Jump to content

MMO - Massive Multiplayer Online

196 topics in this forum

1. EVE Srbija: Online 1 2 3 4 6

• 126 replies
    • 141.9k views
    • 130 replies
    • 44.9k views
    • 37 replies
    • 24.7k views
  2. EverQuest Next 1 2 3 4

• 98 replies
    • 35.2k views
  3. ArcheAge 1 2 3 4 10

• 237 replies
    • 55.2k views
    • 5 replies
    • 13.9k views
  4. RIFT 1 2 3

• 62 replies
    • 31.3k views
  5. TERA Online 1 2 3 4

• 99 replies
    • 38.5k views
  6. Dune: Awakening

• 2 replies
    • 1.9k views
  7. Elder Scrolls Online

• 13 replies
    • 2.2k views
  8. Srpski Guildovi?

• 8 replies
    • 7.3k views
  9. MMORPG - Preporuke 1 2

• 31 replies
    • 9k views
    • 2 replies
    • 6.2k views
    • 4 replies
    • 3.8k views
    • 32 replies
    • 7k views
    • 27 replies
    • 8.8k views
  10. Ako neko ima...

• 0 replies
    • 13.8k views
  11. Dragon Ball FighterZ

• 0 replies
    • 6.5k views
    • 1 reply
    • 5.5k views
    • 0 replies
    • 5.3k views
  12. Destiny 2

• 12 replies
    • 7.9k views
  13. Warframe

• 14 replies
    • 7.1k views
    • 0 replies
    • 5.6k views
  14. ESO:Legends

• 0 replies
    • 5.7k views
  15. MechWarrior Online 1 2 3

• 51 replies
    • 20.6k views

• Topics

• pa da konačno saznamo dal' je nazi baza na tamnoj strani meseca!  
    • uf, ne deluje dovoljno DEI :))
    • ovo pre koju nedelju kad je neko takođe objavio kako su napravili neku novu covid vakcinu nije mi bilo jasno dal' je neko okačio staru vest :)) jedino što mogu da skapiram je da su im ostale pare koje su dobili od pre 4 godine pa kao moraju da ih potroše pa rade dalje razvoje i istraživanja. lizardmeni su zatvorili ovu priču, tako da im sad treba nešto novo, a ovo oko irana deluje kao SEKA 2.0 u najavi.
    • Dvadesetpetogodišnja Sanja je 2. februara otišla kod lekara zbog bolova u stomaku. 13. marta je umrla u Kliničkom centru Srbije usled nesavesnog lečenja. Otpusna lista je lažirana.      
    • Odgledah ovo... Imam tu jedan veći problem što su prve dve epizode potpuno različite od naredne četiri pa onda opet poslednje dve (režiserski) podsećaju na prve dve ali "mleko je već prosuto". U suštini prve dve epizode vode priču u izvesnom smeru koji se menja od treće epizode tim jednim "plot twistom" koji u potpunosti menja žanr serije iz psihološkog trilera u zapravo ful "horor" žanr, blag po svojoj izvedbi. Sam taj "horor" momenat po sebi uopšte ne bi bio loš da nema te prve dve epizode koje pričaju drugačiju priču i navode na drugi smer i onda ima taj (anti)klimaks i kako ga ko doživi tako će i reagovati na ostalih šest. Da nije tako bilo bi solidno hororkasto ostvarenje sa zanimljivom kulminacijom koja ide u spojler ova Morone je da kažemo ok glumica, ne znam koji su joj generalni dometi i dal' ovde glumi jedino to što ume ili zapravo ima neki dijapazon. Malo ima neke Monika / Sofija Vergara vajbove ali mi deluje da će vrlo brzo da se zbabi ako ne bude vodila računa! 🙂 Onaj Zlatko Burić odličan takođe da glumi ono što ovde glumi, sam po sebi je dovoljno gadan :))  Zaokružena je celina, 8 epizoda, pa ako nemate šta drugo možete da pogledate!
  • Create New...