Jump to content

reiser

The X
  • Posts

    1,583
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

reiser last won the day on November 23 2011

reiser had the most liked content!

Reputation

-7 Nije se snašao

About reiser

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10,443 profile views
  1. Slane palacinke potrebno - 3 jaja - malo soli (pola kasicice otprilike) - 2 deci mleka - brasno - pavlak - sunka - kackavalj - kiseli krastavci - persun/origano/whatever postupak umutiti 3 jaja, so i mleko, posle u to dodavati brasno dok se ne dobije smesa za palacinke. Sad ne znam kako da opisem koliko ovo treba da bude gusto, ali skontacete po tome da ako se smesa lepi na tiganj onda je pregusta, ako smrdi na mleko onda je retka :) Dok dodajete brasno treba da se sve to dobro muti da ne ostanu grudvice, nego da dobijete homogenu smesu. Ja zbog nemanja miksera, mutim u sejkeru za proteine. Palacinke przite na jacoj vatri, tj ja przim na 5/6 jacini ringle, kontam da ovo zavisi od sporeta do sporeta, ali cela poenta je da treba da se prze na malo jacoj vatri. Posle toga u palacinku stavim pavlaku, seckanu sunku, kackavalj i kisele krastavce, posolim persunom, umotam i voila: Ovde me jebe sto mi je tiganj premali, pa su i palacinke male, ne mogu da natrpam onoliko fila koliko zelim :)
  2. A moze i Masinica, pa sam LOL. :)
  3. za kec-kec ili dvojku-dvojku sisanje sve vise od 300 kinti je lol
  4. kad smo vec kod sisanja, jel zna neko neki salon koji sisa za do 300 kinti u centru ? kod mene preko puta stana sisanje 600, a na 30m drugi salon, 1300din inb4 lol kad zivis u centru
  5. Uzeo sam AVCom posle dva meseca zlopacenja sa Orionom, ping 5ms na speedtestu, 20ms ka guglu. Imam ga tek pola sata, tako da jos ne mogu da procenim jel krs ili nije, ali bar nemam diskonekt na svaka 15min kao na Orionu. Plus mi stranice otvara kao svaki normalni internet, za razliku od Oriona gde mu treba po 3 sekunde da pocne da otvara nesto.
  6. reiser

    Graficka/RAM

    Ne znam koliko ti treba RAM-a, ali ti je to manje-vise konfekcijska roba, tako da koji god da uzmes neces pogresiti - recimo: http://itsvet.com/proizvod/kingston-2gb-800mhz-ddr2-kvr800d2n6-2g/comp_comp_ram/71/918. Gledaj da je samo DDR2 800MHz.
  7. reiser

    HDD preporuka

    posto kazes da ti performanse nisu kljucne, uzmi nesto iz Samsung EcoGreen serije i bog da te vidi
  8. reiser

    6.73

    zato sto ne znas miranu da igras
  9. sjebao sam se.. izgleda da je ovaj gift samo za jednu osobu, i da nema 2 invajta uz taj gift.. tako da je Touch dobio :) jebiga.
  10. poslacu sva tri ovima sa foruma, ti si vec imao 2-3 keya i podelio, ko te jebe :D
  11. aj dajte mi steam na pp, prvoj trojici koji se jave cu poslati invajtove, tj prvom cu dati key pa neka on pozove druga dva //edit ovo se odnosi na ove koji su ovde duze vreme, tj Santu, Touchea, Acu itd.. necu slati nekome sa 2 posta na forumu da mi trazi key, ciji sam nick prvi put video u zivotu :)
  12. //edit glup sam +1 da ti je otisla CMOS baterija
  13. +1 jebes mi sve, preslatku devojku sam upoznao!
×
×
  • Create New...