi se ne bi svidžao BMW novi, jeste da više volim audi ali ovaj BMW moderan nekako a i velik što je najvažnije, plus ima 750 konja šta nije jasno breee hahaha, 750 konja realno si me zafrkn'o ali i dalje mislim da je Q7 proverena šema. doduše sad videh što ima dva znaka pozadi :))) aha pa ovo kao one renesansne slike, svakim gledanjem otkriješ nešto novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Urus killer, pa ovi se šale. Vidi na šta ovo liči, na ovim slikama još je gore, kao pogrebno vozilo ovaj zadnji deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Meni je urus isto odvratan, kao i svaki drugi suv, cak iako i on pokusava da pozadi lici na sedan. Ovde se mislilo na performanse Laki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts