Crash Override Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 (edited) http://www.imdb.com/title/tt3846642/The Girlfriend Experience Serija obećava - upravo izašla prva epizoda. Navodno rađeno po Soderbergovom istoimenom filmu. Dobra režija, dobra produkcija. Edited April 10, 2016 by Crash Override Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 (edited) http://www.imdb.com/title/tt5425186/Horace and Petenova serija louisa c.k.-a, neću ništa da govorim o seriji, ja volim tog čoveka i serija mi je odličnaposle prvih 15 minuta serijehttps://cdn.meme.am/instances/400x/32466111.jpg Edited April 10, 2016 by Bliss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 The Night Manager pogledao prvih pet epizoda...Nako, dobar je Hugh Lorry naravno, ali nekako sam vise ocekivao...http://www.imdb.com/title/tt1399664/mozda i ja preumoran gledam pa zato... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 24, 2016 Author Report Share Posted April 24, 2016 Billionshttp://www.imdb.com/title/tt4270492/?ref_=nv_sr_1Najbolja sapunica ikad snimljena! Bukvalno poslednja scena sezone, sam kraj, je nasapunjan na maksimumu. Inače je odlična. Doza stručnih termina i uopšte "stručnosti" je na minimumu i sve je zasnovano na tri glavna lika - Đamatija, Luisa i Megi Sif. Megi Sif otkrovenje (u svakom pogledu, bar za mene)!!! Ova dvojica su standardni sabijači. Likovi su napisani over d top, sva tri (i ostali, mada oni nisu toliko bitni). Ova dvojica imaju jednu zajedničku crtu koja je presudna i to je interesantno neko vreme, onda smori, ali onda shvatiš da je sapunica. Ona ih balansira.Za mene, najveći kvalitet serije je što ni malo nije dosadna. Nema klifhengera, nema filera i nema ponavljanja (osim u razvoju ličnosti, ali je to opravdano a i sapunica je ako nisam do sada rekao). Mogao bih da je gledam jednom nedeljno neograničeno. Najveći problem je što je prosto nemoguće indentifikovati se glavnim likovima.Svaka serija koja ne mora da se FF-uje je vrhunska. 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 http://www.imdb.com/title/tt5425186/Horace and Petenova serija louisa c.k.-a, neću ništa da govorim o seriji, ja volim tog čoveka i serija mi je odličnavideh da je ovo cancelovano, kaže troškovi su preveliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 25, 2016 Report Share Posted April 25, 2016 pa neće biti druge sezone svakako priča se završila u poslednjoj epozodi, sad ne znam da li su usput odlučili to ili je plan od starta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Jel istina da je sledeca epizoda VIkinga tek na jesen ili kada vec kasnije ove godine? Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Istina je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Smor, mislio sam da me loze. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Pa tempirano je zbog GoT-a verovatno da se zavrsi pre tog pocetka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Jel istina da je sledeca epizoda VIkinga tek na jesen ili kada vec kasnije ove godine?istina je Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Poce dobro treca sezona Penny Dreadful. Ubacili su jos jednog poznatog lika i deluje da ce biti jos jedna odlicna sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 (edited) Одгледао прву сезону Vinyl-a. Мени легло ко будали шамар. Више него задовољан. Edited May 9, 2016 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Horace & Pete vrhunska serija, gledam epizodu jednom nedeljno da se oporavim. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 Billionshttp://www.imdb.com/title/tt4270492/?ref_=nv_sr_1Najbolja sapunica ikad snimljena! Bukvalno poslednja scena sezone, sam kraj, je nasapunjan na maksimumu. Inače je odlična. Doza stručnih termina i uopšte "stručnosti" je na minimumu i sve je zasnovano na tri glavna lika - Đamatija, Luisa i Megi Sif. Megi Sif otkrovenje (u svakom pogledu, bar za mene)!!! Ova dvojica su standardni sabijači. Likovi su napisani over d top, sva tri (i ostali, mada oni nisu toliko bitni). Ova dvojica imaju jednu zajedničku crtu koja je presudna i to je interesantno neko vreme, onda smori, ali onda shvatiš da je sapunica. Ona ih balansira.Za mene, najveći kvalitet serije je što ni malo nije dosadna. Nema klifhengera, nema filera i nema ponavljanja (osim u razvoju ličnosti, ali je to opravdano a i sapunica je ako nisam do sada rekao). Mogao bih da je gledam jednom nedeljno neograničeno. Najveći problem je što je prosto nemoguće indentifikovati se glavnim likovima.Svaka serija koja ne mora da se FF-uje je vrhunska.lepo je Bole opisao, odličan je Billions Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2016 Author Report Share Posted May 15, 2016 The Ranchhttp://www.imdb.com/title/tt4998212/?ref_=fn_al_tt_1Odlična ekipa, Kučer, Masterson, Sem Eliot i Debra Vinger. Ovo poslednje dvoje su ozbiljni, ozbiljni glumci, ol' skul. Sitkom je u pitanju. Daleko od najsmešnijeg i najboljeg, ali je prilično opušten i lagan za gledanje sa dovoljno "novina" da nije smor. Fore definitivno nisu za svakog u smislu što su manje-više standardne, ali ono šta izdvaja seriju je hemija između ovo četvoro, koja je jedna od boljih u sitkomima. Netflixova je, ima 10 epizoda po 30 minuta i mislim da su je obnovili za sledeću sezonu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Zavrshio Banshee =o( Cela poslednja sezona je bila mesavina super momenata i problematicnog razvoja price...shajaznam, moglo je mnogo bolje, ali sve u svemu dobra i dobro zavrsena serija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Meni je banshee fenomenalan. Kao da gledam GTA seriju. Steta sto je gotovo :/ bas mi je prijao i setting i glumci i sve Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Banshee jeste super serija kao celina, ali je poslednja sezona ubedljivo najslabija...sa jedne strane joj ne pomaže što se nadovezuje na čistu genijalnost S3, a sa druge su efektivno protraćili pola sezone na spore satanist serial killer i nazi plotlineove ... ipak, kraj je skroz dobar i ko sto rekoh mnogo vrhunskih momenata i pored svih problema... Also...krenuo na AMC-u Preacher, verovatno će nam trebati novi topik za njega... serija dosta odstupa od stripa...što može da bude dobro za seriju i vrlo loše za bilo koga ko je čitao strip i ne želi "novu priču prilagođenu za TV"...neću da sudim na konto pilota ali se bojim da naginjem ka ovom drugom taboru nezadovoljnih fanova stripa =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Pocinje nova sezona Wayward Pinesa koliko sam videla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 И мени је доста слабија последња сезона Banshee-a, ал свеукупно сам задовољан, квалитетна зајебанција. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 1 hour ago, mncu said: Pocinje nova sezona Wayward Pinesa koliko sam videla zar za tu seriju nije planirana samo jedna sezona i kraj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 to sam i ja mislila ali sam videla negde nedavno da pocinje sad od 25. maja druga sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 vikinzi anyone? popizdeo sam definitivno, 4. sezonu gledam uz fast forward dok ne prestanu da dave. duplirali su broj epizoda u sezoni a one se sastoje od 95% filera, zajebi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Некако ми је промакла Black Sails, a није да се нисам одваљивао пар месеци са играњем Pirates of the Burning Seas. И таман кад је легла серија како треба, таман на врхунцу неке опште фрке... ЈЕБЕНИ ЛГБТ ТВИСТ! Ма нек се носе у три лепе пичке материне са просеравањем и убацивањем тог срања на сваком кораку! )&=%&(%&()$)&/$)/$/)&=)&=()/(&%/&%$/)%(?&()&/)&(/&%/&% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts