Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Uf kolko se raspadam

In a related news, veliki uporedni test 14 aktuelnih grafičkih kartica u junskom Digitalu, od low low end do super omg high end modela, sa sve potrošnjom i odnosom performanse-cena, čitajte o tome za dve nedelje [8D]

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kako li je onaj debeli shaytard navatao onako dobru zenu, da mi je znati... sta je to sa debelim bajama i vrh ribama?

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Uf kolko se raspadam

In a related news, veliki uporedni test 14 aktuelnih grafičkih kartica u junskom Digitalu, od low low end do super omg high end modela, sa sve potrošnjom i odnosom performanse-cena, čitajte o tome za dve nedelje [8D]

Sve su iste kmij... A ne cekaj....

zar nije taj sport impuls u kralja petra zatvoren već jedno godinu dana?

Prolazio sam skoro pored,ali nisam obratio pazhnju :( no ako je bilo u tom sport impulsu,sigurno ima i u drugim?

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

Hijao i meni bi taj burek dobro leg'o! :D

Dobro jutro, inače sredio sam Windows. Radi sve u fullu sedmica. U Crnoj Gori je nevreme - jebe kevu. Vetar je prevrnuo 2 automobila (mahom neka zapuštena) i kiša lije. Jebem ti vreme...

On the otherside, opet nisam spavao ni 3 sata, ne znam šta mi je. Idem da kupim neki doručak pa da prijavim ispite.

Budite mi dobri! :**

"This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..."

zar nije taj sport impuls u kralja petra zatvoren već jedno godinu dana?

jesam, skapirao sam da je jednostavnije ipak da isečem ono sranje sa vrata nego da bušim zidove i nosim da mi vare šipke. i kakav vulkanizer, some?

aj kad instaliras sipku daj sliku da vidim :)

Нема  будућности без истине.

jaooo kakvo sugavo vreme, a cuo sam da ce ovaj talas biti do kraja juna :(

Danas radim od 2 do 10, al izaci cu verovatno oko pola 9 :D

Inace, ja sam pre godinu dana kupio sipku za zgibove u Tempu, nesto tipa 800 djunti kosta i nije losa, samo sto sam radio prve 2 nedelje i posle se smorio i batalio, sad samo dzabe udaram glavom :D

Trebao bih ovih dana da uzmem jedan postpaid broj, sta predlazete, gde se vise isplati mts ili telenor, vip necu?

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...