Sunshine. Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 (edited) Opet sam skakao sa bandzija na Adi danas,ali ovoga puta nocni skok... malopre oko 21h,totalni hardcore osecaj u poredjenju sa gey osecajem dnevnog skoka koji sam uradio oko 14-15 h...totalni uzas i zelim ga opet. Edited August 21, 2011 by SunshineFML` UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 sad, eto, baš nešto razmišljam i stvarno ne mogu da se setim ni jednog pederskijeg osećaja od osećaja skakanja bandžijem po danu. brate, stvaaaaarno. :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Upravo sam zavrshio vadjenje koshtica iz 300kg sljiva. Koji muchki posao :( Josh su mi prsti skroz crni i ne mogu da ih operem (cak ni sa limunom) :( :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 u tom slucaju razredjivac resava posao =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Probaću ujutru, mada mi nešto ne uliva poverenje :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 let time clean it up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Gde si to radio? Jel to ima obicno po svim servisima ili samo u odredjenim? novi sad, prvi servis telefona u koji sam usao "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Upravo sam zavrshio vadjenje koshtica iz 300kg sljiva. Koji muchki posao :( Josh su mi prsti skroz crni i ne mogu da ih operem (cak ni sa limunom) :( vredece sva ta muka kad se ispece rakija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Што си Дуле, можда прави човек мџе : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 I meni je džem prvi pao napamet, možda zato što je baba skoro pravila od kajsija! Dobro jutro društvo, danas nešto veća gužva na Slaviji, ali posle je sve bilo kako valja! A sad lagano kroz hiljadu i jedan mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 $ је решење Круле. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Uspeo sam da operem prste od crnila sa razredjivačem, hvala digrejzo! :D Ali sad još samo ostaje da se rane na rukama zaleče, i da za jedno 3 nedelje isprečemo rakiju :D :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 $ је решење Круле. Čisto da padne quote za slučaj da Drale kasnije odluči da edituje kada skapira da nam je poručio da je u američkom dolaru rešenje za spas svetske ekonomije i nas samih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 hahahahahahahaha :) busted !:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 :))))))))))))))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Raspao sam se od spavanja :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 jebem ti snove. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 sta mislite o tome da na waterfront zidu u port luiu ispisem grafit "Srbija do Port Luia" The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 nemoj. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 "Homosexuals are gay" је прикладније Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Evo sta je bilo sa bulmastifima: "Mediji su nju, odnosno njenog životnog partnera Miru Senicu direktno povezivali sa aferom Bulmastifi koja je mesecima tresla slovenačku političku pozornicu. Naime, tog 2. februara 2010. godine rano ujutro podivljali psi rase bulmastif Atlas, Joy i Atos rastrgli su svog vlasnika dr. Sašu Baričeviča u njegovoj garaži u Oržanovoj ulici u Ljubljani. Besno režanje i stravično zapomaganje probudilo je jednu komšinicu koja je, ne sluteći što se događa, odmah pozvala policiju. Specijalci su ušli u garažu i zatekli stravičan prizor. Baričevič je ležao na podu go, rastrgan, a krv je šikljala na sve strane. Jedan pas je ubijen na licu mesta. Doktoru Baričeviču više se nije moglo pomoći. Nekoliko dana kasnije na nekim slovenačkim veb portalima procurile su fotografije njegovog izgriženog tela, a iz policije je procureo i jedan morbidan detalj - pokraj Baričevičeva tela pronađen je veštački penis sa remenjem za učvršćivanje oko bokova. Tada je usledio novi šok. Ispostavilo se da je doktor Baričevič zapravo rođen kao žena - Maja Baričevič. Godinama je uzimao muške hormone. Ali, to nije sve. Obdukcijom nad psima pronađene su povrede tkiva koje upućuju na seksualno zlostavljanje, a bulmastifi su bili sodomizirani više puta. I to ne samo tog kobnog dana. Budući da su u garaži navodno pronađeni i tragovi sperme, inspektori su posumnjali da je u seksualnim orgijama sa psima učestvovala barem još jedna muška osoba. Jedno je bilo sigurno - sperma nije bila Baričevičeva jer on nije imao penis. Uskoro se policiji javio jedan očevidac koji je video muškarca kako iz Oržanove ulice juri velikom brzinom. Mediji su tada počeli da špekulišu da bi taj muškarac mogao da bude upravo advokat Miro Senica. Pokojni doktor Baričevič bio je ugledni lekar i suvlasnik dijagnostičkog medicinskog centra Barsos. Poznavao je kompletnu estradnu i političku elitu, pa tako i advokata Senicu. I to jako dobro. Naime, kad su Baričevičevi bulmastifi 2006. godine napali slučajnog prolaznika Stanislava Megliča i gotovo ga nasmrt izgrizli, veterinarska struka i nadležne institucije tri su puta izdale nalog da se agresivne i krvoločne životinje eutanaziraju. Tada u pomoć priskače advokat Senica, koji iskorišćava nedorečenost zakona i spašava opasne životinje. Nekoliko dana nakon smrti doktora Baričeviča, slovenački mediji objavili su da je upravo advokat Senica te noći bio izgrižen i da se nekoliko minuta nakon krvoločnog napada pojavio u klinici Barsos iz koje su tada navodno nestali neki lekarski kartoni. Mediji su svoje tvrdnje potkrepljivali činjenicom da se zbog vidljivih povreda nije pojavio ni na njegovoj sahrani, već je sa ministarkom Kresal otišao na skijanje. Osim toga, počele su da kruže priče da je krug onih koji su bili uključeni u aferu Bulmastifi mnogo širi i da seže do samog vrha slovenačke političke elite. Slučaj se pretvorio u pravi društveni skandal. Ministarka je deset dana ćutala. Kad je shvatila da se aferi ne nazire kraj i da može imati dalekosežne posledice za njenu stranku, odjednom je počela živahno da komunicira sa medijima. No, na njenom licu više nije bilo osmeha. Na prvoj konferenciji za novinare porekla je svaku povezanost nje i njenog partnera sa aferom. - Postala sam glavni akter priče sa kojom nemam ništa. Ako se radi o seksualnom zlostavljanju životinja, takav čin mi je grozan i gnusan i apsolutno ga osuđujem. Miro Senica nije bio na mestu događaja i za nesreću je saznao od mene - izjavila je. Nikada nije dokazano da je adbokat imao veze sa tim slučajem." LOLOLOLO wtf tt?? http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=536650 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 (edited) A mozda sam i preterao sa prvobitnim komentarom...u svakom slucaju WTF? clanak. Edited August 22, 2011 by Sting We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 LOLOLOLO wtf tt?? http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=536650 http://www.google.com/search?client=opera&rls=sr&q=%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BB&oe=utf-8&channel=suggest&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=sr&tab=wi&biw=1436&bih=756 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts