w()()() Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 galaxy nexus je u pitanju. pogledacu po oglasima, ja sam mislio da je 300 evra okej cena za taj telefon Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Hm, pa to me buni. Ja sam nov neotpakovan u Srbiji platio ~350 eura. Dao sam moj stari, izgrebani, raspali S2 (posto telefone ne cuvam u bamperima, sklonistima, skrovistima, nego ispada svako malo) i dodao coveku 130 eura valjda. Pa gledam, sto ne bi uzeo S3 umesto Nexusa, ako su iste pare? Pa pazi, ne znam od koga si ga kupio za 350evra, verovatno od nekoga ko donosi spolja. Ovo sto sam ti ja naveo su cene u radnji, zvanicne. Po meni ti je najbolja opcija da kupis u Svici, na izlasku uzmes povracaj PDV-a koji kapiram da je bar 20ak posto i na konju si. Mislim da mi je Laki rekao da ga je Note 2 isto preko Svice izasao 420 evra. Plus sto znas gde i kako si ga kupio, a ne neke varijante od Mike, Pere, Zike... Gde? Ja sam u knezu bio juče, nisu ga imali. U Delta city-u, zapravo sam samo isao da promenim paket pa sam slucajno video i fon pa rekoh da se poigram malo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 ko josh kupuje telefone u radnji jbt :) moj s3 sam platio 520eur 2 dana poshto se pojavio kod nashih operatera preko oglasa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Pa Dakica s obzirom da zivi u Svici moze da kupi telefon u radnji jeftinije nego ovde u oglasima, o tome pricam :) Jer i taj iz oglasa je kupljen negde u radnji pa se prodaje ovde kroz oglase. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Nov je toliko u radnji, daju ljudi za manje para, samo budi strplji i overavaj oglase svaki dan i to je to. This, uzeh svoj gnex pre 10 dana za 250e, mint stanje sa garancijom i originalnom kutijom. Vitjomatori, koji rom koristish? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Mmmmm. N4... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 meni se ne sviđa preterano N4, nakon par dana druženja sa istim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Ja sam ga pogledao na 5 minuta i ono kao bio mi je ok, ali nista neki wauuu faktor. Tipa da ocu da uzimam telefon u toj klasi i da imam pare uzeo bi S3 ili One X, ali fakat mu je cena (bar napolju) dobra, tako da bi to verovatno bio odlucujuci argument. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Imam Samsung I9000 Galaxy S. Koji ima telefon jos u tom rangu, da vidim da menjam sto se kaze "glava za glavu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Blah, onda mi se i ne isplati to da menjam, jedino da vidim da prodam nekom liku, da izvucem neki dinar. Sada sam gledao mts-ove telefone, zapao mi je za oko Windows Phone 8S by HTC. Odgovara mi paket Mix 2300, das dinar i placas mesecno 2760. Ne znam samo da li se isplati taj telefon za te pare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 sta vredi uzeti a da kosta ~100-120e, ima WiFi i bude okej za neku "proveravam imejlove i mogu da citam vikipediju" upotrebu? da li je bolje uzeti nesto novo ili cekati neki kul polovnjak? i da li je pametno uopste uzimati Nokia Asha 302? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Bilo šta od Motorole! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Dobar je Asha 302, ima ga moja keva :) Realno, telefon je ok, mogu da se proveravaju mailovi i ide u browser (u kome doduse sajtovi izgledaju malo cudnije, ali za wikipediju radi) i ima velika slova na ekranu sto je mnogo bitno ovim matorcima. Kvalitet izrade je vrlo solidan, ali s druge strane ne postoje skoro nikakve aplikacije za njega, tipa nisam kevi mogao da instaliram Skype sto bi joj realno koristilo. Moj utisak je da ako menjas telefon ipak ides na neki Android, bilo na neki paket ili ako bas nemas para onda neki ovaj budzetski. Ili na oglasima nadjes za te pare tipa polovan Galaxy Ace, koji nije nesto specijalan telefon, ali su mogucnosti mnogo vece nego s ovom Nokijom. Vidjao sam cak i Galaxy S za nekih 130-140 evra sto je bas lep telefoncic, a slicno kosta i Nexus S koji je verovatno najbolja kupovina ako ga nadjes... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 iscimaj još malo para i kupi nexus snijednu nokiju naravno nemoj uzimati, kao ni motorolu pro plus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Jedno pitanje. Vredi li prodavati Samsung I9000 Galaxy S, i uzeti Sony Ericsson Xperiu mini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Ne. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Jel prodaje neko S3 po razumnoj ceni (oko 400 EUR), sa garancijom i fiskalnim racunom, u neotvorenom pakovanju? Moze da bude i vezan za Telenor, a moze i sim free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ja sam video za 390e u garanciji iz telenora s3ku na kupujemprodajem,ako te zanima pronacicu pa cu ti poslati link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Aj please. To bi bilo idealno da je neko uzeo zbog paketa, a tel mu ne treba. Ili dobio na kompenzaciju, ima raznih varijanti, samo je bitno da ima pisanu garanciju i fiskalni racun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Idi na mobilnisvet i gledaj oglase, prodaju ljudi S3 par dana star sa garancijom i rachunom. Ne znam cene, al' kontam da su tu negde. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Kolega je za 380 uzeo S3 preko oglasa, bez racuna ali nov, donet iz svabije ili tako nesto. Verovatno za 400 moze da se nadje na oglasima. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ovde ima spisak radnji, kontaktirao sam ove iz Mobil Plus, TC Piramida. http://www.kupimobilni.com/mobilni-telefoni/model.php?proiz=Samsung&model=I9300%20Galaxy%20S%20III%2016GB Ljudi daju pisanu garanciju od 12 meseci kod njih u servisu, telefoni su naravno novi, neotvoreni, sim free. Verovatno ne daju racun posto ih najverovatnije nabavljaju iz inostranstva, ali covek uverava da ce njihov servis resiti bilo kakav problem. Postoji i mogucnost kupovine na rate, a za kesh daju popust (405 EUR plavi, a 415 EUR beli i crni). Kakvo je vase misljenje za ovaj vid kupovine ? Cim daju na rate ipak su ozbiljniji od random firmi/lika, bar milsim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Ako pri kupovinu dobijesh sealed pakovanje na kome pishe originalan imei kontam da je okej kupiti. Ako to nema juri telefon od provajdera. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominatoRR Posted February 21, 2013 Report Share Posted February 21, 2013 Dobro se raspitaj za garanciju.Posto uglavnom daju garanciju samo na softver, a na hardver ne.To i ne pomenu, tek kad nesto ode na fonu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts