Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Jel mnogo težak taj Cove za gledanje? Baš mi se nešto ne gleda hard core masakriranje delfina niti bilo kakvih drugih životinja :(

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Jel mnogo težak taj Cove za gledanje? Baš mi se nešto ne gleda hard core masakriranje delfina niti bilo kakvih drugih životinja :(

Nije baš hard core, možeš opušteno da ga gledaš, HC je Earthlings. Svako bi trebalo da vidi The Cove, Earthlings ko želi i može. 

Nije baš hard core, možeš opušteno da ga gledaš, HC je Earthlings. Svako bi trebalo da vidi The Cove, Earthlings ko želi i može.

razocarao si me ako ne mozes da vidis nikakvu teoriju zavere iza filma cove :(

fallout_table.gif

Bozhe me sachuvaj ako ponovo poslusham RUR i odgledam ponovo neshto shto nisam planirao da gledam.

Shto sam ochekivao neko komadanje delfina i master zaveru ala zeitgeist od ovog The Cove...a dobio sam krvavi zaliv bez i jednog parcheta delfina i prichu o tome kako love delfine za $150.000 zhive i 6.000 ili 600 mrtve.

I dobro azijate koji su smeshni, al ni to nije nishta novo.

Ne znam shta se ljudi deshava sa vama ili samnom....al ono The Cove je bachenih sat ipo zhivota ako nisi zhensko.

poz voz 2011

Bozhe me sachuvaj ako ponovo poslusham RUR i odgledam ponovo neshto shto nisam planirao da gledam.

Shto sam ochekivao neko komadanje delfina i master zaveru ala zeitgeist od ovog The Cove...a dobio sam krvavi zaliv bez i jednog parcheta delfina i prichu o tome kako love delfine za $150.000 zhive i 6.000 ili 600 mrtve.

I dobro azijate koji su smeshni, al ni to nije nishta novo.

Ne znam shta se ljudi deshava sa vama ili samnom....al ono The Cove je bachenih sat ipo zhivota ako nisi zhensko.

Nisi skapirao da iza toga stoji klan kopnenih delfina koji farmovanjem akvatičke braće buše rupu u ozonu kroz koju će isplivati u unirzum. Pao si iz predmeta Moderne Cionističko Kovenantne Zavere raskrinkane Corel1mero matricom.

The Invention of Lying

ok je, meni je lepo legao, vise sam ga gledao kao zanimljiv filmic nego kao komediju i drago mi je.

Mogao je ispasti mnogo bolji.

upravo, ima potencijal, odličnih prvih 30 minuta, i ostatak bezveze

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

DREAD

Dreadposter09.jpg

Solidan psiho triler (uz mrvice horora) o grupi smorenih studenata koji se upuštaju u nekakav projekta dokumentovanja najdubljih strahova i trauma, svo vreme sa nekom mračnom i nelagodnom atmosferom što je dodatni plus. Naravno, u jednom trenutku shit hits the fan, uz kvalitetno finale koje nisu usrali (iako sam to očekivao).

E da, navodno je inspirisano kratkom pričom iz Knjiga Krvi Klajva Barkera, al nema šanse da je se setim ili je prošla kroz dodatnu obradu i menjanje.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

Ne kapiram, oni se kao bave svojim najdubljim strahovima i traumama, ali jednog od glavnih likova obuzima Dredov lik i kreće da priča o pravljenju separea, odlasku u Teatro i belom, i ne prestaje, a studenti su u zaključanom studenjaku i ne mogu da pobegnu, pa se od muke samoubijaju?

Ne baš, zato je i dobar, jer sam ja očekivao nešto u sličnom stilu u zadnjoj trećini. Osim ako nisi gledao film, što se može zaključiti iz početka tvoje rečenice (ali ne i iz kraja).

Ne kapiram, oni se kao bave svojim najdubljim strahovima i traumama, ali jednog od glavnih likova obuzima Dredov lik i kreće da priča o pravljenju separea, odlasku u Teatro i belom, i ne prestaje, a studenti su u zaključanom studenjaku i ne mogu da pobegnu, pa se od muke samoubijaju?

[:D]

Edited by trnzzz

Jesi li siguran da si ga odgledao, i Laki je to isto mislio :))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...