Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.
Ready or Not 2 - https://www.imdb.com/title/tt33978029/?ref_=ttgf_ov_bk
Možda mi je najzanimljivije što Kronenberg ima kameo u filmu, nego sam film 🙂 Doduše vidim da se dao nešto više u glumu proteklih godina, ali opet iznenađenje.
Film k'o film, glupkast, kombinacija prvog dela i svih glumaca iz Abigail jer je i režiserska ekipa ista i onda su napravili miks ta dva otprilike 🙂
čak i sam momenat eksplodiranja likova nije iznenađenje jer se događa u prvom delu, pa nema ni taj element.
Elajdža bukvalno glumi lika iz Yellowjackets, čak kad bi mi neko rekao da je isti univerzum i da preko dana pomaže ludoj Kristini Riči a uveče je u ulozi čega god je ulozi ovde (da ne spojlujemo) ne bih se iznenadio šta više imalo bi mi smisla.
Samara se drži, 5-6 godina posle prvog filma i dalje je solidna a moram reći da iako se Sara Mišel pomalo raspaducnula, za 50 godina je solidno dobrodržeća!
Film ako ste gledali keca može da se pogleda kao nastavak, ovako inače i ne mora 🙂