Jump to content

SUBE

The X
  • Posts

    1,746
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SUBE

  1. Ako neko nije video treci gol
  2. nije zelalem, zelalem je crnja :D ovo je Daniel Crowley 15 ili 16 godina ima, vilsir ga je hvalio nedavno. edit: typo
  3. start mikela: http://instagram.com/p/iR8H8_Nr8M/ Po meni cist crveni. Din je ogavno sudio i pored tih startova i diskutabilne situacije kod penala. Tekma je bas ocajna bila, celzi se povukao, a arsenal se standardno mucio protiv takve igre, jos kad se na sve to doda kisa, tuzno.
  4. "Jeremy Clarkson, when he was a little girl. " Jos slika na https://twitter.com/HistoryInPics
  5. Ne mogu reci da sam gledao Anrija u Monaku, ali na par strana sam procitao da je igrao tamo LW. Posto se ne mogu najjasnije setiti sta je igrao na svetskom 98', sad sam pogledao i tad je igrao LW, a te godine je otisao u Juve. No nebitno, preporodio se kad je presao na spica, iako je bio sasvim dobar i na krilu, ako izostavimo Juventus. :)
  6. Thierry Henry, igrao krilo u juventusu, jako mlitavo, presao u Arsenal i poceo da igra spica. Dalje znas sam. Iako je cesto znao da i sa leve strane napada u Arsenalu, ali to je vise bilo "free roaming(?)" nego njegova pozicija. Fabregas je poceo kao klasican centralni vezni u tandemu sa Vierom(mada je rekao da je to igrao jos i u barsi kao klinja), iako je i tad igrao dobro, najbolje je igrao i najvise pokazao na tom nekom AMC-u. Koliko se secam, Kolo Ture je igrao zadnjeg veznog ili nekog wing beka kad je stigao u Arsenal, tu nista nije pokaozao i preporodio se prelaskom na stopera.
  7. pa ajde da nastavimo niz
  8. Rece Aron Kors da ce najverovatnije biti i cetvrte sezone.
  9. SUBE

    Transferi 2013

    @fearthebeard par postova iznad gibanica objasnio edit: uleteo diego
  10. SUBE

    Transferi 2013

    Mesi, Ronaldo, Iniesta, Persi, Ozil. oh glupana. sad vidim sta sam napisao.
  11. SUBE

    Transferi 2013

    Ja sam tu statistiku stavio kao zanimljivost, a pored toga i usputno poredjenje. Ne moras to uzeti za aksiom i kao jedini pokazatelj njihovog znanja. Niko ne sumnja u Bejlov kvalitet, ali ima trenutno bar 4 ili 5 igraca koji su bolji od njega, a ne bi bili placeni ni priblizno toliko.
  12. SUBE

    Transferi 2013

    @bejl Zasto bi real platio 100m? Jeste prodaja dresova, reklame, sve to stoji, ali opet bejl nije ni blizu ronaldu po tome(da se ne spominje fudbalsko znanje), a ovi hoce toliko da plate. Tuzno.
  13. SUBE

    Transferi 2013

    kakva je to logika brate mili?
  14. Ne zna se ko je ludji, Venger sto je ubedjen da ovi bednici mogu nesto da naprave ili ja sto se ovoliko nerviram. Jos jednom samo neka kaze "we are ready to spend the money if we feel that the players makes us a better team tomorrow morning", pa ce i meni, zaludjenoj budali, da da potvrdu da ja potpuno poludeo. Sto se tice igre i licilo je na nesto, dok se Agbonlahor nije popisao po bogaljima. Pored svega, moglo se i videti da Arsenalovi igraci imaju neverovatnu mentalnu snagu. Dovoljno je bilo da dobiju gol od Aston Vile i to kuci, da se raspadnu kao neki konferencijski klub. I naravno, osvajamo!
  15. SUBE

    Transferi 2013

    dosao je sanogo, zasto bi i ovog splavara doveli? A nisam video da ga je iko spominjao na tviteru od koliko toliko pouzdanih cikica. Edit: izgleda je tacna ova tuzna vest :(
  16. I to je vrlo moguce, nije da sam ga gledao redovno. Iako je sabio sezonu, fudbalski, mnogo bi vise bilo cenjeno sve sto je uradio da nije imao tih gafova. Moguce je da ne gledam objektivno na situaciju sa suarezom, ali po meni to njegovo ponosanje nije primer za top top igraca na svetu. Dovoljno je pogledati dajv bejla u poslednjem kolu, da bude jasno kakva je on slina.
  17. A to automatski iskljucuje svako simuliranje suareza, jel?
  18. Carski potez je ta odbrana. To za rasizam je klasicno smaranje engleza, kao i sa terijem i ferdinandom. Suarez je najvise slina zbog simuliranja. Naravno i ujedanje je bedno, i sad i u ajaksu.
  19. Oglas za ortaka Prodajem slusalice plantronics kupljene u merkatoru pre oko 2 meseca ,mint stanje jer prakticno nisu ni koristene ( prestao sa wow-om neposredno posle uzimanja istih) garancija jos oko 22meseca i fiskalni racun na 5 000,00rsd koliko su placene. Ako neko bas insistira mogu i slike da posaljem. link ka sajtu http://www.plantronics.com/us/product/gamecom-380 a evo ga i review http://www.ccreviews.eu/plantronics_gamecom380. cena 3500,00rsd 0607110115,bojan
  20. poslednjih mesec dana jedan od najboljih igraca, ako ne i najbolji igrac arsenala. uvek mi je bio gotivan, samo je bio totalno van forme(a i pozicije) veci deo sezone.
  21. ovaj majk din je strasan, na jednoj polovini ne svira faul i za apsolutno istu situaciju na drugoj svira, nakon cega pada gol.
  22. daki moglo je i bez ovog drugog dela ili je toliko jace od tebe pa moras da smaras sa trolovanjem.
×
×
  • Create New...