Muerte Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 oke je ondak btw ty nisam ni video ovu cartoonizovanu verziju do malopre gledao sam dir.cut al' za ovu nisam ni znao da postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 The Cove - fenomenalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Jel mnogo težak taj Cove za gledanje? Baš mi se nešto ne gleda hard core masakriranje delfina niti bilo kakvih drugih životinja :( "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Jel mnogo težak taj Cove za gledanje? Baš mi se nešto ne gleda hard core masakriranje delfina niti bilo kakvih drugih životinja :( Nije baš hard core, možeš opušteno da ga gledaš, HC je Earthlings. Svako bi trebalo da vidi The Cove, Earthlings ko želi i može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 upravo odgledah cove, hvala za preporuku. film je stvarno sokantan, ali ne zbog hc scena nego zbog samih cinjenica Svako bi trebalo da vidi The Cove +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 nije cove toliko strasan This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 Nije baš hard core, možeš opušteno da ga gledaš, HC je Earthlings. Svako bi trebalo da vidi The Cove, Earthlings ko želi i može. razocarao si me ako ne mozes da vidis nikakvu teoriju zavere iza filma cove :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Pa sve ti je na tacni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Bozhe me sachuvaj ako ponovo poslusham RUR i odgledam ponovo neshto shto nisam planirao da gledam. Shto sam ochekivao neko komadanje delfina i master zaveru ala zeitgeist od ovog The Cove...a dobio sam krvavi zaliv bez i jednog parcheta delfina i prichu o tome kako love delfine za $150.000 zhive i 6.000 ili 600 mrtve. I dobro azijate koji su smeshni, al ni to nije nishta novo. Ne znam shta se ljudi deshava sa vama ili samnom....al ono The Cove je bachenih sat ipo zhivota ako nisi zhensko. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 seres drede This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Bozhe me sachuvaj ako ponovo poslusham RUR i odgledam ponovo neshto shto nisam planirao da gledam. Shto sam ochekivao neko komadanje delfina i master zaveru ala zeitgeist od ovog The Cove...a dobio sam krvavi zaliv bez i jednog parcheta delfina i prichu o tome kako love delfine za $150.000 zhive i 6.000 ili 600 mrtve. I dobro azijate koji su smeshni, al ni to nije nishta novo. Ne znam shta se ljudi deshava sa vama ili samnom....al ono The Cove je bachenih sat ipo zhivota ako nisi zhensko. Nisi skapirao da iza toga stoji klan kopnenih delfina koji farmovanjem akvatičke braće buše rupu u ozonu kroz koju će isplivati u unirzum. Pao si iz predmeta Moderne Cionističko Kovenantne Zavere raskrinkane Corel1mero matricom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 So Long, and Thanks for All the Fish? Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 The Invention of Lying ok je, meni je lepo legao, vise sam ga gledao kao zanimljiv filmic nego kao komediju i drago mi je. Mogao je ispasti mnogo bolji. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Edit i ja. Prica je djubre, na los nacin je i ispricana, likovi su neuverljivi, animacija je kao ok. Sve u svemu djubre, drago mi je sto nisam dao pare za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 The Invention of Lying ok je, meni je lepo legao, vise sam ga gledao kao zanimljiv filmic nego kao komediju i drago mi je. Mogao je ispasti mnogo bolji. upravo, ima potencijal, odličnih prvih 30 minuta, i ostatak bezveze 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 (edited) Брат (1997) lik po povratku iz vojske odlazi kod brata u sankt petersburg i zapocinje "novi zivot". meni dosta dobar film, veceras cu i nastavak da odgledam. edit, od balabanova takodje odgledajte Gruz 200, koje izivljavanje Edited April 29, 2010 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 (edited) DREAD Solidan psiho triler (uz mrvice horora) o grupi smorenih studenata koji se upuštaju u nekakav projekta dokumentovanja najdubljih strahova i trauma, svo vreme sa nekom mračnom i nelagodnom atmosferom što je dodatni plus. Naravno, u jednom trenutku shit hits the fan, uz kvalitetno finale koje nisu usrali (iako sam to očekivao). E da, navodno je inspirisano kratkom pričom iz Knjiga Krvi Klajva Barkera, al nema šanse da je se setim ili je prošla kroz dodatnu obradu i menjanje. Edited April 29, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ne kapiram, oni se kao bave svojim najdubljim strahovima i traumama, ali jednog od glavnih likova obuzima Dredov lik i kreće da priča o pravljenju separea, odlasku u Teatro i belom, i ne prestaje, a studenti su u zaključanom studenjaku i ne mogu da pobegnu, pa se od muke samoubijaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ne baš, zato je i dobar, jer sam ja očekivao nešto u sličnom stilu u zadnjoj trećini. Osim ako nisi gledao film, što se može zaključiti iz početka tvoje rečenice (ali ne i iz kraja). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 hahahahahahahahahah If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 (edited) Ne kapiram, oni se kao bave svojim najdubljim strahovima i traumama, ali jednog od glavnih likova obuzima Dredov lik i kreće da priča o pravljenju separea, odlasku u Teatro i belom, i ne prestaje, a studenti su u zaključanom studenjaku i ne mogu da pobegnu, pa se od muke samoubijaju? Edited April 30, 2010 by trnzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 [:D] QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 dread 4/10, sada kad sam ga odgledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Jesi li siguran da si ga odgledao, i Laki je to isto mislio :)))))) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts