Jump to content

SpiRo

The X
  • Posts

    1,408
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SpiRo

  1. Odgledao Assassination. Jos jedan odlican korejski film. http://www.imdb.com/title/tt3501416/
  2. Treba mi neki Chromebook za posao preko neta. Ja se nista ne razumem u ove chromebook-ove, malo sam gledao i odlucio da bi mi ovaj model odgovarao. https://www.bestbuy.com/site/acer-15-6-touch-screen-chromebook-intel-pentium-4gb-memory-32gb-emmc-flash-memory-pure-silver/6103300.p?skuId=6103300 Ima dobre review-e, lep popust i veliki monitor sto mi je veoma potrebno. Zanima me da li ima neka bolja opcija od ovog za iste/slicne pare?
  3. Odgledao Kingsmen 2. Takvo smece od filma skoro nisam gledao. Kakva ocena 7, dal se oni drogiraju film ne zasluzuje 5. Ovo je mozda najgori sequel ikada, baca takvu ljagu na "Kingsmen" da je to strasno..
  4. Odgledah Valerian and the City of a Thousand Planets. Nije los filmic, mozda zato sto sam ocekivao da bude veliko smece pa me je iznenadio malo. Za mladju publiku je napravljen ali ne zalim vremena..
  5. Spider-Man: Homecoming Nista poesebno ali nije ni los.. Baby Driver Veoma precenjeno sranje. Odavno nisam gledao ovakav cringefest..
  6. Odgledao sam Transformers:The Last Knight. Majko mila.. To je takvo smece od filma da je to strasno. To je mozda najgori film koji sam ja ikada gledao.. Pa to smece traje dva i po sata....
  7. Wonder Woman bezumno SJW politicki korektno feminazi smece..
  8. Da da to sam provalio, mnogo vole da naprave 2h film ^^ Vec duze vreme sam planirao i skoro sam poceo da gledam korejske filmove redom, imam zapisana i ta dva filma. Tako sta god da neko preporuci ubacim u listu, imam ih jedno 60ak za pogledati..
  9. No Mercy - http://www.imdb.com/title/tt1662557/ Tek sad sam ga pogledao. Bas dobar film, malo duzi ali odlican.
  10. Posle mesec dana udjoh da odigram malo i probam ove nove heroje. Stukov. Svidja mi se. Gotivio sam ga i kao lore karaktera a i ovako je gotivan u igri. Ali njegovi talenti su non-factor i prilicno meh. Probao sam sva tri bilda i nisam osetio neku drasticnu promenu. Bukvalno mozes da random-ujes talente i nece imati nikakav primetan uticaj.. Malthael. Mnogo sam iscekivao ovog heroja. Jedan od omiljenih karaktera ali u igri mi je neverovatno dosadan.. Bas me smara i bas sam se smorio zbog toga.. Trenutno nemam zlata za Garrosh-a ali deluje mi zanimljivo.. EDIT: Malthael mi je postao malo podnosljiviji ali mi je i dalje previse spor. Iako ima onaj TP, i spell-ove za spamovanje. Nekako mi je "clunky", jebem li ga..
  11. Odgledah The Wailing. Film je predugacak, moglo je sve to i za dosta krace vreme da se odradi. Ali film je dobar, tek kada pocnes da razmatras ko je tu u stvari los a ko dobar i skupljas sve detalje shvatas koliko je zanimljiv. Ja jos uvek ne mogu tacno da kazem sta bi na kraju. Po netu objasnjenja kojih ima dosta ali dva su dominantna, a i kada pricaju ljudi o njima imaju svoje varijacije. U oba objasnjenja ima rupa koje nisu popunjene. Sto mislim da i jeste poenta filma, da zavisi od interpretacije coveka koji gleda. U svakom slucaju preporucujem zato sto posle filma je prilicno zanimljivo da razbijas glavu.. I need to get to the bottom of this..
  12. Uradio sam update. Gledacu da update-ujem armory i ostale informacije svakih nedelju dana najkasnije.
  13. Koji deo od "postovao je neki lik" nisi razumeo bolidu?
  14. A i spanci su poznati po smecarskim prevodima. Postovao je neki lik njihove prevode filmova, mnogo sam se smejao.. [cries of laughter in spanish]
  15. Prodajem moj Blizzard account na kom ima WoW Legion, Overwatch, Diablo 2 i LoD, Starcraft i Broodwar. I Hearthstone ima stare karte, legendarne i dosta dust-a. Sto se tice WoWa, kupljen je negde avgusta i od tada je igran. Nikada nije banovan ili upozoravan. Igrao sam samo Havoc Demon Hunter-a. Quest Story: Svi kvestovi su uradjeni, sve legion reputacije su Exalted ima i flying. Professions: Herb/Mining/Cooking/Archaeology/Fishing/First Aid. Sve profesije su 800 i imaju vecinu ili sve r3 recepte. Fishing ima artifact rod. PvP Progress: Field Marshal (Prestige 12) PvE Progress: Cutting Edge Helya, Cutting Edge Gul'dan. ToS Mythic 4/9 iLvL: 936 BiS Equip-ovan (Ima sve 970 legendarne iteme) Weapon Level: 63 (Knowledge Max) Class Hall: Maximum upgrade-ovan. Svi sampioni su legendarni i ilvl 900. Imaju epic iteme i nekoliko legendarnih. Ima 100k Order Resursa. Armory: https://legion.maskedarmory.com/armory/wow/profile/599df71c2812fb7dbdf43be6 Verovatno sam nesto zaboravio slobodno pitajte za jos neki info. Cena 250e, okvirno. Ako je iko zainteresovan i ima ponudu neka mi posalje PM. Pa ce da se dogovorimo. Sub ima jos 26 dana.
  16. Nisam igrao Hots jedno nedelju dana i rekoh ajde da udjem da odigram koju. Momentalno mi se zgadila igra i samo sam afk-ovao prvu i izasao iz igre. Kakvi jadni debili igraju ovu igru... U 5om minutu 4 moja igraca imaju 800xp contributed. U 11 minutu 3ica imaju 3k xp contributed.
  17. Pa on ce da bude toliko OP da je to strasno..
  18. Zadnja epizoda je dobra. Meni je gotivan Leprikon, dobar je pornstache dosta sam ga zgotivio ^^
  19. Meni nije jasno zasto Malthael jase konja a ne leti svojim krilima?
×
×
  • Create New...