Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Надао сам се таквим одговорима, тј. да није нешто типа ''имаш најк папуче у чика љубиној'' :)

Фазон је што су ми се сјебале ове маторе, а соба ми је минус петсто увек и онда не вреди... а исто је фазон што ме мрзи да одем по хлеб, а камоли по папуче:)

Али ако има по имо центру или тако нешто, пошто ми је то испред гајбе, онда екстра

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Али... али... филинг? Не знам, закољи фоку, па гурни ноге у њену тибу, биће ти топло, а имаћеш најјачи трип икада, а то су босе ноге у кревету зими:)

r9GyT.png

papuce i carape, kakva kolicina beskorisnih izgovorenih reci

"killy vs rl" teaser trailer for new season

Um caruje, Dundo Maroje!

sutra krece Coca Cola Karavan, a ja sam Deda Mraz, kao i prosle godine. Ko zeli da se slika sa Deda Mrazom, pokloni knjigu za decije bolnice, malo se druzi sa mnom i medvedicima, dobrodosao je sutra u 18h ispred Delta City-ja. Vidimo se! :)

Видео сам данас у бусу рекламу за караван и одмах сам се сетио тебе : )

Onaj ask.fm što sam video da sad koriste trenutne generacije tinejdzera je popeo skalu internet retardacije na sasvim novi nivo

Јел може неко да ми објасни о чему се ради овде, заиста бих желео да знам? Питао сам буразера, каже да се тиме служе фејсбук корисници када желе нешто анонимно да питају друге кориснике, што ништа не разјашњава, па сам га питао да ми да пример упоребе, каже "када желиш да питаш неку девојку да ли је невина" [onjelood] зар им није лакше да направе фејк профил, а можда није, не знам... Успех Twitter-а ми је био задивљујућ, и даље је, а тек ово, па шта је следеће лол

Inace cuo sam da lik (ili njegov rodjeni burazer) namerno dobija batine da bi mogao da te tuzi. Znaci bas je ono dno dna lik.

Причао ми ортак за сличан случај у његовом месту, локални пајдоман је у комбинацији са адвокатом, а пошто често краде увек је први осумњичени за ту работу, ко га савата одмах следи тужба и њих двојица деле кеш. Надам се да провоцирање на фејсу није дошло услед несугласица око тога колико грама протеина по килограму телесне масе треба за булк фазу [:D]

А немам јебига, баба је прематора па не мере да прави више, а имо сам и вунене чарапе и вунене патофне негда

инб4 научи да штрикаш

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Има тога да се купи по пијацама, сигурно. Могао бих да се закунам да има на Каленићу. А вреди цимања, јер у њима буквално не може да ти буде хладно. :)

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

То већ звучи скоро па изводљиво док гледам хладан зимски дан и седим за компом који фура ствари на макс!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...