strokan Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 А јел се зна ко ће плаћати те семинаре? Да ли несавесни возачи или држава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 dobar vic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Kili, šta si vozio vozio si! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Haha, boze, da li oni stvarno veruju u efekat te teoretske nastave?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 veruju u kopiranje svega i svačega sa zapada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 iton trazili me panduri jutros,probudili svecu,stoka bila nepristojna i tako to,ali sam ja u Svedskoj HIJAO,JEBI MAJMUNE! enivej,kontam da ce sad poceti cesce da me traze,pa cisto da se konsultujem sa vama keva i sesa otvaraju vrata,tj. bolje i da ih ne otvaraju? prodaju im neku pricu tipa zivim sa devojkom u beogradu ili tako nesto? panduri ne smeju da mi udju u kucu? ako su bezobrazni,da im traze broj znacke,pa ono,neka random pretnja tipa UJAK MI JE KOMANDIR U SUPU,PRIJAVICU VAS? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Sa devojkom kažete? A jel prijavio promenu mesta boravka? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 iton trazili me panduri jutros,probudili svecu,stoka bila nepristojna i tako to,ali sam ja u Svedskoj HIJAO,JEBI MAJMUNE! enivej,kontam da ce sad poceti cesce da me traze,pa cisto da se konsultujem sa vama keva i sesa otvaraju vrata,tj. bolje i da ih ne otvaraju? prodaju im neku pricu tipa zivim sa devojkom u beogradu ili tako nesto? panduri ne smeju da mi udju u kucu? ako su bezobrazni,da im traze broj znacke,pa ono,neka random pretnja tipa UJAK MI JE KOMANDIR U SUPU,PRIJAVICU VAS? Bolje da kaze da trenutno nisi tu :) nego da zivis sa devojkom jer ti je onda mesto prebivalista na drugom mestu a ti to nisi pr ijavio :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 dobro de,skontao sam :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 dobro de,skontao sam :) Samo priča "da si izašao negde, ne znamo kad će se vratiti". Ne smeju da ti pretresaju kuću, ali se navikni da dolaze u 5-6 ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 A da kazu tvoji kako si otisao da radis na brodu 6 mjeseci :DDD to je vidis aktuelno...samo bi onda imao problem kod mohija :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Realno, "trenutno nije tu" je kul, ali pazi se da ti ne upišu onu fiktivnu, što smo već razglabali, možda baš i na ovom topicu, da posle nemaš probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 meni stigo neki poziv za javljanje u mup zemun, bez ikakvog urucivanja istok, niko nista nije potpisao, cak nije ni bilo u koverti, vec onako ofrlje zakaceno za ulazna vrata lol? sto je najsmesnije, stigao je u petak da se javim u subotu u 12:30 a ukoliko se ne odazovem, bice mi upisana 'fiktivna' adresa lol? uz kosultacije (pusa viki) vraceno je 'posiljaocu' da nisam trenutno u bgu uz potpis roditelja :) cekamo njihov sledeci korak! napisali smo da sam kao van beograda trenutno i da ne mogu da se javim u to zakazano vreme, nikome nista nije uruceno na ruke do sada, niko nista nije potpisao, mislim od ukucana, tako da mislim da mogu da me povuku za kurac, jos uvek. sta ce biti dalje, pojma ne znam, ponavljam, cekam njihov sledeci korak :) pa evo ti konkretno, stiglo mi je to sranje iz mupa zemun samo poziv da se javim u tu i tu ulicu taj i taj sprat ta i ta soba (broj predmeta je upisan)... stiglo u petak ZAKACENO za vrata bez ikakve koverte, niko nista nije potpisao i kao ako se ne odazovem bice mi upisana fiktivna adresa. samo sam im prosledio odgovor (u prethodnom postu sam napisao sta) postom na tu istu adresu na koju su me zvali dakle, sledeci korak im je bio da me zovu na kucni fiksni, keva se javila, ovaj uredno dobar dan dobar dan, treba mi stanko, keva mi daje slusalicu i ostalo je istorija... smorila se mama do jaja, cim mi je predavala slusalicu skapirala je ko me zove... i jebi ga, tu sam, kuci sam, nisam vise van bga, krenuo da cima, preti za fiktivnu i kao dodji u kancelariju tu i tu taj i taj sprat itd.. otisao sam tamo da bi mi urucio resenje o novcanoj kazni u iznosu od 5k din za pojas L O L +1k za neke pausalne troskove. znaci nista od onog za sta me je i zaustavio, voznja bez upaljenih svetala kazne od 5-15k i 1-6 bodova... smehoteka... danas platio, vise nikada, probacu da ako tako nesto bude slicno u buducnosti ili da petljam muljamm i lazem ili da podmitim :) iskustvo vise, svakako, niko se naucen nije rodio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 pk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 6, 2013 Author Report Share Posted February 6, 2013 idemo bre, jos mesec dana zabrane voznje. stiglo mi pismo iz panceva za prekrsaj iz 2010te za prekoracenje :D pisaj po ciganima, srbima i sirotinji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Зар не застарева случај након 2 године? Јел си био код судије за тај прекршај? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 sad je 4 godine za zastarevanje, ako se ne varam Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Могуће, али тад је још био стари закон на снази, тако да мислим да је застарело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 (edited) Zastarelost izvršenja kazne i zaštitne mere lan 77. Izreena kazna i zaštitna mera ne mogu se izvršiti ako je od dana pravosnažnosti presude protekla jedna godina. Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere poinje od dana pravosnažnosti presude kojom je izreena kazna odnosno zaštitna mera. Zastarevanje izvršenja kazne i zaštitne mere ne tee za vreme za koje se izvršenje ne može preduzeti po zakonu. Zastarevanje se prekida svakom procesnom radnjom nadležnog organa koja se preduzima radi izvršenja kazne, odnosno zaštitne mere. Posle svakog prekida zastarevanje poinje ponovo da tee. Izvršenje kazne odnosno zaštitne mere zastareva u svakom sluaju kad protekne dva puta onoliko vremena koliko se po zakonu traži za izvršenje kazne, odnosno zaštitne mere. preuzeto sa -> http://zakonski.info/Dokumentacija/srbija/propisi/skupstina/zakoni/z%20a%20k%20o%20n%20o%20prekrsajima/body.pdf elem. brat mi vozi vec 10g, 8g od kako je napunio 18g. voli da divlja i da vozi brzo, ali to radi dobro (koliko god to glupo zvucalo), iza sebe ima 5 relija (tara, avala, kosutnjak) isto tako ima i gomilu kazni... brza voznja, pojas, nedozvoljeno parkiranje, nedozvoljeno preticanje itd. itd. 1 sudar na pocetku kad je poceo da vozi u kom nije bio kriv, i 3 od tad gde je divljao i zakucao se u banderu/parkirane automobile. jedina kazna koju je u zivotu platio jeste bila kad ga je pauk pokupio na pocetku vozacke karijere, i to su mu matorci dali a od tad ni jednu... sta radi? znamo postara 27g pa kad god je neka plava koverta napise da nismo bili kuci, po preporucene posiljke ne ide a kad policija zakuca na vrata jednostavno se ne pojavljuje dok ne odu (posto ovi nemaju pravo da udju u stan). pre nesto vise od godinu dana stiglo mu je 5 belih koverti u kojima je bio obavesten da su postupci zastareli i da ga nece goniti. ja sam krajem 2011 i pocetkom 2012 imao 2 nepropisna parkiranja (platio sam da podignem auto, ali sam iskulirao kaznu), posle 3 meseca su mi stigle 2 opomene da treba da platim kazne al sam iskulirao i sad cekam zastarenje (novembar i mart). isto i ti kili ako nemas frku da ce da te cimaju samo kuliraj my 2 cents ;) Edited February 7, 2013 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 7, 2013 Report Share Posted February 7, 2013 Ovo sto se zastarelosti tice sto si napisao se sve odnosi na vreme od pravosnazne presude, njemu je tek stigao poziv za sud, jos ga nisu osudili. Ne znam koliko treba da prodje od izvrsenja dela da bi zastarelo. Sto se brata tice sve je to fino i lepo dok ne ode da izvadi neki novi dokument (licna karta, vozacka) pa salterusa kaze samo "biiip, fiktivna adresa"... Onda se vrati par strana unazad pa pogledaj postupak, uglavnom morace da plati sve kazne koje do tada nisu zastarele kao i jos gomilu smaranja. Shvatili panduri da ih gomila ljudi tako zeza... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 meni je juče stiglo od komunalne da dođem 5. marta na sud, razlog što sam parkirao na trotoaru u Dimitrija Tucovića, ispred moje zgrade. Pitao komšije, i druge, da li je još nekom stiglo, kažu jok A datum, 7 jun prošle godine, u 20:15 Naravno, svako ko je ikada prošao kroz Dimitrija Tucovića, zna da cela jebena ulica parkira na trotoaru ispred zgrada... Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 morali da ispune kvotu, pa kao vele, ovaj sa Audijem ima da plati. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 16, 2013 Author Report Share Posted February 16, 2013 da vozi A6 ne bi smeli da pisu! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted February 16, 2013 Report Share Posted February 16, 2013 A Q5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts