Jump to content

samir^b

The X
  • Posts

    3,261
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by samir^b

  1. Mora da je i Toma Nikolic studirao na istom! AEHEHEHAHAHEHAHEHOOOOO
  2. Koji je to kompleksaski fakultet?
  3. Pa to je ok ako kontas da se tusira i doruckuje.
  4. Darth Vader in a kilt on a unicycle playing bag pipes. That sums it up Ako je bilo nek umru svi sadasnji i bivsi pripadnici OVK A ako nije onda nek umru svi politicari u Srbiji heee
  5. Sklanjali su mu se igraci Radnickog.
  6. To brate reve, i meni to isto treba. Isti sam strim gledao.
  7. Ladno cemo izgubiti od Radnickog. Cekaj, zasto Radnicki u drugom namerno propusta zicere? Kao da nece da sutaju na Zvezdin gol...
  8. Ti garant slusas Hammerfall i Gamma Ray
  9. Rexona men (he) extracool, ambalaza js plava.
  10. Napokon se uselio u svoj stan, nema vise dom i WG. Elem, napunio friz sa cirka 300 jura alkohola, sokova i slatkisa, kupio trave za nedelju dana, sad lezim u kadi punoj vrele vode, pljuga, Hajneken i rur. Ah, gospode milostivi, neka zivot bude ovakav!
  11. samir^b

    Transferi 2012

    Pa svi se timovi od negde finansiraju, ne razumem ovo? Nisu Real i Barsa najbolji jer ih je usralo vec zato sto imaju para.
  12. Svrha je da zaglupi narod i odvrati od razmisljanja o problemima u svetu!
  13. Meni najkraca suspenzija bese 3 dana. Oce, nulo. Imam 2 akaunta koja su suspendovana do 2018, par njih perma ban, a ovih ,,kratkotrajnih" suspenzija sam imao hiljadu na akuntu koji koristim (i na onim pre koje sam koristio). Cisto da znas!
  14. Ja zapravo mislim da je Ocu krivo sto ima negativnu reputaciju (,,nije se snasa") i da hoce na silu da izazove brdo minusa ne bi li sebe sebi opravdao sa ,,ma to je onaj sasav test sto sam sproveo, he he" Oce, ako razumes moj post, to je prvi korak ka asimilaciji!
  15. Jebote, kao da gledam sebe :O Mada, meni je poslednja Oceva doskocica bila zaista smesna.
×
×
  • Create New...